ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Κέρδη και ζημιές...

Δημοσίευση: 20 Απρ 2010 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:43
Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ στα τελευταία πέντε παιχνίδι έκανε μια εκπληκτική πορεία καθώς πήρε 13 βαθμούς και σίγουρα οι Λαρισαίοι φίλαθλοι ήθελαν να αποχαιρετήσουν τη χρονιά με μια ακόμα επιτυχία και την 6η θέση που θα ήταν κέρδος για την ομάδα ηθικό αλλά και οικονομικό(θα έφερνε 250.000 ευρώ σαν πρώτη περιφερειακή ομάδα και 51000 ευρώ για τη νίκη).
 Δεν το κατάφεραν όμως οι παίκτες της ΑΕΛ καθώς έχασαν από τον Λεβαδειακό με 2-1 σε έναν αγώνα όπου οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν τη... «ζωή» τους καθώς μόνο με νίκη ήλπιζαν για την παραμονή κάτι που δεν κατάφεραν και πέτυχε η Ξάνθη που την ίδια στιγμή κέρδιζε μέσα στο Καυταντζόγλειο τον Ηρακλή με 4-2.
Τελικά απ΄ αυτό τον αγώνα υπήρξαν ζημιές οικονομικές, αν θέλετε «πληγώθηκε»το ηθικό της ομάδας καθώς έχασε στην έδρα της και βαθμολογικά τερμάτισε στην 8η θέση αλλά τελικά κέρδισε δύο νεαρούς, τον τερματοφύλακα Σωτηρίου και το σέντερ μπακ Κολοβέτσιο που έδειξε σε μία άμυνα που δεν βρέθηκε και στην καλύτερή της μέρα πλούσιο ταλέντο και επίσης ότι ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας μπορεί να υπολογίζει τον Σίμις και τον Αμπουχατζίρα που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους χωρίς όμως να φθάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης(πάντως ο πρώτος εκφράζει τι ευχαριστίες του στο γιατρό-ορθοπεδικό Αντώνη Τσαγγάλη για τη γρήγορη επαναφορά σε δράση).
Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Αυτό όμως που ενδιαφέρει τους φιλάθλους είναι ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν που άρχισε να γίνεται πολύ νωρίς. Ο προϋπολογισμός θα είναι ίδιος με αυτόν του περασμένου καλοκαιριού χωρίς την υπέρβαση του Ιανουαρίου.
Βέβαια τα οικονομικά της ομάδας αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι καθώς τα νέα λόγω της οικονομικής κρίσης και με αφορμή τη βία δεν είναι ευχάριστα. Ο ΟΠΑΠ σταμάτησε τις επιχορηγήσεις ενώ επιχειρείται και επαναδιαπραγμάτευση των τηλεοπτικών.
Παράλληλα η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση χορηγού για τη φανέλα καθώς η σύμβαση με την προηγούμενη εταιρία τελείωσε και ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον αλλά κανείς δεν ξέρει με ποιο ποσό θα κλείσει η συμφωνία.
Επίσης τελείωσε και η σύμβαση με την εταιρία αθλητικών ειδών που ντύνει την ομάδα.
Παρόλα αυτά το μπάτζετ θα είναι ίδιο.
Ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει αρχές Ιουνίου αναμένεται να σταθεί στα πρόστιμα που δέχεται η ομάδα και θα προσπαθήσει να κάνει την ύστατη προσπάθεια ειδικά αν η ομάδα μπει στο δικό της γήπεδο να εξαλειφθούν αυτά. Το ύψος φέτος ήταν 30.000 ευρώ και αν δεν υπάρξουν τη νέα χρονιά μπορούν οι φίλαθλοι από μόνοι τους να γίνουν... χορηγοί.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ
Τελικά το ραντεβού του προπονητή της ΑΕΛ Γιάννη Παπακώστα με τον πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη δεν έγινε και υπήρξε με τον αντιπρόεδρο Κώστα Κωνστάντο ώστε από σήμερα να ξεκινήσουν οι επαφές με μάνατζερ για να ανακοινώσουν τις προθέσεις τους για τους παίκτες που θέλουν να συμφωνήσουν για τη νέα χρονιά, για αυτούς που δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαια αλλά και σ’ αυτούς που θα προταθούν λύσεις συνεργασίας.
Παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται ο Σκάτσελ με το Σερεμέτ και τον Τζέσους. Το γεγονός ότι οι δύο πρώτοι ήταν εκτός αποστολής ήταν σαφώς ένα μήνυμα ότι δεν υπολογίζονται ενώ ο τρίτος είναι δανεικός και έχει οψιόν αγοράς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1000000 ευρώ ποσό που δεν θα δώσει η ομάδα.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κουζέν και η πρόταση στη Σλόβαν Λίμπερετς για αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Μπλάζεκ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σήμερα αναμένεται να δώσει απάντηση η ΠΑΕ ΑΕΛ στον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης κ.Πανόπουλο για τη δήλωση ότι ο προπονητής του Νίκος Κεχαγιάς ρώτησε τον προπονητή της ΑΕΛ Γιάννη Παπακώστα για τον τρόπο που κέρδισε η ομάδα του τον Πανιώνιο εκτός έδρας και ακολούθησε την ίδια συνταγή στον αγώνα Ηρακλή-Ξάνθη 2-4.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass