ΣΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Παραμένει ο Νίκος Νταμπίζας

* ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΗΛΘΕ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ * «Ο ΖΑΛΑΓΕΤΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕI ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ» ΛΕΕΙ Ο ΜΟΡΑΣ * ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΛΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑΣ!

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2010 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:01
Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Νίκος Νταμπίζας θα φοράει τη φανέλα της Α.Ε.Λ., αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, επήλθε πλήρη συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, Κωστή Πηλαδάκη.
Ο αρχηγός της λαρισινής ομάδας αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του και το πιο βασικό είναι ότι οι δύο πλευρές δεν συζήτησαν και τόσο πολύ για το οικονομικό, αφού ο Νταμπίζας έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα, ενώ και από την άλλη ο Πηλαδάκης σίγουρα δεν παραγνωρίζει την προσφορά του παίκτη, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι επιστρέφοντας από την Αγγλία το 2005 αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους «βυσσινί».
Το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο στη συμφωνία των δύο πλευρών και δεν υπήρχαν απαιτήσεις από τον παίκτη, αφού με κάποιους ανθρώπους που συνεργάζεσαι για πέντε χρόνια γνωρίζεις το χαρακτήρα τους, ενώ δέλεαρ για τον Νταμπίζα είναι ο πόθος του να μπει ως πρώτος αρχηγός στο γήπεδο της ομάδας.
Παράλληλα, έχει δεθεί με την πόλη της Λάρισας και τους φιλάθλους, κάτι που όλοι το εκτιμούν και η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί του χρόνου και ίσως και μελλοντικά από άλλη θέση.
Η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Νταμπίζα δεν ξέρουμε πότε θα γίνει, αλλά πλέον πρέπει να θεωρείται παίκτης των «βυσσινί» και για τη νέα χρονιά.
ΠΕΡΙ ΖΑΛΑΓΕΤΑ
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. σύμφωνα με πληροφορίες πιέζει για την απόκτηση του Ουρουγουανού Μαρτσέλο Ζαλαγέτα και αν τελικά καταφέρει να τον εντάξει στην δύναμή της τότε θα μιλάμε για μια μεγάλη μεταγραφή.
Ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Πηλαδάκης, για τη συγκεκριμένη μεταγραφή θα κάνει σημαντική οικονομική υπέρβαση, ενώ εντύπωση αποτελούν τα κολακευτικά σχόλια που έκανε ο συμπαίκτης του στην Μπολόνια, πρώην παίκτης της Α.Ε.Λ., Βαγγέλης Μόρας, που μας είπε: «Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Ζαλαγέτα, τότε θα μιλάμε για μια μεγάλη επιτυχία της Α.Ε.Λ. Δεν είναι μόνο καλός παίκτης, αλλά να θυμάστε ότι θα τον λατρέψουν και οι φίλαθλοι. Πρόκειται για σπουδαίο παίκτη και μακάρι να έρθει στην Α.Ε.Λ.».
ΚΡΗΤΙΚΟΣ - ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ
Στο μεταξύ, η Α.Ε.Λ. έχει βάλει ως μεγάλο στόχο να αποκτηθούν δύο ταλέντα που από τους ειδικούς θεωρούνται παίκτες με υψηλές προδιαγραφές και αυτοί είναι ο Τσιλούλης της Πελασγιώτιδας και ο Κρητικός από την ακαδημία Βουτυρίτσα. Με τους συλλόγους των δύο αυτών ποδοσφαιριστών γίνονται διαπραγματεύσεις, ενώ για τον Τσιλούλη ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Ολυμπιακός, προσφέροντας χρήματα και αθλητικό υλικό.
Στο μεταξύ, εκτός από τους Βούζα, Καρανίκα, επαγγελματίας θα γίνει και ο τερματοφύλακας Χρήστος Μπαταβάνης. Θα κληθούν να υπογράψουν συμβόλαια μόλις φθάσουν τα έγγραφα μεταβολών της Σούπερ Λίγκα.
Στο μεταξύ, δελτίο εκπαιδευόμενου ποδοσφαιριστή θα υπογράψουν και ο Ελευθεριάδης με τον Λούγκο, που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία στο Καρπενήσι και στην Ιταλία, όπου θα γίνουν τα δύο στάδια της προετοιμασίας.       
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass