ΘΕΛΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ (17:00)

Τον υπέρ πάντων... αγώνα δίνει ο Απόλλωνας

* ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣΣΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ * Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΕΝΩ Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΜΗΝΙ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2010 0:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:53
Την... ύστατη μάχη για τη σωτηρία θα δώσει σήμερα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος στο φινάλε του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος) θα αγωνιστεί στον Αλμυρό με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου και θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, ελπίζοντας παράλληλα να μην κερδίσουν τόσο το Καστράκι στην Ελασσόνα, όσο και το Βελούχι στην Καλαμπάκα, κόντρα στα Μετέωρα.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας με 35 βαθμούς των τριών ομάδων (Απόλλων Λ., Καστράκι και Βελούχι), θα έχουμε αγώνες μπαράζ καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν τους ίδιους βαθμούς συνολικά.
Επίσης, θα υπάρξει αγώνας μπαράζ εάν ισοβαθμήσουν Απόλλων Λ. και Καστράκι, όπως και ο Απόλλων Λ. με το Βελούχι.
Ο Απόλλωνας Λάρισας για να παραμείνει στην κατηγορία πρέπει να κερδίσει τον Πύρασο και ταυτόχρονα να χάσουν το Καστράκι με το Βελούχι.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Απόλλωνας εξακολουθεί να διατηρεί τις όποιες ελπίδες, χάρη στην αξιοπρεπή στάση του Πυργετού στο Καστράκι και στην εκπληκτική απόκρουση που έκανε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Κώστας Μπρέλλας που αγωνίστηκε στο παρελθόν, στην ομάδα της Φιλιππούπολης.
Αυτά δεν πρέπει να ξεχαστούν, τα επόμενα χρόνια...
Από κει και πέρα, η Ελασσόνα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σημειώσει θετικό αποτέλεσμα, που στην ουσία θα βοηθήσει τον Απόλλωνα, ο πρωταθλητής Τύρναβος 2005 θέλει να κάνει γύρο... θριάμβου στη Λαμία, ενώ ο Πυργετός στο γήπεδο του Δήμου Κάτω Ολύμπου, θα αγωνιστεί με την Α.Ε. Δημινίου.
Αναλυτικά τα τελευταία νέα από τις λαρισινές ομάδες, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
Με... κομμένη την ανάσα και την αγωνία να χτυπάει... κόκκινο, ο Απόλλων Λάρισας θα κοντραριστεί σήμερα στον Αλμυρό με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, έχοντας ως μοναδικό στόχο, το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι μόνο η νίκη θα κρατήσει ζωντανή την ομάδα για να ελπίζει σε σωτηρία, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα έρθουν τα χειρότερα, που όλοι μας απευχόμαστε.
«Σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από το δικό μας αποτέλεσμα, όμως οφείλουμε να πάρουμε το παιχνίδι και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε», επισήμανε ο συνεργάτης του Νίκου Αργυρούλη, ο Γιώργος Κεραμάρης.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ο Μπέης που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και οι τραυματίες Βαρσάμης, Εμμανουήλ οι οποίοι είναι χτυπημένοι στο γόνατο.
Επίσης, αμφίβολος είναι και ο Σκάκος, που προέρχεται από τραυματισμό και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει το τεχνικό τιμ εάν τον χρησιμοποιήσει από την αρχή της αναμέτρησης.
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στην Ελασσόνα, όπου μόνο τα Καστράκι «καίγεται» για βαθμούς, ενώ η τοπική ομάδα θα παίξει για το γόητρο καθώς ήδη άρχισε ο σχεδιασμός, της νέας περιόδου.
Η Ελασσόνα είναι ξεκάθαρο ότι θα αγωνιστεί για να κερδίσει στο φινάλε του πρωταθλήματος και χαρακτηριστικά ο τεχνικός Γιάννης Αλεξούλης, δήλωσε τα εξής: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, όπως άλλωστε κάναμε και σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μέχρι τώρα. Παίζουμε επίσης για να στηρίξουμε και τις λαρισινές ομάδες. Με «νύχια και δόντια» λοιπόν θέλουμε να επικρατήσουμε, γιατί και υποχρέωση και θέληση έχουμε, να κάνουμε το καθήκον μας».
Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, δεν θα παίξουν ο Ν. Φώλλας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Αλέξης Καπρινιώτης που έχει άδεια, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Αλέξη Παγκαρλιώτα, λόγω προβλήματος τραυματισμού.
Πάντως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κάνει μεγάλες προσπάθειες για να αγωνιστεί, κάτι που μάλλον θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Γύρο... θριάμβου στη Λαμία θέλει να κάνει ο Τύρναβος 2005, που έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό-μαθηματικά-την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Οι πρωταθλητές θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και ασφαλώς επιδίωξή τους είναι να κατακτήσουν τρεις ακόμα βαθμούς και να τελειώσουν ιδανικά, την ήδη πετυχημένη φετινή χρονιά.
«Τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων γιατί κατάφεραν να υλοποιήσουν το στόχο της ανόδου, τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Ετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν και στη σημερινή αναμέτρηση θα παίξουμε ελεύθερα και θέλουμε χωρίς πίεση, να χαρούμε το παιχνίδι», τόνισε ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία, ο Μιχάλης Μπίζιος.
Αγωνιστικά, εκτός από τους τραυματίες Καββαδία, Τσορμπατζίδη, δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και οι Κοντοθανάσης, Αθανασούλης που βρίσκονται κοντά σε όριο καρτών, ενώ στη θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα αντί του Τάσου Κουρδή επιλέχθηκε ο Λεωνίδας Κιόρογλου.
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Νικηφόρο φινάλε που συγχρόνως θα τον εδραιώσει και στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, θέλει να κάνει σήμερα ο Πυργετός, ο οποίος στο γήπεδο του Δήμου Κάτω Ολύμπου θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Ιάσων Διμηνίου.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Πυργετού βρίσκεται σε καλή κατάσταση όπως έδειξε και την περασμένη Κυριακή στο Καστράκι, ενώ και στην έδρα του διατηρεί το αήττητο πάνω από τρία χρόνια.
Για τη σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός της ομάδας Φώτης Μπουμπουγιατζής, τόνισε τα εξής: «Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε νίκη και καλή εμφάνιση, ώστε να ευχαριστηθεί ο κόσμος, αλλά να το ευχαριστηθούμε και εμείς. Σίγουρα η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και πιστεύω ότι την καινούργια περίοδο μετά τις κατάλληλες κινήσεις που θα κάνει η διοίκηση, θα έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες για τον Πυργετό, διότι το αξίζει αυτή η πανέμορφη περιοχή».
Τα προβλήματα πάντως είναι ουκ ολίγα για το σημερινό παιχνίδι και στη διάθεση των Φώτη Μπουμπουγιατζή, Βαγγέλη Τσώτσα δεν θα βρίσκονται ο Γκουγκούδης (αποβλήθηκε στο ματς με το Καστράκι), οι Μπουτογιάννης, Κρούτη (συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες), ο Κατσιαρός που στρατεύθηκε στο Μαυροδένδρι Κοζάνης και οι τραυματίες Καραπέτσας, Πότσης.
Στη δεκαοκτάδα θα συμπεριληφθεί ο Καρδιτσιώτης Μπαντάς, αλλά εάν δεν είναι 100% δεν θα χρησιμοποιηθεί.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΙΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Τα παιχνίδια των λαρισινών ομάδων, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* Π.Σ. Ελασσόνας-Καστράκι: Αγγελάκης Αγγ., Τυριακίδης Ν., Αιναλής Θ., (Μακεδονίας), παρ. Χαρίσης Ιωάννης (Πέλλας)
* Λαμία-Τύρναβος 2005: Γκαμαρής Α., Γεωργιάδης Κ., Αδαμόπουλος Δ. (Αθηνών), παρ. Πα-
γωνόπουλος Γ. (Θεσσαλίας)
* Πυργετός-Α.Ε. Ιάσων Διμηνίου: Βρέσκας Γ., Φαρμάκης Γ., Μπακάλης Θ. (Ημαθίας), παρ. Αρκουμάνης Κ. (Μακεδονίας)
* Ν.Αγχίαλος-Απόλλων Λ. (δημ. στάδιο Αλμυρού): Γκιόλιας Π., Χαρίτος Ν, Κουτσόγιαννος Κ.
(Αθηνών), παρ. Γαρέφαλλος Σ. (Εύβοιας)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(30ή αγωνιστική-17:00)
Ελασσόνα - Καστράκι
Λαμία - Τύρναβος
Πυργετός - Ιάσων Διμηνίου
Πύρασος Ν. Αγχιάλου - Απόλλων Λ.
Αστέρας Ιτέας – Σπερχειάδα 0-3 α.α.
Μετέωρα - Βελούχι
Λιανοκλάδι - Μουζάκι
* Ρεπό έχει ο ΑΟ Καρδίτσας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 29 αγώνες)
1 Τύρναβος 2005      64
2 Πυργετός     52
3 Λιανοκλάδι 49
4 Α.Ο. Καρδίτσας      49
5 Ελασσόνα   41
6 Μετέωρα     40
7 Πύρασος Ν. Αγχιάλου       40
8 Ατρόμητος Σπερχειάδας   38
9 Λαμία           38
10 Μουζάκι    36
11 Καστράκι   34
12 Απόλλων Λάρισας          32
13 Βελούχι     32
14 Ιάσων Διμηνίου     18
15 Αστέρας Ιτέας       2
* Ο Αστέρας έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass