ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΕ 7-2

Νίκη με θετικά μηνύματα...

* ΤΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΑ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΟΥΖΑΣ, ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2010 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:53
Θετικά μηνύματα προς την κερκίδα του γηπέδου στον Αμπελώνα (εκεί όπου καθόταν ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιάννης Παπακώστας) έστειλαν χθες οι παίκτες που πήραν μέρος στο φιλικό με τον τοπικό Αμπελωνιακό. Η σύνθετη ομάδα της ΑΕΛ στην οποία αγωνιζόταν παίκτες από την ομάδα Νέων U21, U17, επαγγελματίες αλλά και παίκτες υπό δοκιμή κέρδισε με σκορ 7-2 παίζοντας ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια οι πολλές αλλαγές και το ύφος του αγώνα δεν ήταν το κατάλληλο για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα ωστόσο μερικά πράγματα φαίνονταν. Το γεγονός πως ο υπό δοκιμή Κουτρουμάνος σκόραρε τρεις φορές με μεγάλη άνεση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο (μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δηλώσεις του προπονητή για τον συγκεκριμένο). Ο Βούζας που θεωρείται θέμα ημερών να γίνει επαγγελματίας είναι με διαφορά ο καλύτερος ενώ σε καλό δρόμο είναι και ο Καρανίκας.
Στο χθεσινό ματς ο χορός των τερμάτων άνοιξε με τον Κουτρουμάνο στο 13΄. Ο Αμπελωνιακός έκανε το 1-1 με τον Γκόλτσιο στο επόμενο λεπτό. Ο Βούζας για τους φιλοξενούμενους έδωσε ξανά το προβάδισμα και στο 21’ ο Κουτρουμάνος έγραψε το 1-3. Το 1-4 έγινε στο 36’ πάλι από τον 27χρονο ποδοσφαιριστή που μέχρι πρότινος έπαιζε στην Κερατέα. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και το 1-5 πέτυχε ο Καρανίκας στο 75΄. Στο 78’ ο Αλεξόπουλος της ΑΕΛ έκανε το 1-6. Ο Αμπελωνιακός μείωσε με τον Συκιώτη στο 81΄ και το τελικό σκορ (2-7) διαμόρφωσε ο Παπαϊωάννου στο 88΄.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Κουσιάς, Μούργκας, Καλογερόπουλος, Τσάκε, Συρούκης, Γκόλτσος, Σπυρόπουλος, Κούρο, Παπαγεωργίου, Ιγκλέζος, Συκιώτης, ενώ στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Αλεξανδρής, Τζαρτζιάνης, Καρυπίδης, Αλεξόπουλος, Γκιόζι, Δαχτυλύθρας, Κερκένης, Σιαμέτης, Ξεσφίγγης.
ΑΕΛ: α’ ημίχρονο: Μπαταβάνης, Καρανίκας, Λούγκος, Χολέβας, Μπουρουζίκας, Μπαλής, Μάγγος, Σιατραβάνης, Μπανούσης, Κουτρομάνος, Βούζας.
β΄ ημίχρονο: Πρίφτι, Γκαλίτσιος, Καρανίκας, Κόμνος, Αλεξόπουλος, Τέγος, Παππάς Γ., Μεζίνι, Παπαϊωάννου, Ευαγγέλου, Παπαθανασίου.
ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ
Σήμερα εξάλλου, η ομάδα Νέων της ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Μικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣΛ σε φιλικό παιχνίδι.
Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Δένδρων και θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ.
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
«Παράδειγμα ο Κουτρουμάνος»
* «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ»
Από την κερκίδα παρακολούθησε τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Παπακώστας. Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του τύπου και απάντησε σε μερικές ερωτήσεις χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποια είδηση στα μεταγραφικά που «καίνε» τους φιλάθλους.
-Ο Κουτρουμάνος σκόραρε τρεις φορές σήμερα. Λέει κάτι αυτό σε τέτοιου είδους παιχνίδια;
* Είναι ένα παιδί 27 ετών που είχε δηλώσει εδώ και αρκετό καιρό πως θέλει να δοκιμαστεί. Ο Κουτρουμάνος είναι ένα παράδειγμα για τους νέους που έχουν όλες τις ανέσεις. Όλοι ψάχνουν μια ευκαιρία και πρέπει οι νέοι να προσπαθούν περισσότερο και να δουλεύουν ακόμα πιο πολύ, αν θέλουν να φτάσουν σε ένα επίπεδο υψηλό.
- Είστε ευχαριστημένος από αυτά που έχετε δει μέχρι στιγμής;
* Απ’ όλα τα παιδιά είμαι ευχαριστημένος. Τώρα οι αποφάσεις είναι ένα άλλο θέμα.
- Έχετε κάνει κάποια εισήγηση για κάποιον παίκτη;
* Όχι, όχι.
- Με τις μεταγραφές τι γίνεται;
* Αυτή την περίοδο έχουμε πέσει με τα μούτρα.
- Κάποιο αποτέλεσμα από τα ταξίδια σας στο εξωτερικό;
* Κάτι θα έχουμε και από αυτά.
 
ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, Κ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ
Ο κ. Παπακώστας έχει σχηματίσει άποψη
* ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ: «ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ»
Ο τεχνικός της ομάδας Νέων της ΑΕΛ κάτω των 21 ετών είναι εδώ και χρόνια ο Κώστας Κατσάρας. Με αφορμή το χθεσινό ματς δήλωσε τα παρακάτω: «Αυτή η συνεργασία αυτό το διάστημα αφορά σε ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία με τη μεγάλη ομάδα. Ο κ. Παπακώστας έχει ως τώρα μια καλή άποψη για τους ποδοσφαιριστές όχι μόνο της ΑΕΛ νέων αλλά και ολόκληρου του νομού. Νομίζω πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες».
- Μιλάμε για ένα συγκεκριμένο αριθμό;
* Όχι, ο αριθμός δεν θα είναι συγκεκριμένος. Εξαρτάται από την ικανότητα των παικτών με βάση την εισήγησή του πάντα.
- Εσύ έχεις κάνει κάποιες εισηγήσεις;
* Εμείς είμαστε σε διαρκή συνεργασία. Εγώ από την πλευρά μου έχω πει κάποια πράγματα και όλα αυτά είχε την ευκαιρία να τα δει και μόνος του όλο αυτό το διάστημα.
- Βλέπουμε πολλά παιδιά από τη μικρότερη ομάδα σε ηλικία 14-15 ετών να έρχονται πιο έτοιμοι.
* Αυτό φυσικά και είναι καλύτερο για εμάς. Σήμερα έπαιζαν οκτώ άτομα από την ομάδα των U17 πράγμα που οφείλεται στη δουλειά του Θανάση Κουτσιαφτίκη. Είναι πιο εύκολο για εμάς από το να μπούμε στη διαδικασία να πάρουμε έναν παίκτη από το «χ» χωριό που υποπροπονείται ή δεν προπονείται καθόλου στα 17, 18 του έτη και να τον κάνουμε παίκτη. Αυτό δεν γίνεται.
Στον πάγκο του Αμπελωνιακού φέτος ήταν ο Τάκης Παραφέστας. Με την μεγάλη εμπειρία μας είπε και δύο λόγια τόσο για το ματς όσο και γενικά για τους νεαρούς παίκτες. Δήλωσε λοιπόν τα εξής: «Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία για αυτό το φιλικό στο οποίο είδαμε κάποια πράγματα που μας ενδιέφεραν. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Όσον αφορά τώρα στους παίκτες της ΑΕΛ, πολλά παιδιά από αυτά πρέπει να πάρουν κάποιες ευκαιρίες» ενώ για τον τρόπο που πρέπει να αναδειχθούν ποδοσφαιριστές της περιοχής ανέφερε: «Δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Όσοι έπαιξαν στον παρελθόν δεν έπαιξαν από τη μία στιγμή στην άλλη. Χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Εξ όσων είδαμε υπάρχει καλό επίπεδο δουλειάς στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass