ΧΘΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΝΙΓΗΡΙΑΣ 2-1

Εθνικό ξέσπασμα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2010 3:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:02
Το Σάββατο που μας πέρασε υπήρχε πίκρα από την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος στον αγώνα με αντίπαλο την Κορέα και οργή για την άσχημη εμφάνιση που έφερε και την ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα του Μουντιάλ.
Χθες, όμως, η οργή έδωσε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό, που ήταν διάχυτος σε κάθε στέκι στη Λάρισα όπου έβλεπαν τον αγώνα και για ορισμένους ήταν μια όαση δροσιάς στους δύο καύσωνες που υπάρχουν, στον καιρικό αλλά και στον οικονομικό, σε συνδυασμό με τον εργασιακό.
Κάποια μικρά παιδιά με τις στολές της Εθνικής ξεχύθηκαν στους δρόμους, κάποιοι μεγάλοι έκαναν την οικονομική θυσία να πιούνε ένα ποτήρι μπίρα παραπάνω στην υγειά του Ρεχάγκελ και των παικτών του, ενώ ακόμα και οι γυναίκες δεν έχαναν στιγμή από τον αγώνα.
Το πανηγύρι ήταν ωραίο, μακάρι να συνεχισθεί και την Τρίτη στον αγώνα με την Αργεντινή. Και όλοι θέλουν να συνεχίσει η Εθνική, για να έχουν θέμα συζήτησης. Τα άλλα καλοκαίρια είχαν να ασχοληθούν και με τις διακοπές που προσδοκούσαν, τώρα όμως υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο. Και η χαρά έρχεται στα μικρά παιδιά φέτος όχι από τους πολιτικούς, που ο κόσμος αρχίζει να τους αποδοκιμάζει, μια και τους στέρησαν και τις παραλίες, αλλά μόνο από τον αθλητισμό. Από τον τομέα της κοινωνικής ζωής που θα «πληγεί» περισσότερο από την οικονομική κρίση. Και όμως, μόνο στον αθλητισμό η χώρα παίρνει χαρές και τα παιδιά μπορεί να αισθάνονται περήφανα. Γιατί για κάποιους άλλους μόνο αγανάκτηση νιώθουν.
Η Εθνική ποδοσφαίρου όλοι εύχονται στο πάρτι του Μουντιάλ να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο, για να ξαναβγεί ο κόσμος στους δρόμους, όχι για να διαδηλώσει κατά της λιτότητας, αλλά για να πανηγυρίσει ξέφρενα τις εθνικές αθλητικές επιτυχίες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass