Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. Γ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΧΘΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Είδε κεντρικό χαφ

* ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Ή ΙΣΠΑΝΟΣ; ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ * ΠΟΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ «ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙ» Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2010 0:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:59
Του Σωτ. Κέλλα
Στην Ισπανία βρίσκεται από χθες ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., Γιάννης Παπακώστας, προκειμένου να δει κεντρικό χαφ αγωνιζόμενο από κοντά που έχει προταθεί στη λαρισινή ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής της λαρισινής ομάδας ταξίδεψε χθες το πρωί και το απόγευμα βρέθηκε σε γήπεδο της Ισπανίας (μακριά από τη Μαδρίτη) για να δει αγώνα πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας.
Το ερώτημα είναι αν παρακολούθησε παίκτη Ισπανό ή Λατινοαμερικανό, καθώς στις δύο ομάδες που είδε υπάρχουν παίκτες από Ισπανία, αλλά και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στη συγκεκριμένη γηπεδούχο ομάδα υπάρχει και ένα δυνατό όνομα σέντερ φορ, που δεν αποκλείεται να αποτελεί μια καλή λύση για δεύτερος επιθετικός).
Το ίδιο θα πράξει και σήμερα ο Παπακώστας, καθώς θα παρακολουθήσει και άλλο ένα παιχνίδι της Β’ Ισπανίας και αύριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου, σε συνεργασία με τον πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη, θα αξιολογήσουν τους υποψήφιους στόχους. Μάλιστα, χθες, μετά το τέλος του αγώνα που είδε στην Ισπανία, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Πηλαδάκη, που ήταν στην Αθήνα, και του ανέφερε τις εντυπώσεις του.
Εκτός από τον κεντρικό χαφ, ενδιαφέρον υπάρχει και για σέντερ φορ που έχει εντοπιστεί και, αν η οικονομική διαφορά είναι συζητήσιμη, τότε ο πρόεδρος, Κωστής Πηλαδάκης, θα μεταβεί στο εξωτερικό.
ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
Εκτός από τους στόχους που είναι εκτός Ελλάδας, υπάρχουν μεταγραφικές σκέψεις και για παίκτες που αγωνίζονται στο νομό Λάρισας και έχουν κατατεθεί προτάσεις από τη λαρισινή Π.Α.Ε. για να αποκτηθούν τις επόμενες μέρες και να στελεχώσουν την ομάδα κάτω των 21 ετών.
Μέχρι τώρα αποκτήθηκε ο Γκαμπέτας από τον Αετό Μακρυχωρίου και προτάσεις έχουν γίνει ακόμα για τους Γούπο, Χάμο (Ελασσόνας), Γκαραγκούνη (Τύρναβος 2000), Κρητικό (Ακαδημία Βουτυρίτσα), Φλέγγα, Τσιλούλη (Πελσαγιώτιδας), Ρέντζα (Φιλοκτλητη Μελιβοίας).
Πάντως, η Α.Ε.Λ. δεν είναι μόνο της στη διεκδίκηση αυτών των παικτών, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι για αρκετά από αυτά τα ταλέντα έχουν ρίξει «δίχτυα» και μεγάλες ομάδες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση παίκτη που δοκιμάστηκε από τον Ολυμπιακό, άρεσε και ο σύλλογος του Πειραιά προσφέρει ένα υψηλό αντίτιμο στο λαρισινό σωματείο.
Η αλήθεια είναι ότι για να φθάσουν σε σημείο μεγάλες ομάδες να κοιτούν παίκτες του νομού σημαίνει ότι υπάρχουν ταλέντα με προοπτική, αλλά και ότι έχουν οργανωμένο τμήμα σκάουτιγκ.
Πάντως, φέτος η Α.Ε.Λ. ετοιμάζει μια καινοτομία, που είναι ότι όσοι νέοι αποκτηθούν θα μπουν ως «εκπαιδευόμενοι» στην ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να γίνουν επαγγελματίες κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς και όχι μόνο στη μεταγραφική περίοδο.
Αυτή τη βδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου από τους Βούζα και Καρανίκα, ενώ Λούγκος και Ελευθεριάδης θα ακολουθήσουν μάλλον την προετοιμασία της ομάδας.
ΑΝΟΙΧΤΕΣ...
Ανοιχτές είναι ακόμα οι ημερομηνίες που θα μεταβεί η Α.Ε.Λ. στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ακριβή μετάβαση θα εξαρτηθεί από τα φιλικά παιχνίδια και ήδη έχει κλειστεί ένα με τον Ατρόμητο Αθηνών.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass