ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΙΤΣΗ

Έκλεισε μια επιτυχημένη χρονιά

ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΜΥΤΙΚΑΣ» Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟ ‘97

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2010 23:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:05
 Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά όπως η φετινή για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γ. Πλίτση ολοκληρώθηκε χθες με την τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Maracana» παρουσία παιδιών και γονέων.
Χαρούμενη και εορταστική η ατμόσφαιρα αφού η Ακαδημία Γ. Πλίτση γιόρτασε παράλληλα τη μεγάλη επιτυχία, της κατάκτησης της 1ης θέσης στο διεθνές τουρνουά «Μύτικας» στην κατηγορία των γεννηθέντων το ’97 που διεξήχθη στην Κατερίνη.
Η εκδήλωση ωστόσο περιελάμβανε και αγωνιστικό μέρος με τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων μεταξύ ηλικιακών ομάδων της Ακαδημίας. Παράλληλα διεξήχθη και ο καθιερωμένος αγώνας μεταξύ γονέων στο μεγάλο γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων του «Maracana» ο οποίος για πρώτη φορά φέτος διήρκησε 90 λεπτά με τα γκολ να πέφτουν βροχή.
Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Γιώργος Πλίτσης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται στα ηλικιακά τμήματα της ακαδημίας και ευχαρίστησε τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλουν, τους προπονητές για το επιστημονικό τους έργο καθώς επίσης και τους γονείς για την άψογη συνεργασία τους. Ευχήθηκε δε σε όλους καλό καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού για τα μεν μεγαλύτερα παιδιά τέλη Αυγούστου για τους δε μικρότερους το Σεπτέμβριο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass