ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ένας αγώνας, μία κατηγορία

* ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 17.00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ * ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» *ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΝΑΥΛΩΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2010 21:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:55
Τη μητέρα των μαχών δίνει σήμερα ο Απόλλωνας Λάρισας ο οποίος στις 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου σε αγώνα μπαράζ που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα παραμείνει στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Μ’ άλλα λόγια ένας αγώνας, μία κατηγορία.
Η κρισιμότητα της αναμέτρησης δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού κι αυτό απ’ ό,τι φαίνεται έχει γίνει απόλυτα κατανοητό στο στρατόπεδο της λαρισινής ομάδας, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί της Ν. Αγχιάλου σ’ έναν αγώνα στον οποίο έδειξαν ότι έχουν το σθένος να καθορίσουν οι ίδιοι την τύχη τους.
«Έστω και την τελευταία στιγμή μπορούμε να κερδίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κεραμάρης και συνέχισε:
«Το ζητούμενο για μας είναι πώς θα αντιδράσει η ομάδα μας σ’ έναν τέτοιο αγώνα, υπό την έννοια ότι ο Απόλλωνας έχει πολλά νεαρά παιδιά στις τάξεις του. Υπάρχει άγχος το οποίο όσο πλησιάζει η ημέρα του αγώνα μεγαλώνει. Αγωνιστικά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση ωστόσο όπως προείπα η νίκη είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας, γι΄ αυτό όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε να είμαστε ήρεμοι» κατέληξε ο Γιώργος Κεραμάρης.
Σε ό,τι αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Λάρισας, αυτά εστιάζονται στις απουσίες των Μπέη (τιμωρημένος) και Βαρσάμη (τραυματίας), ενώ μέχρι και χθες το απόγευμα αμφίβολη κρίνονταν η συμμετοχή των Εμμανουήλ και Κώτσιου.
Έτσι στην αποστολή που θα μεταβεί στην Καρδίτσα συμπεριλήφθηκαν οι Μπακαρός, Μαγαζιώτης, Πολύζος, Σκάκος, Εμμανουήλ, Περήφανος, Αρχοντής, Καρκαντάς, Τσέλιγκας, Σπυρόπουλος, Νάστας, Ιωαννίδης, Μπόντε, Γάκης, Μπίμπα, Γιαννακόπουλος, Κώτσιος και Κοντοθανάσης.
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Εν τω μεταξύ έντονη κινητοποίηση παρατηρείται στις τάξεις των φιλάθλων του συλλόγου που αναμένεται να δώσουν σήμερα βροντερό «παρών» στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας. Μάλιστα για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων όσοι μεταβούν στην Καρδίτσα η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας έχει ναυλώσει λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει στις 15.30 από το γήπεδο Φιλιππούπολης. Υπεύθυνος για την μετακίνηση των φιλάθλων είναι ο διοικητικός Μανώλης Γαραζανάκης τηλ. 6979 - 550.370.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τη σημερινή αναμέτρηση στην Καρδίτσα θα διευθύνει ο κ. Κώστας Βασηλιάς (Βοιωτίας), με βοηθούς τον κ. Γιώργο Τσαρνά (Βοιωτίας) και την κ. Χρύσα Κορομπίλια (Καρδίτσας).
ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»
Η στήριξη του Απόλλωνα Λάρισας στον αγώνα ζωής και θανάτου που θα δώσει σήμερα στην Καρδίτσα με αντίπαλο το Καστράκι αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου που αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών».
Παράλληλα οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας απευθύνουν πρόσκληση στους κάτωθι να βρίσκονται την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 16.30 στο γήπεδο Φιλιππούπολης έχοντας μαζί τους αθλητικό εξοπλισμό για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τους παλαιμάχους του ΑΟ Καρδίτσας που θα ξεκινήσει στις 18.00:
Για το λόγο αυτό καλούνται να βρίσκονται την προαναφερόμενη ημέρα στο γήπεδο στις 16.30 έχοντας μαζί τους αθλητικό εξοπλισμό οι παρακάτω:
Πατσίδης Γ., Κορκοβίλος, Γκουσγκούνης Χ., Καρέλλος Χ., Τουφεξής, Βελετάνης Β., Γιάτσος Ν., Γκελίτσας, Γκουτζίδης, Ντάντος, Καπλάνης, Ταβλαρίδης, Ξηρός, Χαλκιάς, Μπαντούκας, Μπέης, Ζαγρόσης, Δημάκης, Ζαφειρίου, Σαμαρίνας, Βάσσος, Τσιβάκας, Γκούρας Στ., Γκούρας Γ., Θωμάς Γ., Κούρτης Δ., Αντωνίου Δ., Πατσής Α., Νοβάκος, Ιορδάνης, Τσαπατώρης, Σαΐτης Κ., Σαΐτης, Καραμαλάκης, Πιτσίλκας Θ., Κατσαμάκας, Αλεξούλης Γ., Παπαγιάννης Γ., Σταμάτης Γ., Χαρισούλης, Κουμπαρας, Λυρόπουλος, Σεΐζης, Ραούλης, Χριστοδούλου, Τριανταφύλλου, Γωγούλας, Σδούγκας, Μπίζιος, Αλεξούδης, Φαρμάκας, Ντελόπουλος, Ντιντής,
Καρβούνης Σ., Ζιάκας Τ., Μιχαλόπουλος, Πραντσίλας, Λαζαρίδης, Μάγγος, Κολομητρούσης, Παπαχρηστούδης, Κολοβός Γιάννης, Κολοβός Γιώργος, Μούτος, Τερζούδης, Κανιάς, Νούσιας, Λάζος, Μουστάκας, Σαρακατσιάνος, Φωτάκης Απ., Φωτάκης Κώστας, Αγγελής, Κανελλιάς, Φιλιππούλης, Καπλάνης, Παπαδημητρίου
Κ., Γκάτας, Κώτσιος, Τόλιας, Λακερδάς, Νάσιος, Θεοδώρου, Κουκουλής, Ζησάκης, Αργυρακούλης, Τσιβάκας Κ., Καρανίκας, Ντονούδης, Νερολιάτσος, Μπουρονίκος, Οικονόμου Γ., Οικονόμου Αχ., Δοξαριώτης, Τσαπατόρης Δ., Γλυκός, Μουρατίδης, Ζαχαρόπουλος, Παπαμιχαήλ, Καρατάσιος, Τζιμούλας Κ., Τζιμούλας Μ., Ταβλαρίδης Α., Μπαντούκας Γ., Νανούλης, Αδάμος, Τσίπας, Πουλτσίδης, Καραγιάννης, Γκαργκινούδης, Γιατσιος.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6936 - 506.931 Τ. Γκουτζίδης και 6944 - 993.542 Μ. Αλεξούδης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass