ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Αλλαγές σε προκήρυξη και Επιτροπές

* Ο ΣΤ. ΝΙΤΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ – ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο Β. ΜΗΤΡΟΔΗΜΟΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2010 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:05
Αλλαγές στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2010-11 αλλά και στις Επιτροπές αναμένεται να αποφασίσει στη σημερινή συνεδρίασή της η διοίκηση της ΕΠΣΛ.
Ξεκινώντας από τη συγκρότηση των Επιτροπών και ειδικότερα από την Επιτροπή Διαιτησίας ο Στέλιος Νίτσας αναμένεται να είναι ο νέος αρχιδιαιτητής καθώς ο Γιάννης Λάτσιος έθεσε προφορικά την παραίτηση του στον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Γρηγορίου. Με δεδομένη και την αποχώρησή του κ. Πάσχου τα υπόλοιπα δύο μέλη θα είναι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ο κ. Τσιλίκης (θα συνεχίζει καθώς το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ είναι ικανοποιημένο από την παρουσία του) και ο κ. Κωστής.
Στην επιτροπή κυπέλλου αναμένεται να τοποθετηθεί ο μέχρι πρότινος γ. γραμματέας κ. Μητροδήμος, ενώ σε ό,τι αφορά στον Λάζαρο Κυριλλίδη υπάρχει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την τεχνική επιτροπή λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων κάτι που υπολογίζεται όμως να γίνει κατά τον Αύγουστο. Προς το παρόν θα συνεχίσει κανονικά.
Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά στις αλλαγές στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου όπως έχει επισημανθεί στις προθέσεις της διοίκησης είναι η αύξηση του αριθμού των ομάδων της Β΄ ΕΠΣΛ από 14 σε 16 ανά όμιλο και η αύξηση του αριθμού των προβιβαζόμενων ομάδων από τη Γ’ στη Β’ ΕΠΣΛ από 6 σε 10 καθώς αναμένεται να αυξηθεί τη νέα χρονιά ο αριθμός των ομάδων στην Γ’ ΕΠΣΛ.
Στο κύπελλο και ειδικότερα στις δύο πρώτες φάσεις της διοργάνωσης εξετάζεται η περίπτωση όταν θα αναμετρούνται δύο ομάδες διαφορετικών κατηγοριών, ο αγώνας να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που αγωνίζεται στη μικρότερη κατηγορία.
Στα πρωταθλήματα υποδομής και ειδικότερα στο παιδικό οι αλλαγές αφορούν στη διεξαγωγή μίας φάσης με διπλούς αγώνες (φέτος διεξήχθη σε δύο φάσεις με μονούς αγώνες), ενώ για το πρωτάθλημα ακαδημιών υπάρχει η πρόθεση να ξεκινάει την άνοιξη και όχι το χειμώνα αφού παρατηρήθηκαν πολλές αναβολές λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Το εφηβικό πρωτάθλημα θα διατηρηθεί ως έχει εάν φυσικά η συμμετοχή των ομάδων είναι η απαιτούμενη, ενώ το προτζούνιορ θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν αφού η φετινή διοργάνωση κρίθηκε επιτυχημένη.
Τέλος αλλαγές δεν αποκλείονται και στο θέμα των λεγόμενων «μικρών» ποδοσφαιριστών.
Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ
Η αντίστροφη μέτρηση για την αυριανή Πανελλαδική σύσκεψη των ΕΠΣ στη Λάρισα άρχισε. Πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια με στόχο να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις προκειμένου να αποφευχθεί ο οικονομικός μαρασμός των ποδοσφαιρικών σωματείων της χώρας και η οποία υλοποιείται μετά από πρωτοβουλία του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ. Μέχρι και χθες περί τις 15 Ενώσεις δήλωσαν ότι θα παρευρεθούν στην αυριανή σύσκεψη ενώ πολλές άλλες έχουν εκφράσει (τηλεφωνικώς) τη στήριξή τους. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί ανάλογα με τον αριθμό των παρευρισκομένων ή στα γραφεία της ΕΠΣΛ ή στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» στις 15.30.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass