ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

800.000 ευρώ ζητάει ο Λουίς Γκαρσία!

* ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ. «ΧΑΛΑΕΙ» ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ. ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΜΠΑΤΑΒΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2010 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:03
Του Σωτ. Κέλλα
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης εδώ και αρκετές μέρες προσπαθεί να φέρει έναν παίκτη που θα αποτελέσει και το ηχηρό όνομα ενόψει της εισόδου στο καινούργιο γήπεδο αλλά μέχρι τώρα οι προσπάθειές του αποβαίνουν άκαρπες.
Η πρώτη προσπάθεια ήταν για την απόκτηση του 32χρονου Ουρουγουανού Μαρτσέλο Ζαλαγέτα αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν απάντησε στην πρόταση των «βυσσινί» και η δεύτερη προσπάθεια είναι με τον Λουίς Γκαρσία αλλά ο Ισπανός ποδοσφαιριστής οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ζητάει 800.000 ευρώ για να έρθει στη λαρισινή ομάδα ενώ υπάρχει ανταγωνισμός και με τον Άρη.
Η προσπάθεια για τον Γκαρσία συνεχίζεται αλλά μέχρι τώρα θεωρείται δύσκολο να έχει ευτυχή κατάληξη.
ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ...
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ έκανε πρόταση και σ’ ένα ακόμα παίκτη που αγωνίζεται στη Β’ Ισπανίας και τον είδε αγωνιζόμενο ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας και μάλλον είναι παίκτης που παίζει στη μεσαία γραμμή και μπροστά... Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατατέθηκε η σχετική πρόταση, οι διαπραγματεύσεις προχωράνε και ίσως αποκτηθεί. Δεν έχει διαρρεύσει κάτι σχετικό με το όνομά του ούτε αν είναι Ισπανός ή από άλλη χώρα. Η ουσία είναι ότι οι «βυσσινί» έριξαν δίχτυα στην Ισπανία και περιμένουν μια καλή... «ψαριά»
Η λαρισινή ομάδα θέλει να έχει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας (1 Ιουλίου) δύο μεταγραφές για να υπάρχει και ο ανάλογος ενθουσιασμός στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.
ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ
Η ΑΕΛ φέτος εκτός από έτοιμους παίκτες δείχνει μεγάλη βαρύτητα και για την απόκτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για την ομάδα Νέων. Αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις για τους Τσιλούλη και Φλέγγα της Πελασγιώτιδας έχουν σχεδόν τελειώσει όπως και για τον Κρητικό της ακαδημίας Βουτυρίτσα.
Η μεταγραφή ταλαντούχου που μάλλον «χαλάει» είναι του Μάκη Γκαραγκούνη του Τυρνάβου 2005 καθώς υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις από την τυρναβίτικη ομάδα.
Στην επαγγελματική ομάδα μετά τον Αντώνη Βούζα αναμένεται να ενταχθούν και ο Νίκος Καρανίκας με τον Χρήστο Μπαταβάνη που αγωνίζονται στην ομάδα νέων.
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Από σήμερα το πρωί θα βρίσκεται στη Λάρισα ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης που θα δει τις εργασίες του γηπέδου που κατασκευάζεται και έχει υπέρμετρο άγχος για να μπει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ενώ θα ασχοληθεί και με θέματα χορηγών.
Για τα εισιτήρια διαρκείας έχει πάρει τις αποφάσεις του και θα τις ανακοινώσει αύριο στη 1 μ.μ. σε συνέντευξη Τύπου ενώ θα κάνει και απολογιστική συνέντευξη Τύπου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ζήτηση των εισιτηρίων είναι καλή ενώ και η διάθεση από τις σουίτες του νέου γηπέδου πάνε καλά (ήδη έχουν κλείσει κάποιοι Λαρισαίοι επιχειρηματίες).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass