ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ Ε.Π.Σ.Λ. ΜΕ 2-0

Φιλική νίκη των Νέων U-21 της ΑΕΛ

* ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2010 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:54
Φιλική νίκη με σκορ 2-0 επί της μικτής Νέων της Ε.Π.Σ.Λ. πέτυχε χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων η ομάδα Νέων U-21 της Α.Ε.Λ. Ο αγώνας έγινε παρουσία του τεχνικού της Α.Ε.Λ. Γιάννη Παπακώστα και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας της Α.Ε.Λ. με την Ε.Π.Σ.Λ., με στόχο την ανίχνευση και αξιολόγηση των ταλέντων του νομού.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία που έχουμε με την Ε.Π.Σ.Λ. και ιδιαίτερα τους προπονητές των μικτών ομάδων» δήλωσε στην «Ε» αμέσως μετά το παιχνίδι ο Γιάννης Παπακώστας και πρόσθεσε:
«Αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν να δούμε τα ταλέντα της περιοχής και τα αξιολογήσουμε. Τα παιδιά καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες και αυτό είναι πολύ θετικό. Με το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι ουσιαστικά ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος των φιλικών αγώνων με τις μικτές της Ε.Π.Σ.Λ., ενώ για τις ομάδες Νέων οι αγωνιστικές δραστηριότητες θα συνεχιστούν».
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Α.Ε.Λ. που είχε τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες (Ευαγγέλου 12’, Πολίτης 32’, 52’, Παπαθανασίου 47’, Μάγγος 53’, Τριτάρης 60’, Τσένος 70’, 75’) επικράτησε χάρη στα γκολ του πρώην δικού της Κουμπούρα στο 64’ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και του υπό δοκιμή Σακελλαρίδη με κοντινό πλασέ στο 80’ μετά από πάσα του Κουμπούρα.
Η ομάδα της Ε.Π.Σ.Λ. προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία κυρίως με τον Βασίλη Ρέντζα που ήταν ιδιαίτερα κινητικός στο α’ ημίχρονο όμως στην επανάληψη τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, ενώ στα τελευταία υπήρξαν κάποιες καλές φάσεις κυρίως με τους Τόλιο και Φλέγκα.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η συμμετοχή αρκετών ποδοσφαιριστών των Νέων της Α.Ε.Λ. στην ομάδα της Ε.Π.Σ.Λ., όπως οι Λούγκος, Γκαλίτσιος, Βούζας, Παπαϊωάννου, Μπανταβάνης, καθώς επίσης και η συμμετοχή αρκετών υπό δοκιμή παικτών με τους «βυσσινί» όπως οι Πολίτης (20χρονος αριστερός επιθετικός από τη Θεσσαλονίκη), Μπόλος (16χρονος μέσος από τον Άρη Λάρισας), Τριτάρης (18χρονος μέσος του Προμηθέα-φέτος έπαιξε στον Πυργετό) και Σακελλαρίδης 17χρονος μέσος από τα Μετέωρα).
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Βασίλης Δικόπουλος.
Α.Ε.Λ. ΝΕΩΝ U 21: Πρίφτης, Τζιόλης, Κόμνος, Μπουρουζίκας, Χολέβας, Μάγγος, Παπαθανασίου, Μεζίνι, Ευαγγέλου, Τσιάρας, Πολίτης (Αλεξόπουλος, Παππάς, Τσιρογιάννης, Κανάκης, Τέγος, Χαλβατζάρας, Μπόλος, Σακελλαρίδης, Τσένος, Τριτάρης, Κουμπούρας).
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ Ε.Π.Σ.Λ.: Γούπος, Γκαμπέτας, Λούγκος, Γεωργίου, Γκαλίτσιος, Χάμος, Βούζας, Ρέντζας, Αρβανίτης, Πρακατές, Κατσικανής (Παπαϊωάννου,
Καλογερόπουλος, Κολοβός, Μπανταβάνης, Γράμψας, Φλέγκας, Τόλιος).
* Με το χθεσινό αγώνα κλείνει ο φετινός κύκλος των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για την ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Λ., ενώ για τους Νέους της Α.Ε.Λ. τα φιλικά θα συνεχιστούν. Έτσι αύριο Παρασκευή θα διεξαχθεί στις 17.00 στα Δένδρα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Νέων U17 και U21 των «βυσσινί».
ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.Π.Σ.Λ.
Σήμερα εξάλλου στις 17.30 στο γήπεδο Νίκαιας θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι της μικτής Παίδων ΕΠΣΛ με την Α.Ε.Δ. Νίκαιας. Για το λόγο αυτό καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές της μικτής Παίδων να βρίσκονται στις 16.15 στα αποδυτήρια του γηπέδου:
Κούτσικος (Απόλλων), Κων/νου (Ακαδ. Πλίτση), Ντόκος (Ευαγγελισμός), Παπαθανασίου (Α.Ε.Λ.), Κατσάνος (Ακαδ. Βουτυρίτσα), Παναγιώτου (Τσαριτσάνη), Αγριόδημος (Α.Ε.Λ.), Κάλπας (Τοξότης), Τσιλούλης (Πελασγιώτιδα), Κρητικός (Ακαδ. Βουτυρίτσα), Κορομηλάς (Απόλλων), Καρβούνης (Πελασγιώτιδα), Γκουγκουλέτσιος (Τοξότης), Γκουτσιούδης (Πλίτσης), Τσέτσιλας (Φαλάνη), Γαρυφαλόπουλος (Ακαδ. Βουτυρίτσα), Σουλιώτης (Ακαδ. Βουτυρίτσα), Μανακούσιος (Φαλάνη), Σερίφης (Γόννοι), Γκουντρουμπής (Α.Ε.Λ.), Λευτέρης (Ακαδ. Νίκη Μιχαήλ), Γκαλκανόπουλος (Γιάννουλη), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass