Η ΕΑΛ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ (19.00)

Με την ψυχολογία στο πλευρό της

* ΤΡΙΚΑΛΗ: «ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ» * ΚΑΚΩΣΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ Η ΛΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2010 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:42
Με την ψυχολογία να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη μετά την πρώτη νίκη η ΕΑΛ ταξιδεύει σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί στο γήπεδο των Βασιλικών (19.00) θα αντιμετωπίσει τον Άρη για τον δεύτερο αγώνα των πλέι άουτ. Η λαρισινή ομάδα θέλει να παρουσιάσει το ίδιο καλό πρόσωπο με αυτό του πρώτου ματς και αν το καταφέρει τότε δεν φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
Ο τεχνικός, Αποστόλης Οικονόμου εν τω μεταξύ έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας της Εύης Λίτσιου ήταν πολύ καλά σχετικά με τους αρχικούς φόβους. Η έμπειρη λίμπερο έχει απλά μια κάκωση μηνίσκου και αν μπορέσει ίσως αγωνιστεί ακόμα και σήμερα. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα νιώθει μέχρι την τελευταία στιγμή.
Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και όλες οι παίκτριες θα είναι κανονικά στην αποστολή. Αυτές θα είναι οι εξής: Κοφτούν, Νούσια, Τοσιούδη, Δίρβα, Τρικάλη, Ραντόσεβιτς, Λίτσιου, Κιούση, Τίκα και Παπαδοπούλου.
Η «Ε» ζήτησε την άποψη της αρχηγού Ιωάννας Τρικάλη για το σημερινό ματς. Αυτή μας είπε: «Εμείς τώρα έχουμε το πάνω χέρι. Κερδίζουμε με 1-0 και αν θέλουμε να φτάσουμε μια ανάσα από την παραμονή έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Πάμε για τη νίκη. Πάμε για την παραμονή. Είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»
-Πώς πιστεύεις θα παρουσιαστεί ο Άρης; Το ίδιο κακός με το πρώτο ματς;
* Δεν νομίζω. Ο Άρης παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά και θα είναι πιο σκληρός από το πρώτο παιχνίδι. Αυτό θα είναι το φυσιολογικό, εξάλλου.
- Η ΕΑΛ τι το διαφορετικό είχε στο ματς των πλέι άουτ από το τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα;
* Παίζαμε χωρίς να έχουμε το μυαλό μας στα σετ. Αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας μας. Γι΄ αυτό ήμασταν τόσο καλές. Ελπίζω να έχουμε την ίδια απόδοση και αύριο (σ.σ. σήμερα). Θέλουμε να βγούμε από αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-0
Ο Παναθηναϊκός έκανε εύκολα το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά της Α1 βόλεϊ των Γυναικών, καθώς επικράτησε 3-0 σετ της Κερατέας στο κλειστό του Μετς, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την α΄ φάση των πλέι-οφ. Η δεύτερη αναμέτρηση θα γίνει αύριο Πέμπτη στην Κερατέα και οι «πράσινες» θέλουν ακόμη μία νίκη για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την τετράδα.
Τα σετ: 25-15, 25-12, 25-16.
ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
Η πρώτη έκπληξη στα πλέι οφ της Α1 εθνικής των Γυναικών σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ο γηπεδούχος Ηρακλής έχασε και τον αγώνα και το πλεονέκτημα της έδρας, από το Μαρκόπουλο. Οι "κυανόλευκες" ηττήθηκαν με 3-2 και πλέον απειλούνται άμεσα με αποκλεισμό, τον οποίο και θα γνωρίσουν, αν χάσουν και στη δεύτερη συνάντηση, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στα Μεσόγεια. Τα σετ (πρώτος αναφέρεται ο γηπεδούχος Ηρακλής): 20-25, 25-21, 17-25, 25-22, 11-15.
ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά τελικώς κατόρθωσε να υποτάξει, με 3-2, τον Ηρακλή Κηφισιάς στο κλειστό του Ρέντη κι έτσι οι "ερυθρόλευκες" ξεκίνησαν με το "δεξί" στα πλέι οφ της Α1 εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη, η οποία είχε καταλάβει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, οφείλει πάντως να βελτιωθεί ενόψει της συνέχειας, αρχής γενομένης από τον αγώνα του "Ζηρινείου" την προσεχή Πέμπτη (15/4), στον οποίο θα επιδιώξει τη δεύτερη νίκη, που συνεπάγεται και πρόκριση στα ημιτελικά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass