ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Προσιτές τιμές στα διαρκείας

* ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2010 23:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:01
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Σε ένα δεκαήμερο περίπου αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας στην ομάδα του Τυρνάβου, που συνεχίζει το σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η Π.Α.Ε. θέλει να κρατήσει προσιτές τις τιμές, γνωρίζοντας ότι από την οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας, έχουν επηρεαστεί και οι φίλαθλοι, που περιμένουν τα εισιτήρια να διατηρηθούν σε χαμηλές τιμές, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να τα αγοράσουν και να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας.
Την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο συμβούλιο, για να αποφασιστεί ποια θα είναι η τιμή στα εισιτήρια διαρκείας.
* Όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα, συνεχίζονται οι επαφές με παίκτες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό του σωματείο.
Ακούγονται διάφορα ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι και χθες προστέθηκαν αυτά των Τζιόλα και Φλώρου, ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν την περίοδο που έληξε στην Π.Σ. Ελασσόνας.
Από πληροφορίες που έχουμε, ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας έχει θετική άποψη για ένα νεαρό αμυντικό (σ.σ. αγωνίζεται ως δεξί μπακ) από ομάδα Δ’ Εθνικής κατηγορίας, όμως εάν ο ποδοσφαιριστής δεν εξασφαλίσει την ελευθέρα του, τότε δεν θα γίνει καμία επαφή για να αποκτηθεί.
* Η πρώτη συγκέντρωση του Τυρνάβου 2005 είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιουλίου και μέχρι τις 10 του μηνός θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές σε ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ ακολούθως.
Το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί από τις 22 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου στην ορεινή Σαμαρίνα και γίνονται προσπάθειες για να κλειστούν ένα ή δυο φιλικά παιχνίδια, με αντιπάλους ομάδες που θα προετοιμάζονται σε κοντινές περιοχές.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass