ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΑΝΗ ΓΚΕΚΑ

«Θα ήταν τιμή μας αν επέστρεφε...»

*«ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ»

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2009 3:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:08
Οι χθεσινές δηλώσεις του Λαρισαίου παίκτη της Μπάγερν Λεβερκούζεν Φάνη Γκέκα, ότι αν επέστρεφε στην Ελλάδα θα ερχόταν μόνο στην ΑΕΛ προκάλεσαν ενθουσιασμό και πάνω απ’ όλα ο ποδοσφαιριστής έδειξε την αγάπη που έχει στην ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα ως επαγγελματίας.
Κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης της ομάδας σχολίασε τις δηλώσεις του Φάνη Γκέκα ως ακολούθως: «Θα είναι τιμή μας αν ο Φάνης Γκέκας επιστρέψει στη Λάρισα αν και θα πρέπει να το επιτρέπουν οι συνθήκες».
Ο σχολιασμός αυτός αφήνει «παράθυρο» επιστροφής του Γκέκα στην ΑΕΛ και δεν πρέπει αν ξεχνάμε ότι πριν πάει ο Γκέκας στη Γερμανία (τότε στην Μπόχουμ) η ΑΕΛ τον είχε πλησιάσει και του είχε κάνει πρόταση κάτι που δεν γνωρίζουμε αν επαναλήφθηκε αλλά είναι δεδομένο ότι υπάρχουν καλές σχέσεις με την ομάδα.
Οι συνθήκες που θα πρέπει αν επικρατούν είναι αρκετές με πρώτη και βασική να θέλει ο Γκέκας να επιστρέψει στην Ελλάδα και είναι δεδομένο ότι αν αποφασίσει να έρθει στην ΑΕΛ δεν θα το κάνει για τα χρήματα αλλά θα μετρήσει το συναίσθημα ενώ και ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης σε μία τέτοια περίπτωση θα κάνει υπέρβαση.
Αυτή τη στιγμή ο Γκέκας ψάχνει σύλλογο του εξωτερικού να συνεχίσει την καριέρα του και μέχρι που θα είναι ελεύθερος και η ΑΕΛ θα ψάχνει σέντερ φορ (αυτή τη στιγμή ο μόνος που υπάρχει στον ορίζοντα είναι ο Περουβιανός Μεντόζα) θα υπάρχει προοπτική συνεργασίας με βάση τη δήλωση του Φάνη που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στο χώρο των φιλάθλων της λαρισινής ομάδας.
Ίσως βρισκόμαστε σε ένα σίριαλ μιας μεγάλης μεταγραφής της ΑΕΛ που αν επιτευχθεί θα μιλάμε για μια ιστορική επιστροφή παίκτη που έρχεται να λύσει το πρόβλημα του γκολ με τη φανέλα ομάδας που αγαπάει.
ΤΕΛΟΣ Ο ΤΣΕΡΝΑΤ,
ΝΤΑΡΙΟΥΣ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ
Το σίριαλ της απόκτησης του Ρουμάνου παίκτη Φλορίν Τσέρνατ τελείωσε για την ΑΕΛ οριστικά μια και ο παίκτης εκμεταλλευόμενος την πρόταση της ΑΕΛ όπως φάνηκε υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Χάιντουκ Σπλιτ κάτι που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της λαρισινής ομάδας αλλά και από την άλλη μπορούν πλέον να βρούνε άλλη λύση.
Και αυτή τη στιγμή η πιο πιθανή λύση δείχνει να είναι ο Ντάριους Φερναντέζ που στο παρελθόν αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα και για τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Πανιώνιο (66 συμμετοχές, 6 γκολ). Ο 31χρονος Αργεντινός παίκτης αγωνίστηκε πέρυσι στην ισραηλίστικη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (30 συμμετοχές, 1 τέρμα) αλλά δεν είναι ελεύθερος και θα πρέπει να τα βρει με το σύλλογό του.
ΣΥΝ ΕΝΑΣ
Από την πρώτη μέρα που «πάτησε» το πόδι της η ΑΕΛ στην Γερμανία που κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον αριθμό των παικτών να αυξάνεται κατά ένα καθώς ο Βραζιλιάνος (που απ’ ό,τι πληροφορηθήκαμε δεν έχει αυτή τη στιγμή πορτογαλικό διαβατήριο αλλά βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης) Ντέλσον Φερέιρα ενσωνατώθηκε στην ομάδα κανονικά.
Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Ντέλσον Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος μέσος συμφώνησε και υπέγραψε σήμερα με την ομάδα μας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Ο Ντέλσον έχει ήδη ενσωματωθεί με την αποστολή της ΑΕΛ που βρίσκεται στο Ομπερστάουφεν της Γερμανίας και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Γεννημένος στις 26 Ιουλίου του 1980 έπαιξε μέχρι τα 21 του στη Βραζιλία (Γκρέμιο Ινουμένσε) κι ακολούθως πέρασε τον Ατλαντικό συμπληρώνοντας φέτος 8 χρόνια παρουσίας στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Τις τρεις πρώτες σεζόν αγωνίστηκε στη Σαλγέιρος (2001-04) και την τελευταία πενταετία με τα χρώματα της Ρίο Άβε.
 Η ευρωπαϊκή καριέρα του Ντέλσον με αριθμούς
Σεζόν /           Ομάδα            /           Αγώνες           –          Γκολ
2001-02         /           Σαλγέιρος      /           26        –          1
2002-03         /           Σαλγέιρος      /           32        –          1
2003-04         /           Σαλγέιρος      /           31        –         
2004-05         /           Ρίο      Άβε     /           29        –          1
2005-06         /           Ρίο      Άβε     /           22        –         
2006-07         /           Ρίο      Άβε     /           27        –          4
2007-08         /           Ρίο      Άβε     /           24        –          2
2008-09         /           Ρίο      Άβε     /           23        –         
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ
Σήμερα θα γίνει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ της νέας περιόδου στο Άλταχ της Αυστρίας με αντίπαλο την τοπική αυστριακή ομάδα (6.30 μ.μ. ώρα Γερμανίας, 7.30 μ.μ. ώρα Ελλάδας). Στο φιλικό αυτό που θα δώσει την ευκαιρία στον τεχνικό της ομάδας να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κατσιαρού, Γιαννακόπουλου και Βενετίδη που χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Στο μεταξύ χθες έγιναν δύο προπονήσεις, το πρωί υπήρχε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και το απόγευμα ασκήσεις με μπάλα.
ΣΤΙΣ 10.15 ΜΕ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ
Στο μεταξύ το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΛ με την ΚR Ρέικιαβικ για το 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League που θα γίνει στο Ρέικιαβικ στις 16 Ιουλίου θα ξεκινήσει στις 7.15 μ.μ. τοπική ώρα (10.15 μ.μ. ώρα Ελλάδος).
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass