ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Παλικαρίσια νίκη του Πυργετού 2-0

* ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥΣ ΒΕΛΕΤΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ - ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΜΠΡΕΛΛΑΣ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2010 4:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:46
Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψε χθες ο ΑΣ Πυργετού, μετά την παλικαρίσια νίκη που πέτυχε στο γήπεδο Καμινάδων, υποτάσσοντας τον ΑΟ Καρδίτσας με 2-0. Οι «βυσσινί» με τον Φώτη Μπουμπουγιατζή στην τεχνική τους ηγεσία, αγωνίστηκαν με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς και στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού είχαν ήδη καταφέρει να παραβιάσουν δύο φορές την εστία των γηπεδούχων, θέτοντας βάσεις για την επικράτησή τους.
 Πέρα από τους βαθμούς, όμως, οι Πυργετινοί είχαν στα κέρδη και την απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών τους με κορυφαίο τον 17χρονο Βαγγέλη Τριτάρη και πολύ καλούς τους Γιώργο Κατσαρό,  Γιώργο Καραπέτσα, Σπύρο Γκουγκούδη. Αξιοσημείωτη ήταν - για μια ακόμη φορά - η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας που κράτησε την εστία της απαραβίαστη σε μια δύσκολη έδρα, ενώ στην πιο επικίνδυνη στιγμή που δημιούργησαν οι Καρδιτσιώτες λειτούργησαν τα αντανακλαστικά του επανεμφανισθέντα ύστερα από 6,5 μήνες κάτω από τα δοκάρια, γκολκίπερ Κώστα Μπρέλλα. 
Μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ για τους «βυσσινί» όταν ο Γκουγκούδης έκανε ατομική προσπάθεια από δεξιά και τελικά αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Βελετάνης που με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τρούκη.
Στο 11’ η κεφαλιά του Μπουτογιάννη αποκρούστηκε επί της γραμμής τέρματος από τον Τσαρτσαρά, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα διαμορφώθηκε το 0-2. Σε ανατροπή του Γκουγκούδη καταλογίστηκε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Αποστόλης Στύλος φθάνοντας τα 11 γκολ κατά τη φετινή σεζόν.
Οι γηπεδούχοι που δεν έδειχναν να έχουν λύσεις για να φθάσουν στο γκολ, πλησίασαν στην επιτυχία στο 69’ , όταν ο Τσούκλης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμά του από τον Στούμπο. Ο «παθών» ανέλαβε την εκτέλεσή του, χωρίς όμως να μπορέσει να νικήσει τον Μπρέλλα που μπλόκαρε την μπάλα.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Γιαννιώτη Κατσικογιάννη, ενώ ο α’ βοηθός Σιόντης μάλλον επηρεάστηκε από τις διαμαρτυρίες και υπέπεσε σε λανθασμένες υποδείξεις. Καλός ήταν ο β’ βοηθός Γιώτης. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Φλίγκος (16’), Στύλος (30’), Τζήλος (36’), Κατσαρός (41’), Μπουτογιάννης (52’), Κρούτη (55’), Στούμπος (69’), Τσούκλης (85’). Το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό  για τους γηπεδούχους, καθώς αναγράφεται η απομάκρυνση του εκπροσώπου και του προπονητή τους, όπως και η ρίψη αντικειμένων προς τον α’ βοηθό, που προκάλεσε δίλεπτη διακοπή.
ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τρούκης, Καραγιώργος, Τσαρτσαράς (73’ Παπαδημητρίου), Τζέλος, Οικονόμου, Καραμπέκος (29’ Παλάτζας), Κορομπίλιας, Κλιάφας, Φλίγκος, Τσούκλης, Παπακώστας.
ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Μπρέλλας, Μπουτογιάννης, Κατσαρός, Στούμπος, Καραπέτσας (86’ Σαββίδης), Κρούτη, Γκουγκούδης, Τριτάρης, Στύλος (57’ Ζαφειρίου), Βελετάνης (75’ Τσιρογιάννης), Κυπαρίσσης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass