ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.

«Κάθε μέρα και μεταγραφή»

* «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΖΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ» * «ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΣΟΥΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ» * ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΓΟΥΠΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2010 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:57
Προχθές το βράδυ σε κοινωνική εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε με κορυφαίο στέλεχος της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., που πραγματικά για πρώτη φορά αποφάσισε να μιλήσει εφ’ όλης της ύλης για όλα τα θέματα που απασχολούν τη λαρισινή ομάδα, τις μεταγραφικές κινήσεις, τις σουίτες, τα εισιτήρια διαρκείας, τις προωθήσεις παικτών από την ομάδα νέων αλλά και για τις σκέψεις που υπάρχουν στην ομάδα.
Το πρώτο που ζητήσαμε να μάθουμε ήταν για τις μεταγραφές και μας είπε: «Δεν υπάρχει βιασύνη, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να γίνουν καλές επιλογές. Τώρα μπορεί να μην ανακοινώνουμε κανέναν παίκτη καθώς είμαστε σε συζητήσεις αλλά θα υπάρχει εβδομάδα που μπορεί να ανακοινώνουμε και κάθε μέρα μεταγραφή. Τον Ταυλαρίδη δεν περίμενε κανείς να τον αποκτήσουμε και έγινε υπέρβαση».
Και με την κρίση που ακούγεται και με τις περικοπές... «Υπάρχει ορθολογισμός σε μια εποχή που η ομάδα κατασκευάζει γήπεδο μέσα σε οικονομική κρίση και δεν μπορεί να πάρει βοήθεια από πουθενά είναι σαφές ότι ένας επιχειρηματίας θα πρέπει να πάρει και προληπτικά μέτρα».
Από κει και πέρα, για την προετοιμασία μας τόνισε: «Έχουμε επαφή με το προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου που είναι κλεισμένο και η ημερομηνία που θα πάμε θα είναι συνάρτηση των μεταγραφών και των φιλικών. Ήδη κλείσαμε και φιλικό με τον Ατρόμητο Αθηνών στο Καρπενήσι και ψάχνουμε και ένα η δύο ακόμα με ομάδες που θα βρίσκονται το διάστημα εκείνο στην περιοχή της Ευρυτανίας.
Και προχωρήσαμε ακόμα παραπέρα όταν του είπαμε να σχολιάσει την επιστροφή της ομάδας (σ.σ. με βάση την απόκτηση του Γκαμπέτα από τον Αετό Μακρυχωρίου) στα ταλέντα του κάμπου. Μας είπε: «Προσέχουμε τα ταλέντα και αυτή στιγμή ο Βούζας και ο Καρανίκας βαδίζουν στο δρόμο να γίνουν επαγγελματίες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο ταλέντο έχει ο νομός. Αλίμονο αν δεν τα κοιτούσαμε. Ποια ομάδα δεν συμφέρει να έχει παίκτες από την περιοχή της που κοστίζουν λιγότερο και γλιτώνει πολλά λειτουργικά έξοδα;».
Στη συνέχεια μας μίλησε για τη διάθεση από τις σουίτες και τα εισιτήρια διαρκείας: «Στις σουίτες θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να διατεθούν όλες και νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ καλό επιχειρηματικό δώρο σε πελάτες πολλών επιχειρήσεων της Λάρισας. Η σωστή επιλογή τους θα φανεί και κατά τη διάρκεια της χρονιά με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν. Και τα εισιτήρια διαρκείας εκτιμώ ότι θα έχουν καλή διατίμηση και οι φίλαθλοι θα ανταποκριθούν. Θα είναι οι τιμές τους σε συνθήκες αγοράς και με βάση ότι υπάρχει ένα καινούργιο γήπεδο».
Πάντως ο ίδιος έκλεισε λέγοντας: «Η ομάδα σε λίγο θα έχει θετική αύρα και φέτος χρειάζεται συμπαράσταση που σε οικονομική κρίση θα προσπαθήσει να έχει μια καλή πορεία και μ’ ένα καινούργιο γήπεδο».
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟ...
Στο μεταξύ η Α.Ε.Λ. αρχίζει πλέον να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα ταλέντα του νομού Λάρισας και σύμφωνα απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες έγινε πρόταση στην ομάδα της Ελασσόνας για την απόκτηση του 18χρονου τερματοφύλακα Κώστα Γούπου και του αμυντικού χαφ Σωτήρη Χάμου που έχει ηλικία 17 χρονών.
Δεν είναι όμως τα μοναδικά ταλέντα για τα οποία έδειξε ενδιαφέρον η «βυσσινί» ομάδα καθώς πρόταση έγινε και στον Τύρναβο 2005 που φέτος θα παίζει στην Γ’ Εθνική για την απόκτηση του 16χρονου σέντερ μπακ Ασημάκη Γκαραγκούνη για τον οποίο στην τυρναβίτικη ομάδα υπάρχει πρόταση και από τον Παναθηναϊκό. Πάντως, ο παίκτης αν κρίνουμε από παλαιότερη συνέντευξη στο σάιτ «athleticlarissa.gr» προτιμάει την Α.Ε.Λ. Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τους στόχους του: «Πιστεύω ότι ακόμα δεν είμαι απολύτως έτοιμος να πάω σε μια ομάδα υψηλότερης κατηγορίας, διότι για μένα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα και δεν ξέρω αν θέλω να φύγω από την πόλη μου, γιατί το όνειρό μου είναι να παίξω στην Α.Ε.Λ.».
Τα «δίχτυα» της Α.Ε.Λ., όμως, έχουν αγγίξει και άλλα ταλέντα και αυτά είναι ο Ρέντζας από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, δύο παίκτες από την Πελασγιώτιδα και δύο από την ακαδημία Βουτυρίτσα.
Προτάσεις έχουν κατατεθεί σε όλους και θα γίνουν συζητήσεις τις επόμενες μέρες για να αποκτηθούν αρκετοί εξ αυτών (ίσως και όλοι) ανάλογα με τις οικονομικές απαιτήσεις των συλλόγων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass