Η ΑΕΛ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (7 μ.μ.)

Με Κολοβέτσιο και Σιατραβάνη

* ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2010 23:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:43
Αυλαία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα σήμερα και η ΑΕΛ υποδέχεται στο Αλκαζάρ στις 7 μ.μ. τον Λεβαδειακό σε ένα παιχνίδι που η λαρισινή ομάδα για πρώτη φορά φέτος θα είναι απαλλαγμένη από το άγχος του υποβιβασμού αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που «καίγονται» για τη νίκη αλλά ακόμα και αν την κατακτήσουν δεν είναι σίγουρο ότι θα σωθούν αφού όλα εξαρτώνται από το παιχνίδι Ηρακλής-Ξάνθη (αν κερδίσει η Ξάνθη, ο Λεβαδειακός υποβιβάζεται ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο παιχνίδι με την ΑΕΛ).
Η ΑΕΛ στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κοιτάξει το συμφέρον της αλλά και την αξιοπιστία της. Συγκεκριμένα ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας που ανανέωσε τη συνεργασία και για την επόμενη χρονιά αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει παίκτες που είναι στο όριο των καρτών (Ρομέου, Κατσιαρό που αποκλείστηκαν της αποστολής και ίσως τον Βιέρα) αλλά και αυτούς που έχουν πρόβλημα τραυματισμού (π.χ. Βελάσκο, Νταμπίζας, Βλασόπουλος).
Αυτό που τουλάχιστον έδειξε ο προπονητής στις τελευταίες προπονήσεις είναι ότι θα δώσει ευκαιρία σε νέους παίκτες αλλά και σε κάποιους που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και θα τους ζητήσει να τα δώσουν όλα καθώς ορισμένοι με αυτό το παιχνίδι ίσως ανανεώσουν την εμπιστοσύνη του και για την επόμενη σεζόν.
Αυτό που έδειξε είναι ότι θα ξεκινήσει σέντερ μπακ τον Κολοβέτσιο και μετά από ένα περίπου χρόνο θα παίξει ο Σιατραβάνης (ξεκίνησε βασικός στο δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι του καλοκαιριού με τη Ρέικιαβικ).
Το πιθανό σχήμα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι είναι κάτω από τα δοκάρια να παίξει ο Βιέρα ή ο Σωτηρίου, στην άμυνα δεξιά ο Μπουκουβάλας και αριστερά ο Βενετίδης και σέντερ μπακ δοκιμάστηκαν ο Κολοβέτσιος με το Τριποτσέρη (κάποια στιγμή τη θέση του πήρε και ο Μελίσσης).
Στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ δοκιμάστηκαν ο Κυριακίδης με τον Ραντοσάβλιεβιτς ενώ θέση διεκδικεί και ο Ααράμπ ενώ πιο μπροστά θα είναι δεξιά ο Σιατραβάνης και αριστερά ο Τουάμα και στο κέντρο ο Μετίν. Μεγάλη έκπληξη θα είναι αν στα πλάγια χρησιμοποιηθεί κάποιος εκ των Σίμιτς ή Αμπουχατζίρα και το μόνο ζητούμενο με αυτούς θα είναι η πρόοδος της αποθεραπείας τους καθώς προσέρχονται από τραυματισμό.
Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κουζέν που ίσως να είναι το τελευταίο του παιχνίδι καθώς για να συνεχίσει στην ΑΕΛ θα πρέπει να δαπανηθεί ένα ποσό των 80.000 ευρώ κάτι το οποίο μόνο αν μειωθεί θα μείνει ο παίκτης (ανήκει στην αγγλική Χαλ) που πάντως αποτελεί επιθυμία του Παπακώστα να τον έχει στο έμψυχο δυναμικό και τη νέα περίοδο.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι: Φλάβιο, Τζέσους, Πούρι, Μπλάζεκ.
Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Με προπόνηση που διεξήχθη χθες το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο της βοιωτικής πρωτεύουσας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού.
Οι παίκτες του Φαράντου θα επιδιώξουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες παραμονής τους στην κατηγορία, αν και το μέλλον τους σε αυτή εξαρτάται από την έκβαση της αναμέτρησης του «Καυτανζογλείου», ανάμεσα στον Ηρακλή και την Ξάνθη. Την αποστολή του Λεβαδειακού συγκροτούν οι: Μπλάζιτς, Βαγέχο, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μαρτορέλ, Μασάδο, Αλεξίου, Μπεγκόνια, Σερζίνιο, Ζησόπουλος, Μαχαίρας, Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Σιστόν, Βασιλείου, Αγκάλι, Μπάρκογλου και Σόλα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος από τη Θεσσαλονίκη, ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση στο στάδιο Αλκαζάρ, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Λεβαδειακό. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Σαραϊδάρης (Θεσ/νίκης) και Δημήτρης Γούκος (Ηπείρου), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου).
 
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
Ίδιος προϋπολογισμός
*ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
*ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Σημαντικές αποφάσεις πήρε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης για τη νέα χρονιά και τις ανακοίνωσε στον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα όσον αφορά στον προϋπολογισμό της ομάδας αλλά παράλληλα πήρε αποφάσεις και για το γήπεδο που της πρότεινε στην κατασκευάστρια εταιρία την ΕΡΓΟ-3.
Σύμφωνα λοιπόν με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την επιχορήγηση του ΟΠΑΠ αλλά και τα την προσπάθεια της αναδιαπραγμάτευσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς θα είναι ίδιος με την περασμένη χρονιά.
Σ’ αυτόν δεν συμπεριλαμβάνεται περίπου 1.000.000 ευρώ που δόθηκαν για την υπέρβαση στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.
Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ με την κατασκευάστρια εταιρία του γηπέδου (επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις) της ΑΕΛ εξέτασαν το ενδεχόμενο της διπλοβάρδιας εργασιών στο έργο με στόχο να τελειώσει όχι τέλη Νοεμβρίου αλλά τέλη Αυγούστου με στόχο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που θα αρχίσει νωρίς να προβλέπει για τους κατόχους να έχουν θέση το γήπεδο της ΑΕΛ και όχι στο Αλκαζάρ μια και σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούν να δούνε τέσσερα ή πέντε παιχνίδια στο Αλκαζάρ.
Τα εισιτήρια διαρκείας θα έχουν μια αύξηση και ο λόγος είναι ότι το γήπεδο της ΑΕΛ είναι υπερσύγχρονο και η ομάδα για να αποπληρώσει μέρος του έργου που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τον κ. Πηλαδάκη και θα ζητήσει την συμβολή των φιλάθλων σε αυτό τουλάχιστον για την πρώτη χρονιά. Επίσης η αύξηση αυτή θα έχει ανταπόδοση τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass