Η ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Τελεία και Ταυλαρίδης

*ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΡΑΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» *ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΑΖΕΚ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2010 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:46
Η μεγαλύτερη μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή που έκανε στην ιστορία της η ΑΕΛ είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί σήμερα καθώς η λαρισινή ομάδα βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού της Σαιντ Ετιέν Στάθη Ταβλαρίδη που είναι ελεύθερος που θα κοστίσει περίπου 1.500.000 ευρώ.
Ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης μιλώντας με τον εκπρόσωπο του παίκτη Κύπριο δικηγόρο Νίκο Ραφαήλ κατάφερε να πείσει τον ποδοσφαιριστή να έρθει στην ΑΕΛ και να αγνοήσει τις προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επικοινώνησε με τον παίκτη και τον έπεισε τόσο στα οικονομικά ανταλλάγματα αλλά και στους στόχους που έχει η ομάδα για τη νέα σεζόν και αυτοί είναι να τερματίσει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Και για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται παίκτες που έχουν εγνωσμένη αξία αλλά και εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα όπως το αγγλικό και το γαλλικό.
Ο Ταυλαρίδης επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια αφού είχε θητεία στον Ηρακλή και αυτό γίνεται για να ενισχύσει την ΑΕΛ στην αμυντική της γραμμή κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Χρήστο Μελίσση που ανήκει στον ΠΑΟ.
Σίγουρα είναι μεγάλη η μεταγραφή του Στάθη Ταυλαρίδη αλλά πιο σημαντικό είναι ότι οι «βυσσινί» πήραν έναν παίκτη που διεκδικούσε η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και δείχνουν την αξία της ομάδας στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Ο παίκτης εκτός απροόπτου θα υπογράψει σήμερα τετραετές συμβόλαιο και θα γίνει σύντομα και η επίσημη παρουσίασή του.
Αυτό είναι το... «ορεκτικό» των μεταγραφών γιατί θα ακολουθήσουν δύο ακόμα σημαντικές με τέτοιου βεληνεκούς παίκτες. Και σίγουρα όπως έλεγε το περιβάλλον Πηλαδάκη η ολοκλήρωση όλων των κινήσεων θα εξαρτηθεί και από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας που αποτελούν τον βασικό «αιμοδότη» της ομάδας και με δεδομένο ότι τη νέα σεζόν η ΑΕΛ θα πάει στο δεύτερο γύρο στο νέο γήπεδο θα έχουν για πρώτη φορά τριετή ισχύ.
ΜΙΣΟΣ... ΜΠΛΑΖΕΚ
Η ΑΕΛ απέκτησε χθες το 50% των δικαιωμάτων του Τσέχου παίκτη Γιαν Μπλάζεκ από την Τσέχικη Σλόβαν Λίμπερετς και από δω και πέρα υπάρχει συμφωνία για την απόκτηση και του άλλου 50% των δικαιωμάτων όποτε θέλει η ΑΕΛ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το 50% κόστισε 400.000 ευρώ.
ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ
Στο μεταξύ αύριο η ΑΕΛ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών στις 7 μ.μ. για να διαπιστώσει ο προπονητής σε τι κατάσταση βρίσκονται πολλοί παίκτες που δεν είχε την ευκαιρία να δει στο χρόνο που ανέλαβε την ομάδα μια και το διάστημα ήταν σύντομο και «καιγόταν» η ομάδα να πάρει βαθμούς.
Στο αυριανό παιχνίδι ο Παπακώστας θα χρησιμοποιήσει και παίκτες της ομάδας νέων (ακούγεται το όνομα του Βούζα) ενώ η ενδεκάδα που έδειξε θα αποτελείται από τον Σωτηρίου ως τερματοφύλακα(θα δοκιμασθεί και Σέρβος Νεμάνια Ντζόντζο), στην άμυνα θα παίξουν ο Μπουκουβάλας δεξιά σέντερ μπακ, ο Μελίσσης και ο Τριποτσέρης ή ο Κολοβέτσιος και αριστερά ο Κατσιαρός.
Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ιγγλέσιας και ο Κυριακίδης ενώ πιο μπροστά δεξιά ο Πουρί ή ο Σιατραβάνης, στο κέντρο ο Τουάμα και αριστερά ο Μπλάζεκ ή ο Σίμιτς ενώ στην επίθεση ο Μπλάζεκ ή ο Αμπουχατζίρα.
Σήμερα θα γίνει προπόνηση το πρωί και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass