ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ (17:00)

«Σφραγίζει» τη σωτηρία αύριο ο Απόλλωνας

* ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ * ΔΗΜ.ΜΑΓΑΖΙΩΤΗΣ:«ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ»

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2010 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:54
Τους κόπους όλης της χρονιάς παίζει αύριο στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος σε αγώνα μπαράζ κοντράρεται στις 5 το απόγευμα, με τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου.
Ο νικητής της αναμέτρησης θα παραμείνει στην Δ’ Εθνική κατηγορία, ενώ ο ηττημένος θα υποβιβαστεί στο αντίστοιχο τοπικό πρωτάθλημα, της Ένωσής του.
Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν σχεδόν ισοδύναμες και ο νικητής θα κριθεί σε λεπτομέρειες.
Άλλωστε και στα μεταξύ τους παιχνίδια, ο Εθνικός κέρδισε στο Καστράκι 2-1, ενώ ο Απόλλωνας επικράτησε στο... σπίτι του στη Φιλιππούπολη, με 1-0.
Η λαρισινή ομάδα έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή παράδοση στο συγκεκριμένο στάδιο, όπου πανηγύρισε και νίκες ανόδου, ενώ γενικά ό,τι αποτέλεσμα θέλει, το κατακτά στο στάδιο της Καρδίτσας.
Μακάρι αυτό να συνεχιστεί και αύριο για τον ιστορικό Απόλλωνα, που θα έχει στο πλευρό του μεγάλο αριθμό Λαρισαίων φιλάθλων οι οποίοι αναμένεται να γίνουν ο δωδέκατος παίκτης και να ωθήσουν τους νεαρούς ποδοσσφαιστές , στην επιτυχία.
Όσοι ενδιαφέρονται για μετακίνηση στην Καρδίτσα, αυτή θα γίνει δωρεάν με πούλμαν που ναυλώνει η διοίκηση και το οποίο θα αναχωρήσει αύριο στις 3.30 μ.μ. από το γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Υπεύθυνος για την κοντινή αυτή εκδρομή θα είναι ο διοικητικός της ομάδας, Μανόλης Γαραζανάκης(τηλ.επικοινωνίας 6979-550370).
ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΜΑΓΑΖΙΩΤΗΣ
Αισιόδοξος εμφανίστηκε για την αυριανή αναμέτρηση ο νεαρός πορτιέρο του Απόλλωνα Δημήτρης Μαγαζιώτης, ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, όλοι αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που θα έχει, όμως δεν θα αφήσουμε και αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Δεν μένουμε πάντως στο χθες και κοιτάμε μόνο το αυριανό παιχνίδι, όπου το μοναδικό ζητούμενο είναι το πώς θα καταφέρουμε να παραμείνει η ομάδα, στην κατηγορία.
Μετά τη νίκη επί της Νέας Αγχιάλου, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και θεωρώ ότι αυτή την φορά εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς, η υπόθεση της παραμονής.
Τα λόγια σε τέτοια παιχνίδια περισσεύουν καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις, μετρά καθαρά το αποτέλεσμα και εμείς είμαστε αποφασισμένοι όσο ποτέ άλλοτε, να υλοποιήσουμε τον στόχο μας.
Σίγουρα χρειάζεται να έχουμε αγωνιστική πειθαρχία, πάθος και καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά, διότι αξίζαμε καλύτερη τύχης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ».
ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
Αγωνιστικά, ο Νίκος Αργυρούλης με τον Γιώργο Κεραμάρη δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Αλέξη Μπέη και στον Τραυματία Νίκο Βαρσάμη, ενώ αμφίβολοι είναι τόσο ο θοδωρής Εμμανουήλ όσο και ο Βαγγέλης Κώτσιος, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Προβλήματα έχει και το Καστράκι, καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Γιώργος Σκρέκας και Γκαγκαστάθης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass