ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟN ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑΣ ΜΕ 4-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (2-2 κ.α.)

Πρωταθλητής στους παίδες ο Προμηθέας

* ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2010 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:56
Την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στην κατηγορία των παίδων πανηγύρισε χθες στη Νεάπολη η ομάδα του Προμηθέα/Πλατυκάμπου/Μελισσοχωρίου η οποία επικράτησε της Πελασγιώτιδας με 4-3 στα πέναλτι (2-2 κ.α.) σ’ έναν συναρπαστικό τελικό που τον παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.
Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον μεσοεπιθετικό Γκαραλιάκο (στην κανονική διάρκεια του αγώνα) και τον τερματοφύλακα Αθανασίου (στα πέναλτι) ο Προμηθέας έφτασε δίκαια στη νίκη απέναντι σ’ έναν ισάξιο αντίπαλο όπως η Πελασγιώτιδα, η οποία μετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό παιδικού πρωταθλήματος.
Οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, άλλωστε στον αγωνιστικό χώρο της Νεάπολης βρέθηκαν χθες ποδοσφαιριστές που έχουν συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Α’ και Α1 ΕΠΣΛ με τις ανδρικές ομάδες των συλλόγων τους αλλά και στη μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ.
Τόσο η Πελασγιώτιδα όσο και ο Προμηθέας προσπάθησαν να κάνουν φανερές τις προθέσεις τους από την αρχή και να επιβάλουν το ρυθμό τους έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων κατά διαστήματα.
Έτσι στο 38’ μετά από ένα εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ στο αριστερό «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας ο Γκαραλιάκος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Προμηθέα για να απαντήσει σχεδόν αμέσως η Πελασγιώτιδα με το κοντινό πλασέ του Δανιήλ στο 41’ (1-1).
Στο 52’ και πάλι ο Γκαραλιάκος με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε εκ νέου τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στον Προμηθέα (2-1). Μπροστά στο φάσμα της ήττας η ομάδα της Πελασγιώτιδας αντέδρασε και στο 60’ ο Φλέγγας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο 68’ ο Προμηθέας ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο που δέχθηκε ο Κορώνης εντός περιοχής όμως ο διαιτητής κ. Γεωργίου είχε αντίθετη άποψη, ενώ στο 70’ η Πελασγιώτιδα είχε οριζόντιο δοκάρι με κοντινό πλασέ του Κατράνα.
Έτσι το 2-2 διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης και οι δύο αντίπαλοι αναγκάστηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί «μίλησε» ο τερματοφύλακας του Προμηθέα, Αθανασίου, που απέκρουσε τα δύο πρώτα πέναλτι των αντιπάλων και έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι εξελίχθηκε ως εξής:
Τσέλας 0-0 (απόκρουση), Γκαραλιάκος 1-0, Ραμάι 1-0 (απόκρουση), Πιρε 1-0 (δοκάρι), Κατράνας 1-1, Ψωμολιάς 2-1, Δανιήλ 2-2, Κορώνης 3-2, Φλέγγας 3-3, Κατσιώτης 4-3.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Γεωργίου που είχε βοηθούς τους επίσης πολύ καλούς κ. Λίνα και Γκαραβέλη.
Αμέσως μετά τον τελικό ακολούθησε η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων σε νικητές και ηττημένους από τους διοικητικούς της ΕΠΣΛ κ. Γρηγοριάδη και Κυριλλίδη, ενώ στο γήπεδο Νεάπολης βρέθηκαν και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγορίου, ο γ. γραμματέας κ. Τέλης Γκούμας και ο υπεύθυνος της επιτροπής Ανάπτυξης και Καλλιέργειας Διαιτησίας της ΕΠΣΛ κ. Στέλιος Νίτσας.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ: Παπαγιαννόπουλος, Κωστούλας, Καρβούνης, Κερμελιώτης, Νταλακούρας, Τσέλας, Παπαδόπουλος, Τσιλούλης, Δανιήλ, Φλέγγας, Ραμάι (Κωσταρόπουλος, Κατράνας, Λιάκας, Ζιώγας, Κουτίνας, Τασόπουλος, Ψύρρας, Κότσιρας).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ/ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ/ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ: Αθανασίου, Πιρε, Λιάκος, Ψωμολιάς, Παγγούρας, Καψιώχας, Παπαγεωργίου, Γιαννούλης, Κατσιώτης, Κορώνης, Γκαραλιάκος (Γκέκας, Αργύρης, Θωμάς, Λεμονής, Γεωργωσούλης, Ασλάνης, Θωμάς, Σπανός, Κιλιργιώτης, Κλεισιάρης, Καπνιτζής, Γουργιώτης, Γαλάνης, Βασιλείου).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass