ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ / ΟΛΥΜΠΙΑ

Τα πάθη του… λαρισινού μπάσκετ

* ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ * ΤΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΕΛΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2010 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:38
«Δεν πληρώνετε; Δεν παίζουμε…». Αυτό λένε από χθες το απόγευμα οι παίκτες του Γυμναστικού / Ολύμπια που ξεκίνησαν απεργία. Μάλιστα το προγραμματισμένο φιλικό που ήταν να γίνει στη Νεάπολη με τα Τρίκαλα δεν πραγματοποιήθηκε. Η επόμενη προπόνηση είναι να διεξαχθεί την Τρίτη μετά το Πάσχα και αν δεν πάει κάποιος διοικητικός στο κλειστό για να τους ενημερώσει αλλά και να τους εγγυηθεί πως θα πάρουν τα οφειλόμενά τους τότε θα συνεχίσουν να απεργούν και να μην προπονούνται καθόλου.
Μέχρι τότε βέβαια θα έχει μπει ένα ποσό στους λογαριασμούς τους αλλά αυτό θα θεωρηθεί μικρό (από τη χορηγία του Pantheon Plazza) μπροστά σε αυτά που είναι να λάβουν, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι.
Πλέον το ζήτημα είναι πώς θα πράξει η διοίκηση του λαρισινού συλλόγου τη στιγμή που θα έρθουν και τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ και την ΕΡΤ. Πρέπει και να πληρώσει την εγγυητική (αν δεν αποβληθεί από το πρωτάθλημα ως τότε η ομάδα) αλλά και να χειριστεί με προσοχή τις παλιές οφειλές αλλά και τις πληρωμές των παικτών.
Το θλιβερό βέβαια είναι πως πολλοί παίκτες (όπως όμως και οι εργαζόμενοι στην ομάδα αλλά και το προπονητικό τιμ) θα κάνουν γιορτές χωρίς χρήματα στις τσέπες τους. Όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι έχουν να λάβουν χρήματα από τις αρχές Ιανουαρίου ενώ το άσχημο είναι πως κανένας διοικητικός δεν έχει πάει στο γήπεδο από τα Χριστούγεννα να τους ενημερώσει πώς έχει η υπάρχουσα κατάσταση.
Έτσι μετά το χτύπημα με την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής ήρθε και αυτό με τους παίκτες. Πραγματικά η περίοδος των παθών για το λαρισινό μπάσκετ αλλά αυτή η ανάσταση δεν φαίνεται να έρχεται γρήγορα.
ΤΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΕΛΟΥΔΑΣ
Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα...
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις για τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο διοικητικός του Γυμναστικού / Ολύμπια Μανώλης Λελούδας σχετικά με το ποδόσφαιρο στη Λάρισα και την επιρροή του προς το μπάσκετ και ειδικά προς τη μια και ενιαία νεοσύστατη ομάδα. Όμως χθες μέσω της «Ε» ο Μανώλης Λελούδας ζήτησε να κάνει κάποιες διευκρινιστικές δηλώσεις σχετικά με το όλο ζήτημα. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Εγώ ποτέ δεν χαρακτήρισα το λαρισινό ποδόσφαιρο ευτελές. Εγώ είπα πως το ποδόσφαιρο γενικά στην Ελλάδα είναι ευτελές. Μην ξεχνάμε το πρόσφατο παρελθόν που έχει ακουστεί ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν μόνο. Χθες (σ.σ. προχθές) ο πρόεδρος της Ρόδου βγήκε και είπε πως όλο το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είναι στημένο. Η ΦΙΦΑ μας έστειλε χαρτί με το οποίο χαρακτηρίζει κάποια παιχνίδια ύποπτα. Αυτά που είπα εγώ πείραξαν δηλαδή. Έτσι αφού στη Λάρισα ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα δεν υπάρχει χώρος για άλλα αθλήματα και ειδικά για το μπάσκετ. Δεν έχει αξία στη Λάρισα το μπάσκετ πλέον.
Σχετικά με αυτό που γράφτηκε επίσης για το επίπεδο του λαρισινού κοινού που ασχολείται με το ποδόσφαιρο να διευκρινίσω πως ανέφερα ότι η πολιτεία είναι αυτά που βάζει παρωπίδες στους φιλάθλους και τους οδηγεί μόνο στο ποδόσφαιρο».
Όσον αφορά στο θέμα της ανάκλησης της άδειας ο κ. Λελούδας ανέφερε πως ο ίδιος έχει εξασφαλίσει τις «άμυνες» του συλλόγου για το συγκεκριμένο θέμα για να μην αποβληθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass