Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (17.00)

Το μαρτύριο τελειώνει σήμερα...

* ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α1 * ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2010 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:47
Σήμερα τελειώνουν τα... βάσανα για τον Γυμναστικό / Ολύμπια. Η λαρισινή ομάδα που εδώ και καιρό έχει υποβιβαστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Νεάπολης (17.00) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Α1. Ήταν από το ξεκίνημα μια χρονιά γεμάτη προβλήματα και ανησυχίες. Συγχωνεύσεις που ήταν επί της ουσίας απορροφήσεις και αρκετά οικονομικά προβλήματα. Αντικαταστάσεις προπονητών και πολλών παικτών. Φυσικό και επόμενο λοιπόν ήταν να έρθει ο υποβιβασμός.
Στόχος στο σημερινό ματς δεν είναι τίποτα άλλο από την αξιοπρεπή εμφάνιση: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να εκπληρώσουμε αυτό που αρχικά θέλαμε. Αυτό που περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι είναι να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση για να αποχαιρετίσουμε την κατηγορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Δήλωσε σχετικά ο υπηρεσιακός τεχνικός, Θρασύβουλος Λιάγκας που θα έχει τους παρακάτω παίκτες στη διάθεσή του: Αγγελακόπουλο, Παπαχρήστο, Γκριν, Τζακόπουλο, Φόντενετ, Τζάκσον, Καραβανά, Παπακώστα, Μπόγδανο και Παπαϊωακείμ.
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ που έχει έξι συνεχόμενες νίκες θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί του. Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» ήρθε στη θεσσαλική πρωτεύουσα με τρένο και όχι με λεωφορείο αφού τα Τέμπη είναι κλειστά.
Για το ματς ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε τα εξής: «Τελειώνοντας την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, πρέπει να είμαστε και πάλι σοβαροί και πειθαρχημένοι, για να κάνουμε το αυτονόητο. Να πετύχουμε μία ακόμη νίκη, την οποία θέλουμε για να εξασφαλίσουμε από κάθε άποψη την 5η θέση. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την ομάδα της Λάρισας, αλλά να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα και με τον ίδιο τρόπο που μας έχει φέρει μέχρι εδώ, για να συνεχίσουμε το σερί μας και να διατηρήσουμε καλή ψυχολογία ενόψει των πλέι οφ».
ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ
Με τις θέσεις της πρώτης τετράδας να έχουν ξεκαθαρίσει, το ενδιαφέρον της εμβόλιμης 26ης και τελευταίας αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, επικεντρώνεται στη «μάχη» για την όγδοη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, καθώς και στην ομάδα που θα ακολουθήσει τη Λάρισα στην Α2.
Στη «μάχη» για την όγδοη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, ο Πανιώνιος έχει το πάνω χέρι μετά το «διπλό» της Κυριακής στα Τρίκαλα, και αυτή την αγωνιστική θέλει μόνο νίκη με την Καβάλα για να προκριθεί. Στον αντίποδα, η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή ψάχνει το «διπλό», προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θέλει ήττα των Τρικάλων ή του Ηλυσιακού για να μείνει στην κατηγορία.
Το Περιστέρι, που ελπίζει σε ήττα των «κυανέρυθρων» και δική του νίκη για να προκριθεί στα πλέι οφ, θα φιλοξενήσει τα Τρίκαλα, που «παίζουν» την παραμονή τους. Με το ροζ φύλλο οι φιλοξενούμενοι μένουν σίγουρα στην Α1.
Τέλος, στο Ελληνικό, το σύνολο του Μηνά Γκέκου βρίσκεται μέσα στις υποψήφιες προς υποβιβασμό ομάδες. Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή, ενώ από την πλευρά της η ομάδα του Στέργιου Κουφού (που μένει αν ισοβαθμήσει στην προτελευταία θέση με τα Τρίκαλα), με νίκη εξασφαλίζει τη σωτηρία του.
Το σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας (Ηλυσιακός, Τρίκαλα, ΑΕΚ), η Ενωση αποχαιρετά την Α1, ενώ σε περίπτωση τετραπλής ισοβαθμίας (Ηλυσιακός, Τρίκαλα, ΑΕΚ, Καβάλα), τότε την άγουσα παίρνει η Καβάλα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αλεξάνδρειο 16:00 Άρης-Μαρούσι Τανατζής-Φούφης-Σταματόπουλος (Σιμητόπουλος)
Νέας Σμύρνης 17:00 Πανιώνιος-Καβάλα Βορεάδης-Σπυρίδωνος-Γεωργιάδης (Θεολογίτης)
Νεάπολης 17:00 Γυμναστικός / Ολύμπια -ΠΑΟΚ Παπαπέτρου-Ανδρικόπουλος-Μαχαιριανάκης (Σάμαλης)
Ελληνικού 17:00 ΑΕΚ-Ηλυσιακός Γκόντας-Κορομηλάς-Μάνος (Σωτηριάδης)
Περιστερίου 17:00 Περιστέρι-Τρίκαλα Σχινάς-Καρακατσούνης-Μπήτης (Τασούλας)
Βενετόκλειο 19:00 Κολοσσός-Παναθηναικός Μουζάκης-Αναστόπουλος-Σώμος (Κουνελές)
Πανελληνίου 19:00 Πανελλήνιος-Ολυμπιακός Χριστοδούλου-Παπαδημητρίου-Μητσόπουλος (Ακελ)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός        49
2. Ολυμπιακός           47
3. Μαρούσι     43
4. Πανελλήνιος           40
5. ΠΑΟΚ         39
6. Κολοσσός Ρόδου             39
7. Άρης           37
8. Πανιώνιος 36
9. Περιστέρι     36
10. ΑΕΚ         33
11. Καβάλα    33
12. Ηλυσιακός            32
13. Τρίκαλα    32
14. Γυμναστικός / Ολύμπια 29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass