ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑ

Λαρισινό μπάσκετ: Η επόμενη μέρα...

* ΨΑΧΝΕΙ... ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2010 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:47
Το Λαρισινό μπάσκετ πλέον μοιάζει να βυθίζεται και δείχνει να ψάχνει μηχανισμό στήριξης αλλά εδώ δεν υπάρχει Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να σώσει την ομάδα από τα χρέη αλλά και αγωνιστικά.
Η κατάσταση είναι τραγική καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο εταιρίες η ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΕΛ και η ΚΑΕ Ολύμπια όπου πλέον έχουν χρέη στο Δημόσιο και το ερώτημα που υπάρχει είναι από δω και πέρα ποιος θα πληρώνει τις δόσεις στο Δημόσιο που για τη μία ομάδα είναι 4.100 ευρώ και για την άλλη 18.000 ευρώ.
Η κατάσταση αυτή τη στιγμή οικονομικά είναι ταραγμένη και καλείται να βρεθεί ο διαχειριστής που όχι να έχει απλά μια ομάδα στην Α2 εθνική κατηγορία αλλά να πληρώνει και τα χρέη.
Χθες διέρρευσε η πληροφορία ότι μπορεί να διαλυθεί η ΚΑΕ Ολύμπια(εδώ θα έχει λόγο ο Γιώργος Μαλάκος) και να υπάρξει ομάδα στη Β’ εθνική η ΑΕΛ ΓΣ με την ευλογία της... Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας(δηλαδή μια ομάδα που πέρυσι δεν συμμετείχε πουθενά μπορεί να εμφανισθεί με νομικά επιχειρήματα στη Β’ εθνική κατηγορία).
Παράλληλα υπάρχει μαραθώνιος χρεών και από παλιούς παράγοντες και το Λαρισινό μπάσκετ γίνεται η «μαύρη τρύπα» που τρώει οικονομικά παράγοντες μια και όποιος ασχολείται βρίσκεται μπλεγμένος με το Δημόσιο. Ποιος λοιπόν μπορεί να ασχοληθεί;
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Αγωνιστικά αυτή τη στιγμή όλοι οι παίκτες του Γυμναστικού/Ολύμπια αρχίζουν να φεύγουν και στις αποσκευές τους...έχουν ανεξόφλητες υποχρεώσεις που όμως δεν μπορούν να απαιτηθούν πιθανότατα από κανέναν. Μέχρι τη Δευτέρα δόθηκε η εντολή να φύγουν όλοι οι παίκτες πλην του Αβράμοφ που κάνει θεραπεία και θα φύγει στις 20 Μαΐου. Οι υπόλοιποι καλούνται να εκκενώσουν τα σπίτια τους για να μην επιβαρυνθεί η ομάδα με επιπλέον έξοδα ενώ θα μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό από ΟΠΑΠ και ΕΡΤ που θα πάει σε κάποιους μήνες διακανονισμών των χρεών που υπάρχουν στις ΚΑΕ Ολύμπια και ΚΑΕ ΑΕΛ ΓΣ.
Από δω και πέρα τι θα γίνει είναι άγνωστο. Δύο τινά μπορούν να συμβούν. Η ΚΑΕ Ολύμπια να παίξει στην Α2 εθνική ή να εμφανισθεί η ΑΕΛ ΓΣ πιθανότατα στη Β’ εθνική ή στην Γ’ εθνική (υπάρχει και η δεύτερη περίπτωση). Σε όποια κατηγορία και αν υπάρξει ομάδα ένα είναι το σίγουρο, ότι στην Α1 πολύ δύσκολα θα δούμε την ερχόμενη πενταετία Λαρισινή ομάδα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass