ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ

Αύριο το ραντεβού Μπρέζα με Ζιώγα

* ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ Δ.Σ.

Δημοσίευση: 29 Απρ 2010 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:47
Αύριο πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο του Τυρνάβου 2005 Βασίλη Μπρέζα και τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Και οι δυο θέλουν να ξεκαθαρίσει το θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας γιατί πολλά ακούγονται και γράφονται, προκειμένου να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, όπου τα δεδομένα φυσικά θα είναι διαφορετικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Προχθές το βράδυ, συνεδρίασε πάνω από τρεις ώρες το δ.σ. της ομάδας και ασχολήθηκε με τις ανανεώσεις των συμβολαίων παικτών, με το θέμα προπονητή και το πώς θα ξεκινήσει η διαδικασία για τη μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ.
Μέλημα των διοικούντων είναι να κρατηθεί στη συντριπτική του πλειοψηφία ο βασικός κορμός της ομάδας και να αποκτηθούν έμπειροι, αλλά και ταλαντούχοι παίκτες από ομάδες της περιοχής.
Ήδη έχουν εντοπιστεί ορισμένοι μεταγραφικοί στόχοι και αφού ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή, τότε θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις με τους υπό μεταγραφή παίκτες.
ΘΕΛΟΥΝ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ
Φιέστα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία θέλει να πραγματοποιήσει ο Τύρναβος 2005 με την ΑΕΛ, σε ημερομηνία που θα βολεύει και τις δυο ομάδες.
Συγχαρητήριο δε τηλεγράφημα έστειλε στο σωματείο του Τυρνάβου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης, ευχόμενος επιτυχίες και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ
Μπορεί από την περασμένη Κυριακή ο Τύρναβος 2005 να εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στην Γ’ Εθνική κατηγορία, όμως οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στον 4ο όμιλο της Δ΄Εθνικής συνεχίζονται.
Την Κυριακή 2 Μαΐου και ώρα 5 το απόγευμα στην Καλαμπάκα, ο Τύρναβος θα αγωνιστεί με τα Μετέωρα που θέλουν τους τρεις βαθμούς, ώστε και μαθηματικά να εξασφαλίσουν την παραμονή.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα, υφίστανται αρκετά προβλήματα, καθώς θα απουσιάσουν ο Σιάτρας ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και οι τραυματίες Τσορμπατζίδης, Καββαδίας.
Παράλληλα, εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γρηγορίου, που υπέστη διάστρεμμα και μάλλον δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής.
* Να σημειώσουμε ότι η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Μπίζιου, καθώς απουσίαζε ο Μιχάλης Ζιώγας.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σε αγώνα για το κύπελλο ερασιτεχνών και στον 4ο όμιλο, ο Α.Ο. Καρδίτσας έχασε στα πέναλτι στην Κατερίνη από τους Πόντιους με 6-5 (3-3 κανονικός αγώνας και παράταση) και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass