ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Κινήσεις γίνονται αλλά...

* ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΝ ΝΤΑΜΠΙΖΑ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2010 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:02
Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ κινείται μεταγραφικά με μυστικότητα αλλά και σε πολλά μέτωπα (κυρίως για παίκτες που αγωνίζονται στη Γαλλία και την Ισπανία, η πρώτη είναι μια αγορά που ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας δείχνει να την εμπιστεύεται) με στόχο να αποκτήσει κεντρικό χαφ (για τη συγκεκριμένη θέση αναφέρουν οι πληροφορίες ότι έγινε πρόταση σε παίκτη ύψους 1.90), αριστερό χαφ και σέντερ φορ.
Μέσα στη βδομάδα θα υπάρχουν απαντήσεις και θα γίνουν και οι μεταγραφικές κινήσεις που σίγουρα θα πρέπει να επισπευσθούν για να μην παρουσιαστεί το περσινό φαινόμενο που η ομάδα πήγε και έδωσε ευρωπαϊκό παιχνίδι χωρίς να συμπληρώνει δεκαοκτάδα.
Σίγουρα κάποια μεταγραφική κίνηση από παίκτη που έχει πολλές προτάσεις μπορεί να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο αλλά οι περισσότερες θα πρέπει να γίνουν νωρίτερα.
Το μόνο ευχάριστο είναι ότι έχει τελειώσει το θέμα της ανανέωσης συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα ενώ και με τον Μετίν συνεχίζονται οι συζητήσεις αλλά κανένας δεν ξέρει πού θα καταλήξουν.
Σ’ αυτή τη βδομάδα λογικά θα υπογράψουν τα επαγγελματικά συμβόλαιά τους οι Βούζας, Καρανίκας και Μπαταβάνης αλλά θα ενταχθούν και κάποιοι ταλέντα στην ομάδα Νέων.
Επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν λογικά θα έχουμε και μεγαλύτερη ένταση στις κινήσεις για να παρουσιαστεί η ομάδα δυνατή αλλά και για υπάρχει ενθουσιασμός ενόψει της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας.  
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΒΔΟΜΑΔΑ
Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι η τελευταία για την υποβολή προτάσεων για την ονομασία του νέου γηπέδου, αφού την Παρασκευή 18 Ιουνίου εκπνέει η σχετική προθεσμία.
Σχετικά με τη διαδικασία, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 υπενθυμίζει τα εξής:
1. Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του ονόματος που θα φέρει το νέο γήπεδο της ομάδας μας, με την παράκληση να προταθούν ονόματα σύντομα και εύηχα, τα οποία θα ευνοούν την καθιέρωση και χρήση τους, καλύπτοντας, ταυτόχρονα, τη διαχρονικότητα ενός τέτοιου έργου.
2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν καταθέτοντας εγγράφως και επωνύμως τις προτάσεις τους αποκλειστικά στα γραφεία της ΠΑΕ, με τους ακόλουθους τρόπους: α) ταχυδρομική επιστολή (Ερυθρού Σταυρού 1-3, Τ.Κ. 41221), β) αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ael1964.gr και γ) αποστολή fax (2410-535.505). Ιδιαίτερη είναι η παραίνεση που απευθύνει η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 προς τους μαθητές, προκειμένου να συμμετάσχουν μαζικά στη διαδικασία, με το νεανικό ενθουσιασμό και τη φαντασία τους.
3. Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι ενός μηνός (ξεκίνησε στις 17/05), με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προτάσεων την Παρασκευή 18 Ιουνίου.
4. Στη συνέχεια, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 θα προκρίνει προς ψηφοφορία τα 3 έως 5 επικρατέστερα ονόματα, τα οποία θα πληρούν τις ανωτέρω (παράγραφος 1) προϋποθέσεις. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μια εβδομάδα και οι φίλαθλοι θα μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή καταθέτοντας τη μοναδική ψήφο τους α) σε κάλπη η οποία θα στηθεί για το σκοπό αυτό στο «Vissini Store» (οδός Μανωλάκη 1) και β) σε ειδική ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, www.ael.gr ή www.ael1964.gr.
5. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφοφορίας στα τέλη Ιουνίου.
ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Ο φίλαθλος που θα έχει προτείνει το επικρατέστερο όνομα, θα κερδίσει τα εξής έπαθλα: α) 3.000 ευρώ μετρητά και ένα 3ετές εισιτήριο διαρκείας. Σε περίπτωση που το επιλεχθέν όνομα του νέου γηπέδου προταθεί από περισσότερους από έναν φιλάθλους, θα διενεργηθεί κλήρωση.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘ.
Τέλος από την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοινώθηκε η με ημερομηνία του φιλικού αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών που θα γίνει στο Καρπενήσι όπου η λαρισινή ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο στάδιο της προετοιμασίας της. Το φιλικό θα γίνει τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.
ΤΕΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΟΒΟΣ
Στο μεταξύ τελείωσε η συνεργασία τη ΠΑΕ ΑΕΛ με το σκάουτερ Νίκο Κοτσοβό που συμφώνησε με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass