ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

«Πέταξε» η Αεροπορία

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 5-1

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2010 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:59
Ιπτάμενοι και… πρωταθλητές είναι από προχθές το βράδυ οι Αεροπόροι της Λάρισας. Στο πρωτάθλημα των εργαζομένων κατέκτησαν τον τίτλο καθώς στον τελικό νίκησαν με σκορ 5-1 την αντίστοιχη ομάδα των Λογιστών. Η Αεροπορία προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο σκοράροντας με τους Νουλόπουλο (2) και Δαούλα. Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου οι Λογιστές μείωσαν με τον Παπαγεωργίου Γιωρ. σε 3-1 αλλά η Αεροπορία, που ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με δύο γκολ των Μιχαλόπουλου και Μαριέτη, διαμόρφωσε το τελικό 5-1 και πήρε δίκαια τον τίτλο του πρωταθλητή για την περίοδο 2009-10. Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Κουκλομένου. Μετά την λήξη του αγώνα ακλούθησαν οι απονομές στους διαιτητές του τελικού από το μέλος του Δ.Σ. του ΑΟΔΛ κ. Αντωνούλη Β, στους ηττημένους από τον πρόεδρο του ΑΟΔΛ κ. Οικονόμου Γ. με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κυριτσάκα Β. και στους πρωταθλητές από τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κώστα Τζανακούλη.
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: Αλμπάνης, Αργύρης, Καρακίτσιος, Κουτσιούκης, Τριανταφύλλου, Δαούλας, Ρουσίδης, Μαντζαβίνος, Γιαμακίδης,Τσουκνίδας και Νουλόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Μαριέτης, Παπαγιάννης, Σιδηρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τσίντζας.
ΛΟΓΙΣΤΕΣ/ΟΕΕ: Βολτσίδης, Χαρατζής, Μπουνένι, Καραδούκας, Μπουχλαριώτης, Τσακνάκης, Λαδέρης, Γερογιάννης, Παπαγεωργίου Ι. Δημητρόπουλος και Παπαγεωργίου Γ.  Αγωνίστηκαν και οι Ευθυμίου, Σπυριδάκης, Γιόντζης, Σταμάτης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass