ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Έγινε η πρώτη επαφή...

* ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ... «ΧΡΥΣΟ» ΠΟΝΤΟ * «ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2010 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:38
Η Α.Ε.Λ. βρίσκεται έναν... πόντο μακριά από την οριστική παραμονή στη Σούπερ Λίγκα για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά πλέον με βάση την αγωνιστική εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών κανείς δεν πιστεύει ότι η ομάδα θα κινδυνέψει, αφού οι δύο αντίπαλοι της λαρισινής ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος (εκτός έδρας) και ο Λεβαδειακός (εντός έδρας), προσφέρονται όχι μόνο για βαθμό, αλλά για βαθμούς.
Στο μεταξύ άρχισε ο σχεδιασμός δειλά-δειλά και για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτός ξεκινάει με τον προπονητή που όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει ο Γιάννης Παπακώστας, καθώς ο πρόεδρος, Κωστής Πηλαδάκης, εκτίμησε την πολύ καλή του παρουσία στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ασφαλείς πληροφορίες της «Ε» αναφέρουν ότι προχθές έγινε η πρώτη επαφή του προέδρου με τον προπονητή κατά τη διάρκεια της παρουσίας του πρώτου στην προχθεσινή τελευταία πριν το Πάσχα προπόνηση της ομάδας.
Οι δύο άνδρες δε μίλησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και αφού αντάλλαξαν ευχές η συζήτηση όπως τη μετέφερε άνθρωπος της ομάδας ήταν σε πολύ καλό κλίμα και το μόνο που απομένει για τη συνέχιση της συνεργασίας είναι ο ένας βαθμός της οριστικής παραμονής.
Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να ανακοινωθεί και το κέντρο της προετοιμασίας της ομάδας, που οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι το Καρπενήσι.
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ - ΔΑΝΕΙΚΟΙ
Πάντως, ενόψει της νέας χρονιάς σίγουρα θα υπάρχει σημαντικός προβληματισμός για παίκτες, καθώς οκτώ είναι ήδη αμφίβολο αν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο Αλκαζάρ και αναφερόμαστε σε αυτούς που είναι δανεικοί αλλά και σε αυτούς που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους. Οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν έναν επιπλέον λόγο για να παίξουν καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια.
Οι παίκτες που είναι δανεικοί στην Α.Ε.Λ. αυτή τη στιγμή είναι ο Κουζέν (δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α.Ε.Λ., μια και έχει συμβόλαιο για τη νέα χρονιά 400.000 ευρώ), ο Ρικάρντο Τζέσους (θεωρείται πιο προσιτή λύση) και ο Μελίσσης που ανήκει στον Παναθηναϊκό και θέλει να επιστρέψει.
Υπάρχουν πέντε παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους και η διοίκηση της Α.Ε.Λ. είναι άγνωστο αν θα κάνει διαπραγματεύσεις μαζί τους ή θα τους αφήσει να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα.
Οι παίκτες αυτοί είναι ο Φλάβιο Πίντο, ο Ραντοσάβλιεβιτς, ο Νταμπίζας, ο Μετίν και ο Κυριακίδης. Οι εκτιμήσεις για τους συγκεκριμένους παίκτες αν θα συνεχίσουν να φοράνε τη λαρισινή φανέλα είναι πρόωρες.
Αυτό που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι ο βαθμός της σωτηρίας και εκεί μέχρι τις 11 Απριλίου θέλει η διοίκηση και ο τεχνικός να είναι η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και όχι στα συμβόλαιά τους.
Πάντως, το τετράμηνο (και κάτι μέρες...) που υπάρχει μέχρι την έναρξη του ερχόμενου πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία για πολλά μεταγραφικά σενάρια, αλλά και πολλές συζητήσεις ανανέωσης συμβολαίων.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass