Νταμπίζας και του χρόνου...

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2010 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:48
Ο Κυριακίδης μπορεί να είχε διαφορά 44.000 ευρώ με την ΑΕΛ, αλλά ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Νταμπίζας, οι πληροφορίες θέλουν να τα έχει βρει σε όλα με τον πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη και η ανανέωση της συνεργασίας και επίσημα να είναι θέμα χρόνου. Ο Νταμπίζας θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα μια και η διοίκηση εκτίμησε την προσφορά του αλλά και ο παίκτης περνάει καλά στη Λάρισα.
Η συνεργασία προφορικά έχει τελειώσει και απομένει και η γραπτή συμφωνία.  
Στο μεταξύ για τον άλλο παίκτη που υπάρχει συζήτηση για ανανέωση συνεργασίας, τον Τουμέρ Μετίν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μόλις ο παίκτης επιστρέψει από την Τουρκία στη Λάρισα και αυτό ίσως γίνει 12 Μαΐου για να είναι παρών στην παρουσίαση του γηπέδου της ομάδας. Πάντως και αυτή η υπόθεση τα σενάρια θέλουν να κλείνει ευνοϊκά με όρους στο συμβόλαιο, τους συνηθισμένους δηλαδή για πληρωμή με αριθμό παιχνιδιών.
 
Ανοίγει ο δρόμος...
Στην ΑΕΛ μάλλον με ικανοποίηση δέχθηκαν το γεγονός ότι η Χάλ υποβιβάστηκε χθες από την αγγλική λίγκα και πλέον θα αναγκαστεί κάποιους παίκτες να τους βγάλει στο... «σφυρί». Δηλαδή θα τους αφήσει ελεύθερος εφόσον αυτοί έχουν μια αγοραστική αξία ή κάποια ομάδα πληρώσει το συμβόλαιό τους. Ένας εξ αυτών είναι ο Ντανιέλ Κουζέν που έπαιξε δανεικός στην ΑΕΛ για τέσσερις μήνες και θέλει να τον κρατήσει και την επόμενη χρονιά.
 
Στο χακί...
Ο Ηλίας Κυριακίδης δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση καθώς θα πρέπει να ετοιμάζεται για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία κάτι που θα κάνει και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας. Οι δύο παίκτες επέλεξαν να κάνουν αυτήν την περίοδο τη βασική τους εκπαίδευση που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.
 
Και για άλλη αιτία...
Το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης δεν προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Κυριακίδη είχε και άλλη μια αιτία. Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που τέθηκε θέμα διακοπής συνεργασίας με τον συγκεκριμένο παίκτη στην ΠΑΕ αφού οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχε συζήτηση και πριν μερικούς μήνες όταν ο παίκτης είχε πρόβλημα τραυματισμού στη μέση αλλά η αλήθεια είναι ότι η λαρισινή ομάδα βγήκε κερδισμένη που δεν τον έδιωξε τότε αφού ο παίκτης στα τελευταία παιχνίδια πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες (μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι ήταν και αρχηγός...). Η αιτία της απομάκρυνσης ήταν άλλη...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass