ΞΑΦΝΙΚΟ «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΜΕ ΛΥΤΟΠΟΥΛΟ

Έκλεισε τον Χάρη Φόρο ο Φοίνικας

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2009 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:08
Στην ομάδα του Φοίνικα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αγωνίζεται φέτος ο Χάρης Φόρος. Ο έμπειρος πλέι μέικερ σύμφωνα με πληροφορίες τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του λαρισινού συλλόγου και τη Δεύτερα θα «πέσουν» οι υπογραφές και θα ανακοινωθεί επίσημα. Ο Φόρος (γεννημένος το 1977 και με ύψος 1.97) είναι γνωστός από την παρουσία του στην ομάδα των Τρικάλων με την οποία κατάφερε μάλιστα πριν από δύο χρόνια να ανέβει στην Α1 Εθνική κατηγορία. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Μια άλλη υπόθεση εν τω μεταξύ αυτή του Λυτόπουλου πήρε άσχημη τροπή για τους «μελανόλευκους». Ο παίκτης με τον οποίο υπήρξε ολοκληρωμένη συμφωνία να συνεχίσει πρέπει να φύγει για την Αθήνα και έτσι δεν θα υπάρχει συνέχεια στη συνεργασία τους. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να υπάρξει ενδεχόμενο απόκτησης ακόμη ενός παίκτη.
Σε προχωρημένες συζητήσεις εξάλλου βρίσκεται η ομάδα και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο αθλητής θα συνεχίσει να παίζει στο Φοίνικα. Όσον αφορά, τώρα, σε έναν ακόμη πλέι μέικερ, το Λαρισαίο Θάνο Γκανέτσα έγινε γνωστό πως οι συζητήσεις δεν είχαν αποτέλεσμα αφού οι δύο πλευρές απείχαν στο οικονομικό κομμάτι.
 
ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ
Μια ακόμα διάκριση για το σύλλογο της Λάρισας. Κλήθηκαν χθες για προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων που θα πραγματοποιηθεί 6-16/08/2009 στο Κάουνας της Λιθουανίας 14 αθλητές. Ένας από αυτούς είναι και ο Λαρισαίος Θοδωρής Τσιλούλης που φέτος θα παίζει στον Φοίνικα. Οι υπόλοιποι είναι οι εξής: Μαραγκός, Ζούμπος (Παναθηναϊκός), Πέτσας, Βλάχος (Πανιώνιος), Μαρούγκας (ΓΣ Περιστερίου), Παπαδέας (Δούκας), Μελισαράτος (ΑΛΦ Αλίμου), Τσιλούλης (Ολύμπια Λάρισας), Αναγνωστόπουλος (Αρατος Κιάτου), Τσελεντάκης (Αστέρια Θεσσαλονίκης), Παναγιωταράς (ΕΚΠ.Πλάτωνα), Βελισαρίου, Δεληγιώργης (Μαντουλίδης), Παπαπέτρου (Ηλυσιακός), Χανιάς (Φοίνικας Πειραιά).
 
ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας το χορηγικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 της ομάδας. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά την εταιρία GRAFIX η οποία επιμελήθηκε το μακετόγραμμα του προγράμματος. Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή είναι ευπρόσδεκτοι διαφημίζοντας τις επιχειρήσεις τους μέσω της ομάδας και επενδύοντας σε μια σωστή προβολή εντός και εκτός γηπέδου. Στη διάθεση των Λαρισαίων φιλάθλων από αρχές του μήνα θα τεθούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η παραλαβή τους θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας καθημερινά Αθανασίου Διάκου 4-6 από τις 18:30-21:30. Το αντίτιμο για την παραλαβή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 30 ευρώ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass