ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (5.30 μ.μ.)

Τεστ με... πανηγυρικό χαρακτήρα

* Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ * ΣΤΟ «ΣΦΥΡΙ» ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΤΙΑΣ ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ ΓΙΑ 300.000 ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2010 0:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:50
Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι θα δώσει η Α.Ε.Λ. σήμερα στον Τύρναβο με αντίπαλο την τοπική ομάδα στις 5.30 όπου για τους γηπεδούχους θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς θα γιορτάσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ για τη λαρισινή ομάδα το ζητούμενο είναι να αξιολογηθούν οι νέοι παίκτες και ειδικά ο Βούζας με τον Καρανίκα που είναι ένα βήμα πριν υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Και επίσης ο Σιμόν Αμπουχατζίρα, για την αγωνιστική αξία του οποίου ο τεχνικός, Γιάννης Παπακώστας, δεν έχει μπορέσει να βγάλει συμπέρασμα.
Μόνο που η αξιολόγηση στο σημερινό φιλικό δεν θα γίνει από τον Γιάννη Παπακώστα, που βρίσκεται στη Γαλλία, αλλά από το συνεργάτη του, γυμναστή Γιάννη Γκιόκα, που θα μεταφέρει τα συμπεράσματα στον τεχνικό των «βυσσινί».
Το φιλικό αυτό δεν θα είναι το τελευταίο για τη Α.Ε.Λ., καθώς θα ακολουθήσουν δύο ακόμα με ομάδες Α’ τοπικής κατηγορίας που θα είναι μάλλον ο Αμπελωνιακός και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.
Πριν το φιλικό με τον Τύρναβο θα τιμηθούν ο γενικός αρχηγός της Α.Ε.Λ. Ζήσης Ζιάγκας και ο νεαρός αμυντικός Γιάννης Κολοβέτσιος, που στο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα της τυρναβίτικης ομάδας, αλλά και ο αρχηγός των «βυσσινί», Νίκος Νταμπίζας, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η χρονιά θα τελειώσει τυπικά για την Α.Ε.Λ. στις 25 Μαΐου (ίσως και λίγο νωρίτερα), ενώ η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αρχίσει την 1η Ιουλίου και θα περιλαμβάνει μία βδομάδα παραμονής στη Λάρισα για ιατρικές εξετάσεις των παικτών και ακολούθως θα αναχωρήσουν οι παίκτες για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (ίσως εκεί γίνει και το πρώτο φιλικό με τον Ατρόμητο Αθηνών), ενώ αργότερα θα μεταβούν μάλλον στη Βόρεια Ιταλία για μια σειρά φιλικών αγώνων.
ΣΤΟ «ΣΦΥΡΙ» Ο ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ
Στο μεταξύ, η Α.Ε.Λ. πήρε την απόφαση να παραχωρήσει παίκτες που μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα ή να γλιτώσει η ομάδα κάποια συμβόλαια, μια και η περίοδος που αρχίζει είναι δύσκολη οικονομικά για όλες τις ομάδες και μπορεί οι διάφοροι μάνατζερ να γράφουν ότι ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για παίκτες, αλλά μάλλον το κάνουν για να εξυπηρετήσουν «πελάτες» τους, προκειμένου να βρουν ομάδες του εξωτερικού.
Μετά τον Τουάμα (συμβόλαιο 245.000 ευρώ ετησίως) και τον Σίμιτς (200.000 ευρώ) η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα είχε αντίρρηση να παραχωρήσει τον Ιγγλέσιας, αρκεί να βάλει στο ταμείο της ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ, αφού κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Το ποσό για τον Ιγγλέσιας είναι υψηλό, γιατί υπάρχει μεγάλη πίστη στην αξία του παίκτη που φέτος έχει συμβόλαιο 170.000 ευρώ.
Αν δεν βρεθεί πρόταση με τα οικονομικά δεδομένα που απαιτεί η Α.Ε.Λ., τότε ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει κανονικά.
Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι ο Ναΐμ Ααράμπ θα συνεχίσει σε ομάδα του Βελγίου, αρκεί να φέρει μία πρόταση της τάξης των 60.000 ευρώ, αφού το συμβόλαιό του είναι χαμηλό (οι πληροφορίες λένε ότι ο παίκτης για να μείνει θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής).
Τέλος, από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. μας έγινε γνωστό ότι το συμβόλαιο του Σερεμέτ τελείωσε και ο παίκτης είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.
ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ
Στη Γαλλία βρίσκεται από χθες ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., Γιάννης Παπακώστας, όπου παρακολούθησε αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος (πληροφορίες θέλουν την αναμέτρηση Λανς - Οσέρ), ενώ θα έχει συζήτηση και με μάνατζερ για αριστερό χαφ.
Στη συνέχεια θα πάει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όπου ίσως δει παιχνίδι και εκεί (Ίντερ-Κιέβο), ενώ αργότερα θα δει και προπονητικό κέντρο για φιλικά παιχνίδια.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass