ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ (0-1)

Γκολ-δώρο στον Ζιώγα από τον Κόκκινο

* ΣΤΟ 52’ ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 67’ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2010 4:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:48
Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο Τύρναβος 2005 συνέχισε την ξέφρενη πορεία του, κερδίζοντας και στην Καλαμπάκα τα Μετέωρα, με σκορ 1-0.
Οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα έπαιξαν με τον αέρα του πρωταθλητή και παρά την κούραση από τα γλέντια για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, έκαναν το καθήκον τους και έδειξαν ότι δίκαια η ομάδα κατακτά φέτος τον τίτλο στον 4ο όμιλο.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Γιάννης Κόκκινος και ουσιαστικά ήταν... δώρο στον τεχνικό του κ. Ζιώγα, ο οποίος το Σάββατο ανανέωσε τη συνεργασία για τρίτο συνεχόμενο χρόνο.
Στο παιχνίδι τώρα, η πρώτη καλή φάση δημιουργήθηκε στο 11’, όταν ύστερα από μπαλιά του Κωστή, ο Αγγελάκης προσπάθησε να κάνει το σουτ, η μπάλα κόντραρε, κατέληξε στον Ζήνωνος ο οποίος από πλάγια και ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση, σούταρε ψηλά άουτ.
Ο Τύρναβος φάνηκε στην επίθεση για πρώτη φορά στο 18', όταν ο Κουβελάς βρήκε τον Κωστούλα σε καλή θέση, αυτός έκανε το σουτ για να διώξει ο Καραναστάσης την μπάλα σε κόρνερ.
Το παιχνίδι μέχρι το 35' εξελίχθηκε σε πολύ αργό τέμπο και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις για τους θεατές του αγώνα.
Τα Μετέωρα στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέβασαν την απόδοσή τους, καθώς βρήκαν καλό ρυθμό στο διάστημα αυτό στο οποίο έχασαν και την ευκαιρία του αγώνα.
Στο 40’ ο Σκόνδρας πέρασε την μπάλα στον Αγγέλη ο οποίος από καλή θέση δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ καθώς επενέβη ο Γεωργατζιάς κι έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Τα Μετέωρα έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 41’, όταν ο Α. Τσιούκας βρέθηκε από πλάγια θέση μόνος του προ του Καραναστάση, αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Τυρνάβου.
Και σαν να μην έφτανε αυτό τα Μετέωρα παραλίγο θα βρίσκονταν πίσω στο σκορ όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κουβελάς από πλάγια βγήκε προ του Κουτλή, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας των Μετεώρων απόκρουσε και το νέο σουτ του Κωστούλα αποκρούστηκε λίγο πριν την εστία από τον Πράπα.
Στην επανάληψη, οι πρωταθλητές προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Κουτλή και στο 51' ο Κοντοθανάσης έκανε τη σέντρα για να πιάσει την κεφαλιά ο Κωστούλας και να περάσει η μπάλα άουτ.
Στο 67' ο Τύρναβος 2005 σημείωσε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση, καθώς ο Κόκκινος βρέθηκε στη γωνία της μεγάλης περιοχής με τρεις παίκτες γύρω του, αλλά κατάφερε μ' ένα ψηλοκρεμαστό σουτ να στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Κουτλή κάνοντας το 0-1.
Τα Μετέωρα προσπάθησαν στη συνέχεια να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά και πάλι δε κατάφεραν απειλήσουν ιδιαίτερα.
Στο 76' σέντρα του Γ. Γούλα, ο Ε. Τσιούκας έκανε το σουτ για να εξουδετερώσει ο Καραναστάσης, ενώ στο 84' νέο σου του Α. Τσιούκα από καλή θέση, μπλόκαρε και πάλι ο γκολκίπερ του Τυρνάβου.
Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο δεύτερο γκολ στο 88' όταν ο Κουτλής δεν έδιωξε σωστά την μπάλα για να σουτάρει ο Κόκκινος και να περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Διαιτητής ήταν ο κ. Σταματελόπουλος που είχε βοηθούς τις κ. Καρρά και Ράπτη της Ε.Π.Σ. Ηπείρου. Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από τον Τύρναβο 2005, οι Σκούπρας Βασίλης και Νάτσης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΜΕΤΕΩΡΑ: Κουτλής, Ζαχαράκης (71’ Γ. Γούλας), Ανδρέου, Σκόνδρας, Κεχαγιάς (57’ Γκαρνάρας), Πράπας, Κωστής, Αγγελάκης, Ζήνωνος (71’ Ε. Τσιούκας), Χαϊταλής, Α. Τσιούκας.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης, Σκούπρας Κ., Σκούπρας Βασ, Γκαραγκούνης, Γεωργατζιάς, Νάτσης, Κωστούλας (65’ Πατσιωτός), Μάγγος, Κουβελάς (52’ Κόκκινος), Κοντοθανάσης, Κουρούμαλος (46’ Ιωαννίδης).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass