ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παρατείνεται η αγωνία για την Αναγέννηση Φ.

* ΕΝΩ Η ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ (4-4) ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2010 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:53
Παρατείνεται η αγωνία για την Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία αν και κέρδισε 5-1 τον Βουκεφάλα τερμάτισε στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΛ και εναποθέτει πλέον τις ελπίδες σωτηρίας στον Απόλλωνα Λάρισας αφού μετά τα χθεσινά αποτελέσματα στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής η ομάδα της Φιλιππούπολης θα διεκδικήσει την παραμονή της σε αγώνα μπαράζ με το Καστράκι.
Αντίθετα με την Αναγέννηση Φαρσάλων, η Δόξα Βλαχογιαννίου «σφράγισε» την παραμονή της αφού πήρε τον πολύτιμο βαθμό μετά το 4-4 με τον πρωτοπόρο Οικονόμο Τσαριτσάνης που μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος κατακτά και τυπικά τον τίτλο του πρωταθλητή.
Πρώτος σκόρερ της κατηγορίας αναδείχθηκε ο επιθετικός του Οικονόμου, Βαγγέλης Φτίκας ο οποίος με τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε στη χθεσινή 30ή αγωνιστική της διοργάνωσης έφτασε τα 28 γκολ, έναντι 27 του Κακαβίτση του Αμπελωνιακού.
Στα αξιοσημέιωτα η κατάκτηση της 2ης θέσης από τον Αμπελωνιακό που αποτελεί μια σημαντική επιτυχία για την ομάδα του Τάκη Παραφέστα η οποία προέρχονταν από μια τρικυμιώδη χρονιά.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δήμητρα Γιάνν.-Φαλανιακός 0-2
Αργυροπούλι-Δωτιέας Αγιάς           7-4
Πλατύκαμπος-Δήμητρα Αγιάς          2-1
Μακρυχώρι-Κίσσαβος          0-0
Αναγέννηση Φ.-Βουκεφάλας            5-1
Βλαχογιάννι-Οικονόμος        4-4
Φιλοκτήτης-ΑΕΔ Νίκαιας       3-4
Αμπελωνιακός-Αχιλλέας Φ. 5-1
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οικονόμος      98-23 85
----------------------------------
Μακρυχώρι    56-33 56
Αμπελωνιακός          55-30 57
Φιλοκτήτης      52-28 54
Α.Ε.Δ. Νίκαιας           47-39 52
Αργυροπούλι 61-46 50
Βουκεφάλας 33-37 42
Φαλανιακός    30-38 41
Δήμητρα Γιάνν.           47-45 39
Πλατύκαμπος            39-46 35
Δωτιέας Αγιάς           37-41 35
Κίσσαβος       23-32 34
Βλαχογιάννι    36-55 33
-----------------------------------
Αναγέννηση Φ.           36-40 32
-----------------------------------
Δήμητρα Αγιάς           24-59 16
Αχιλλέας Φ.    19-106            5
 
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ          4
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ            4
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο χθεσινό παιχνίδι στο Βλαχογιάννι με τη Δόξα να παίρνει τελικά αυτό που θέλει δηλαδή το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στο πρωτοπόρο Οικονόμο Τσαρτσάνης και αναδείχθηκε ως η δεύτερη ομάδα (μετά τον Αετό Μακρυχωρίου) που κατάφερε να «λυγίσει» τον πρωτοπόρο.
Το τελικό 4-4 έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα της Τσαριτσάνης να καταγράψει μία ακόμα επιτυχία αφού με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Βαγγέλης Φτίκας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 28 τέρματα έναντι 27 του Κακαβίτση από τον Αμπελωνιακό.
Οι γηπεδούχοι που ήθελαν τουλάχιστον το βαθμό για να «κλειδώσουν» την παραμονή τους στην κατηγορία προηγήθηκαν με τον Τσιάρα στο 19’ για να ισοφαρίσει ο Φτίκας στο 27’ και να δώσει στο 30’ το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2.
Η Δόξα αντέδρασε γρήγορα και στο 34’ ο Γκουρομπίνος ισοφάρισε σε 2-2, όμως ο Φτίκας στο 65’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-3.
Η ισοφάριση για τη Δόξα ήρθε στο 73’ με τον Σιαμαντούρα, ο Φτίκας στο 84’ πέτυχε το 3-4, ενώ στο 89’ ο Σιαμαντούρας και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 4-4.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ: Βακουφτσής, Τσάκε, Μήσιος Δ., Γκαμπέτος, Χρόνης Ν., Βλιώρας, Γκουρομπίνος, Γκαραβέλης, Τσιάρας, Γκουντής, Σιαμαντούρας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Μιγδάνης, Παπακωνσταντίνου, Βαΐτσης, Κολοβός (75’ Ράμμος), Τζούργκανος, Λιλολάρι (46’ Μαντζαφούλης), Κατής, Παλαμίδας, Δάσσιος, Φτίκας, Μπλέντι.
 
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝ.    0
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ           2
Το ντέρμπι του δήμου Γιάννουλης είχε… «χρώμα» κιτρινόμαυρο με τον Φαλανιακό να παίρνει τη ρεβάνς του 0-1 της πρώτης αναμέτρησης κερδίζοντας με 2-0 μέσα στη Γιάννουλη την τοπική Δήμητρα.
Αδιάφορες βαθμολογικά οι δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 50’ και στο 63’ με τους Κόλα και Χρ. Λυγούρα αντίστοιχα.
Στο 30’ είχε δοκάρι ο Γιάννης για την ομάδα της Δήμητρας όπως και στο 70’ ο Καρασίμος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσέτσιλα.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Παρτάλας, Τάχος, Κουτσογιάννης (46’ Μανάκας), Νεστορίδης (80’ Κουρούτσαλης), Γράμψας, Λαζάρου, Χατζηγρηγορίου (68’ Χαραμής), Καρασίμος, Γιάννης, Χατζηλιάδης, Λάτσος.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ: Κυριάκης, Μανακούσιος, Παπαδόπουλος (87’ Σγουραλής Ηλ.), Κολοβός, Παππάς, Κόλα, Πανταζής Γ., Καραγιάννης Ηλ. (80’ Τσέτσιλας), Λυγούρας Χρ., Αναστασίου, Φραγκογούλας (30’ λ.τ. Παπαγεωργίου).
 
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ         7
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ       4
«Βροχή» τα γκολ χθες στο γήπεδο Αργυροπουλίου όπου η Δόξα επικράτησε του Δωτιέα Αγιάς με 7-4 και ολοκλήρωσε αισίως τη φετινή χρονιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 4-1 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (1-3 σκορ ημιχρόνου).
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Μπέλτσιος 2, Κοκόμπελης 2, Μπάτζιος 2 και Τάσιος, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Μαλάκος 2, Αποστόλου και Τσικόπουλος.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ: Χατζής Κ., Μπαχτσιβάνος, Σιαφαρίκας, Τάσιος, Αδάμος, Πρεβίζι (40’ Κοκόμπελης), Χατζής Γ. (60’ Γανός), Μπάτζιος, Μπάκος, Μπέλτσιος (80’ Ρεβήσιος), Τσιάγκος.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Διμηνίκος, Μπουλμέτης, Σαλτσίδης, Βερβέρης, Τσακάλι, Σιμούλης, Μαλάκος (46’ Χαλκιάς), Χάνος (46’ Καραντώνης), Μεσημέρης, Αποστόλου, Τσικόπουλος (46’ Παφίλης).
 
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ    5
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.            1
Επίλογος με νίκη για την ομάδα του Αμπελωνιακού με σκορ 5-1 απέναντι στον ουραγό Αχιλλέα Φαρσάλων.
Τα γκολ για τους γηπεδούχους που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχαν οι Κακαβίτσης (35’ πέν., 60’, 73’, 81’) και Καρυπίδης 47’ για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 86’ σε 5-1.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Κουσιάς, Σιαμέτης, Καλογερόπουλος, Τσάκε (57’ Δαχλίθρας), Συρούκης, Γκιόζι, Σπυρόπουλος (70’ Αλεξόπουλος), Παπαγεωργίου (75’ Κούρο), Καρυπίδης, Συκιώτης, Κακαβίτσης.
 
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 0
ΚΙΣΣΑΒΟΣ     0
Χωρίς νικητή και τέρματα έληξε το παιχνίδι στο Μακρυχώρι ανάμεσα στον τοπικό Αετό και τον Κίσσαβο Συκουρίου. Ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως αν και οι δύο αντίπαλοι ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι δεν έλειψαν τα νεύρα σε κάποιες στιγμές της αναμέτρησης.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Πουτσιάκας, Μαλαχτάρης, Θύμιου (68’ Κάτσας), Σουπεκιώτης (68’ Μανώλης), Παπαηλίας, Παυλόπουλος, Γκαμπέτας (78’ λ.τ. Μητσογιάννης), Ζιούστι, Καψούρης, Μπατζανούλης, Τέας.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ: Ντακούλας (46’ Γεωργούλας), Γραβάνης (89’ Παλαμίδας), Καραΐσκος, Γκάνας, Γκρέτσης, Δεληγιάννης, Ντούγκος, Νεράντζης, Καλτσάς, Κόντα, Τσιακάρας.
 
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ            3
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ            4
Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή χρονιά η ομάδα της ΑΕΔ Νίκαιας η οποία επικράτησε στη Μελιβοία του Φιλοκτήτη με 4-3.
Πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν είχαν άγχος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πεζή στο 10’ για να ισοφαρίσει ο Ρέντζας στο 15’ σε 1-1 ενώ στο 18’ ο Σιμσιρής έδωσε το προβάδισμα στο Φιλοκτήτη πετυχαίνοντας το 2-1.
Στο 30’ ο Κυριάκος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1, για να μειώσει σε 3-2 ο Κακαγιάννης στο 37’, ενώ ο Πεζής έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσια (3-3) με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.
Το νικητήριο τέρμα για την ομάδα της ΑΕΔ Νίκαιας πέτυχε στο 78’ ο Τριανταφυλλόπουλος αξιοποιώντας το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Ψαρούλης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τον αγώνα και με αφορμή το γεγονός ότι το χθεσινό παιχνίδι στη Μελιβοία ήταν το τελευταίο για τον διαιτητή Αθ. Κακαρδάκη ο ΣΔΠΛ διά των κ. Φαρμάκη και Μάνου καθώς και η γηπεδούχος ομάδα του Φιλοκτήτη πρόσφεραν ανθοδέσμες και αναμνηστική πλακέτα στο Λαρισαίο διαιτητή που ολοκλήρωσε την καριέρα του.
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ: Καρακώστας, Καπετάνιος, Κυριάκος, Μπακογιάννης, Παράφορος, Ρέντζας, Σιμσιρής, Λεμονόπουλος, Στεργίου (65’ Πλατσάς), Μαντζαρής, Παπαδόπουλος.
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ: Γκατζανάς, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Μπακαρτζής, Γεωργόπουλος (55’ Σταυρίδης), Κακαγιάννης, Βέργος, Τσαλέμης, Σακελλαρίου (85’ Τζιάτζιος), Τριανταφυλλόπουλος, Πεζής.
 
ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ      2
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ     1
Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε και το παιχνίδι στον Πλατύκαμπο όπου η τοπική ομάδα επικράτησε της Δήμητρας Αγιάς με 2-1.
Χωρίς άγχος οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 40’ με τον Καζάνι.
Η ισοφάριση για την ομάδα του Πλατυκάμπου ήρθε στο 62’ με τον εντυπωσιακό φάουλ του Κατσικάρη από τα 35 περίπου μέτρα, ενώ στο 75’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με πέναλτι (που είχε κερδίσει ο Συμεών). Ένα δοκάρι στο 76’ είχε η Δήμητρα Αγιάς με τον Καρφίλι από φάουλ.
ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ: Αθανασόπουλος, Ζουμπουρλάς, Φράγκος, Λάζος, Κατσικάρης, Ψωμολιάς, Νεμπεγλέρας, Συμεών, Καρβούνης, Ρίζος, Βλασίδης.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ: Δουλμές, Μπλέτσας, Κατσούλης, Καψαλός, Μανωλακούδης, Πλιάγκας, Αρβανίτης Ν., Αρβανίτης Χρ., Πλατής Κ. (60’ Κοιλούκος), Καζάνι (80’ Ντάφος), Καραφίλι.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass