ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΄Η ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συνάντηση Βασίλη Μπρέζα - Μιχάλη Ζιώγα

*ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΟΙ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ, ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΜΑΓΓΟΣ * ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «BUZIOS»

Δημοσίευση: 27 Απρ 2010 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:46
Τα πανηγύρια για την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία ξεκίνησαν από προχθές το απόγευμα στον Τύρναβο και θα συνεχιστούν για πολλές ημέρες ακόμα, καθώς επιβραβεύθηκαν οι κόποι όχι μόνο της φετινής χρονιάς αλλά και της προηγούμενης, όπου ο Τύρναβος 2005 άξιζε να κάνει το μεγάλο άλμα.
Οι ποδοσφαιριστές της τυρναβίτικης ομάδας έγραψαν μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και χάρισαν στους φιλάθλους της πόλης όμορφες και ανεπανάληπτες στιγμές.
Το 1998 η ΑΕΤ υποβιβάσθηκε από την Γ΄Εθνική κατηγορία και 12 χρόνια μετά επανέρεται η ομάδα στη…φυσική της θέση, με σκοπό να βάλει γερές βάσεις και να δημιουργήσει ένα εξίσου ανταγωνιστικό σύνολο, που θα κάνει όνειρα, θα έχει φιλοδοξίες και δεν θα προσπαθεί απλά να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Γι΄αυτό τον λόγο ο πρόεδρος του σωματείου, Βασίλης Μπρέζας, με τους συνεργάτες του θέλει από τώρα να οργανωθεί καλύτερα η ομάδα και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Πρώτο μέλημα των διοικούντων είναι να «κλείσει» το θέμα προπονητή και σήμερα, ή αύριο το αργότερο, ο κ. Μπρέζας θα καλέσει όπως πληροφορηθήκαμε τον Μιχάλη Ζιώγα, προκειμένου να συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Τυρνάβου ήταν ξεκάθαρος ότι έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία και τη δουλειά του παλαιμάχου παίκτη της ΑΕΛ.
Όπως διαφαίνεται, λοιπόν, πιθανότατα οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, αλλά εάν δεν ανακοινωθεί κάτι επίσημα, καλό είναι να κρατάμε και μια μικρή επιφύλαξη.
*Ταξίδι αστραπή πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιάννης Πορτέσης με τον ταμία Βασίλη Γούτα, όπου ενημερώθηκαν από γνωστό δικηγόρο για το ποιος είναι ο δρόμος των διεργασιών ώστε να μετατραπεί η ομάδα σε ΤΑΠ ή ΠΑΕ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Τρεις έμπειροι παίκτες της ομάδας, ο Βρασίδας Κοντοθανάσης, ο Πέτρος Καραναστάσης που είχε την πανέμορφη κορούλα του αγκαλιά και ο Κώστας Μάγγος, σε δηλώσεις τους μετά το νικηφόρο αγώνα με το Μουζάκι, επισήμαναν τα εξής:
ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ: «Σίγουρα το μυστικό της φετινής επιτυχίας πρώτα ξεκινάει από τη διοίκηση, η οποία ήταν τέλεια.
Παίζω χρόνια ποδόσφαιρο και σαν τη φετινή διοίκηση που υπάρχει στον Τύρναβο, δύσκολα θα βρεις στην Ελλάδα., διότι είναι ακριβώς στην ώρα τους ό,τι λένε, στα αποδυτήρια μπαίνουν πολύ αραιά όταν χρειάζεται και δεν ενοχλούν το έργο του προπονητή, που πιστεύω ότι είχε μεγάλο ποσοστό στην επιτυχία αυτή.
Σκέφτομαι να σταματήσω για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν με αφήνει η διοίκηση.
Δεν γνωρίζω τι θα κάνω ακόμη, θα δούμε…
Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός και αυτός έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία που είχαμε, γιατί αυτή την επιτυχία την αξίζαμε από πέρυσι, όπου κάναμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και έφταιξαν…άλλα που δεν τα καταφέραμε.
Φέτος πιστεύω όμως ότι ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα, στην κατηγορία.
Είναι καλό και για την ΑΕΛ που ανεβήκαμε στη Γ΄Εθνική, το είχα δηλώσει άλλωστε και πέρυσι και για να σας αναφέρω ένα παράδειγμα, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος που πήγε στην ΑΕΛ, δεν ήταν έτοιμος να μπει κατευθείαν, ενώ αν είχε την εμπειρία του ενός χρόνου από την Γ΄Εθνική, θα ήταν πιο έτοιμος για να αγωνιστεί στην ενδεκάδα.
Δεν πειράζει όμως, χρόνος υπάρχει και ταλέντα στον Τύρναβο, που μπορούν να τα εντοπίσουν και να τα εκμεταλλευθούν».
ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον υπέροχο αυτό κόσμο που μας βοήθησε σημαντικά, για να υλοποιήσουμε τον στόχο της ανόδου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνω στη διοίκηση, γιατί έχουν δικαιωθεί πάνω από όλα αυτοί οι άνθρωποι που παλεύουν για την ομάδα εδώ και δυο χρόνια, όπως επίσης και ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας με τους συνεργάτες του.
Πέρυσι ήταν μια πετυχημένη χρονιά, δεν τα καταφέραμε να ανέβουμε, φέτος όμως ήμασταν πιο σταθεροί από όλες τις υπόλοιπες ομάδες και κατορθώσαμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα.
Σίγουρα μέσα από την άνοδο, μεγάλο όφελος θα έχουν και οι λαρισινές ομάδες, ενώ πιστεύω ότι και η ΑΕΛ θα βοηθήσει τον Τύρναβο και θα βοηθηθεί ή ίδια παράλληλα, με παίκτες-ταλέντα που θα αποκτούν εμπειρίες και θα είναι πιο έτοιμοι να αγωνισθούν εκεί όπου οι υποχρεώσεις είναι πολύ αυξημένες».
ΜΑΓΓΟΣ: «Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια ο Τύρναβος επιστρέφει σε μια κατηγορία όπου εκεί πρέπει να σταθεροποιηθεί για να αγωνίζεται με τη μεγάλη ιστορία που κουβαλά.
Όλοι συνέβαλαν στο να γιορτάσουμε την άνοδο τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.
Η διοίκηση που ήταν συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της, το τεχνικό τιμ που έκανε μια εξαιρετική δουλειά και φυσικά ο φίλαθλος κόσμος, που ακόμα και σε δύσκολες στιγμές μα ς χειροκρότησε, γιατί έβλεπε και ο ίδιος την προσπάθειά μας.
Ο Τύρναβος είναι ένα υγιές σωματείο, οι βάσεις που έχουν μπει όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ γερές και θεωρώ ότι εάν συνεχισθεί να υπάρχει αυτή η αρμονική συνεργασία όλων, τότε και στη Γ΄ Εθνική θα μπορεί να κάνει όνειρα, καθώς «εχθρός» του καλού πάντα είναι το καλύτερο.
Οφείλουμε όμως να είμαστε και προσγειωμένοι, γιατί η υπερβολή.
Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε τις υποχρεώσεις μας και χρειάζεται φυσικά συνέπεια και υπευθυνότητα από όλους μας».
ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ!
Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα του Τυρνάβου επί του Μουζακίου με 2-0 την Κυριακή το απόγευμα, η ομάδα της πόλης πανηγύρισε και μαθηματικά την άνοδο στη Γ’ Εθνική μετά από δώδεκα χρόνια. Μπορεί μετά το τέλος του αγώνα, να στήθηκε ένα τρελό γλέντι, ανάμεσα σε παίκτες, διοίκηση και κόσμο, αλλά το αποκορύφωμα ήταν το βράδυ στο γνωστό νυχτερινό κέντρο «Buzios» όπου η ομάδα του Τυρνάβου ξεφάντωσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, η διοίκηση καθώς και το ποδοσφαιρικό τμήμα πανηγύρισαν μέσα σε τρελά κέφια την άνοδο της αγαπημένης τους ομάδας. Τα πούρα έπαιρναν και έδιναν, όπως και οι παραγγελιές...
Πιστός στα καθήκοντά του, ο προπονητής της ομάδας, μιας και αποχώρησε πρώτος από την παρέα. Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Μπρέζας έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και το έδειχνε με κάθε τρόπο, αφού είδε τους κόπους μιας χρονιάς να ανταμείβονται. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι στην πίστα και φώναζαν «Τύρναβάρα ολέ!». Σύμφωνα με πληροφορίες... το γλέντι δεν τελείωσε και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη...
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass