ΣΗΜΕΡΑ (17.15) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Εορταστικό τουρνουά του ΣΕΠΛ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2010 23:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:56
Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών ν. Λάρισας με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς διοργανώνει εορταστικό τουρνουά σήμερα το απόγευμα (17.15) στο γήπεδο Γιάννουλης.
Από φέτος και κάθε χρόνο ο αγώνας θα γίνεται σε διαφορετική έδρα και θα διεξάγεται φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους του ΣΕΠ και τους παλαίμαχους της εκάστοτε ομάδας που παραχωρεί το γήπεδο ήτοι φέτος της Δήμητρας Γιάννουλης.
Αναλυτικά οι ερασιτεχνικές ομάδες που θα πάρουν μέρος στη φετινή εκδήλωση (μετά από κλήρωση) είναι οι Όλυμπος Λάρ. (Α1 κατηγορία), Ροδιακός (προβιβάστηκε στην Α1 ΕΠΣΛ) και Βαμβακού (προβιβάστηκε στην Β’ ΕΠΣΛ).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
17.15 έως 18.50: Αγώνας παλαιμάχων Σ.Ε.Π.Ν.Λ. - Γιάννουλη
18.15: Βραβεύσεις
18.45: Όλυμπος Λάρισας - Ροδιακός
19.35: Σ.Ε.Π.Ν.Λ. Α’ ομάδα - Βαμβακού
20.25: Τελικός των δύο νικητών
20.55: Λήξη αγώνων
21.00: Απονομή νικητή
Θα μοιραστούν μπλουζάκια σε όλους τους παρευρισκομένους (φιλάθλους - ομάδες) από την εταιρία «New Fashion Mars». Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Γεώργιος Ρούστας.
Αξίζει να τονίσουμε πως θα βραβευτούν οι ομάδες του Τυρνάβου, της Τσαριτσάνης, του Δαμασιακού, της Τερψιθέας, του Ροδιακού, της Βαμβακούς, της Ολυμπιάδας, του Ομορφοχωρίου, της Γλαύκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις κατηγορίες τους και η ομάδα του Πυργετού για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας. Ακόμη ο ιδρυτής του συνδέσμου και πλέον επίτιμος πρόεδρος, Μανώλης Γαραζανάκης για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον ΣΕΠΛ, ο δημοσιογράφος της «Ε» Άρης Γκουτρουμάνης για την προσφορά του και τη δημοσιογραφική του στήριξη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού, ο Θανάσης Γκουρνέλης, ο Ματράκης Κωνσταντίνος για την προσφορά του στο σωματείο
της Γιάννουλης και οι πρώτοι σκόρερ όλων των τοπικών κατηγοριών (Δ’
Εθνική: Κόκκινος Ιωάννης, Α’ ΕΠΣΛ: Βαγγέλης Φτίκας, Α1 ΕΠΣΛ: Δημήτρης
Γωγάκος, Β’ ΕΠΣΛ: Γιάννης Βεργής, Θανάσης Σπανός, Παναγιώτης Κίτσας,
Κώστας Καραλής και Γ’ ΕΠΣΛ: Χρήστος Μακρίδης, Κώστας Κόντος, Θωμάς
Σαμαράς, Βασίλης Σαμαράς).
ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΛ
Εν τω μεταξύ οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν με τη φανέλα του ΣΕΠΛ στο σημερινό εορταστικό τουρνουά είναι οι εξής:
- Ομάδα του ΣΕΠ Ν. Λάρισας γεν. 1992-1993
Ζουμπούρλας Ιωάν. (Πλατύκαμπος), Κασνακούδης Πασχ. (Σμόλικας), Ντραμπακούλας Δημ. (Όλυμπος Λ.), Χονδρονάσιος Δημ. (Νίκαια), Μάρκου Δημ. (Ακαδ. Πλίτση), Τσιαντούλας Νικ. (Ευαγγελισμός), Λεμονόπουλος Δημ. (Μελιβοία), Τσούλης Αθαν. (Ακ. Φαρσάλων), Δανιήλ Μαν. (Πελασγιώτιδα), Κατσής Χ. (Άρης Λ.), Χριστοδούλου Αστ. (Δόξα Ομορφοχωρίου).
- Παλαίμαχοι Σ.Ε.Π. Ν. Λάρισας
Κορδίστας Δ., Ντραμπάκουλας Αντ., Γαραζανάκης Μαν., Παραφέστας Τ., Μπεριτζάς Τάσ., Ντικολιανίδης Χρ., Ψαθάς Π., Φακίτσας Ν., Παναγιωτόπουλος Μ., Βουτσιλάς Δημ., Ρούστας Γ., Ντόνας Κ., Γκατσιούδης Χρ., Μπαντραλέξης Φ., Γεωργούλας Γ., Λιάπης Γ.
- Ομάδα Σ.Ε.Π. Ν. Λάρισας
Κιόρογλου Λ., Σωτάκης Χρ., Αλεξανδρής Κ., Παπαθανασίου Άρ., Ρίζος Μ., Νεράτζης Γ., Καραΐσκος Δημ., Κατσούλης Αχ., Τσιάμης Γ., Τσιτσιάς Αντ., Ταστεμερίδης Φίλ., Καλτσάς Θέμ., Γκουρνέλης Ν., Χασιώτης Αντ., Φτίκας Βαγγ.
Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές παρακαλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο της Γιάννουλης στις 16.15, με πλήρη αθλητικό εξοπλισμό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass