Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Τρεις παίκτες= 1.000.000 ευρώ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2010 23:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:05
 Την ερχόμενη Πέμπτη ξεκινάει προετοιμασία η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική χρονιά που θα τη σημαδέψει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) η είσοδος στο νέο γήπεδο κάπου στα μέσα του Δεκεμβρίου ενώ τα νέα πρόσωπα που θα δούνε οι φίλαθλοι με βάση τις μέχρι τώρα μεταγραφές είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης (ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν), ο Βασίλης Ρέτζας (αποκτήθηκε από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας) ενώ προωθήθηκαν στην επαγγελματική ομάδα ο Νίκος Καρανίκας, ο Αντώνης Βούζας και ο Χρήστος Μπαταβάνης.
Εκτός του Ταυλαρίδη οι υπόλοιποι παίκτες θα χρειαστούν ένα διάστημα προσαρμογής για να διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα (με εξαίρεση ίσως το Νίκο Καρανίκα που πέρυσι έκανε προπόνηση με την επαγγελματική ομάδα) και το ερώτημα που υπάρχει στους Λαρισαίους φιλάθλους είναι πότε θα γίνουν οι υπόλοιπες μεταγραφές.
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρουν ότι δν βιάζονται για να κάνουν μεταγραφικές κινήσεις μια και θέλουν να είναι σίγουροι για τους παίκτες που θα πάρουν. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έδωσαν σε τρεις θέσεις, στο αμυντικό χαφ, στο αριστερό χαφ και στο σέντερ φορ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για παίκτες στις τρεις αυτές θέσεις δίνουν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Με τα χρήματα αυτά πιστεύουν ότι θα βρούν αξιόλογους παίκτες και οι τιμές θα πέσουν ενώ το νέο φορολογικό καθεστώς θα κάνει τους ποδοσφαιριστές πιο διαλλακτικούς στα ποσά που ζητάνε. Πάντως με τη νέα φορολογική κλίμακα ακόμα και ο ξένοι θα είναι πανάκριβοι για να έρθουν στην Ελλάδα και το δέλεαρ θα είναι μια δυνατή προκαταβολή ώστε ο παίκτης (αλλά και η ομάδα...) να μπορεί να αποφύγει τη φορολογία.
 Μέχρι τώρα η ΑΕΛ κοίταξε στην ισπανική, γαλλική και ιταλική αγορά ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι απασχολεί την ομάδα και η αγορά της Αργεντινής και έχει γίνει πρόταση σε δύο παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του αμυντικού χαφ και του σέντερ φορ.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα στην πρώτη της ομάδας δεν αναμένεται κάποιο νέο πρόσωπο ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με τους Μάλαρτζ και Σκάτσελ που τους ζητήθηκε να λύσουν τα συμβόλαιά τους και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει εφικτό.
ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Από αύριο αρχίζουν οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας και αναμένεται να υπάρχει σημαντική κίνηση αν κρίνουμε από τη μεγάλη επισκεψιμότητα στο γήπεδο που κατασκευάζει η ομάδα που άνοιξε τις «πόρτες» του την Πέμπτη και την Παρασκευή για μια ώρα (θα γίνει το ίδιο και αύριο-μεθαύριο) και προσήλθαν περίπου 2.500 άτομα!
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass