ΣΗΜΕΡΑ Η Α.Ε.Λ. ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. (7 μ.μ.)

Με νίκη ξεμπερδεύει...

* ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΜΠΛΑΖΕΚ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2010 23:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:36
Με τη γνωστή «συνταγή» των δύο προηγούμενων εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. και τον Εργοτέλη (κέρδισε η λαρισινή ομάδα με 1-0) θα αγωνιστεί σήμερα η Α.Ε.Λ. στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. (7 μ.μ.), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, όπου με νίκη οι «βυσσινί» εξασφαλίζουν την παραμονή, ενώ κάθε άλλο αποτέλεσμα θα σημάνει παράταση αγωνίας...
Στη Λάρισα έχει σημάνει γενική κινητοποίηση για το παιχνίδι αυτό και από το πρωί αναμένεται η πόλη να ζει και να αναπνέει για τη μεγάλη μάχη της Α.Ε.Λ, κάτι που μαρτυράει και η πορεία που διοργανώνουν στις 3.30 μ.μ. οι «MONSTERS» από την Κεντρική πλατεία προς το Αλκαζάρ, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσουν τον κόσμο, ώστε το Αλκαζάρ να είναι η «καυτή» έδρα που λυγίζει και την αντίσταση του τρίτου του βαθμολογικού πίνακα και μια ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Στους Θεσσαλονικείς να υπενθυμίσουμε ότι αγωνίζονται δύο Λαρισαίοι, ο Κώστας Χαλκιάς και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, αλλά και ο γνώριμος στο λαρισινό κοινό Γιώργος Φωτάκης.
Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, αυτό που έκανε είναι να ζητήσει από τους παίκτες να έχουν όπως στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια ενεργητικό ρόλο στο παιχνίδι με στόχο να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να αξιοποιήσουν τις περισσότερες.
Από κει και πέρα στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές θα τους τονίσει την αυτοσυγκέντρωση που πρέπει να έχουν ειδικά στην άμυνα για να μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν στην Καβάλα και η ομάδα δέχθηκε τρία γκολ.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής είναι τα γνωστά των τραυματισμένων Αμπουχατζίρα, Βλασόπουλου, Ιγγλέσιας και του τιμωρημένου Τουάμα. Μοναδική αμφιβολία υπάρχει για τον Τσέχο κορυφαίο από το Γενάρη και μετά παίκτη της ομάδας Γιαν Μπλάζεκ που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι αυξημένες.
Από κει και πέρα η τακτική που θα ακολουθήσει ο προπονητής θα είναι το 4-2-3-1 με τερματοφύλακα τον Βιέρα, στην άμυνα τους Βελάσκο (δεξιά), Μελίσση, Νταμπίζα (σέντερ μπακ), Κατσιαρό (αριστερά) στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ θα είναι ο Κυριακίδης με το Ρομέου, ενώ δεξιά ο Μπλάζεκ (αν δεν αγωνιστεί θα παίξει ο Πουρί) και αριστερά ο Βενετίδης. Στο κέντρο θα είναι ο Μετίν πίσω ακριβώς από τον προωθημένο Κουζέν.
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί ακόμα οι Σέρεμετ,Μπουκουβάλας, Ααράμπ, Τριποτσέρης,Φλάβιο, Ραντοσάβλιεβιτς, Τζέσους, Σίμιτς, Σκάτσελ.
Ο Π.Α.Ο.Κ.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Π.Α.Ο.Κ. για το σημερινό ματς με την Α.Ε.Λ., στο «Αλκαζάρ». Η τελευταία προπόνηση έγινε στην Τούμπα και πήραν κανονικά μέρος όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους Χαλκιά, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο. Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Γκαρσία και ο τραυματίας Κριστιάνο, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Βερόν, Αραμπατζής και Φιλομένο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Γιώργος Σταθόπουλος της Ε.Π.Σ. Αχαΐας ορίστηκε να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση μεταξύ της Α.Ε.Λ. και του Π.Α.Ο.Κ. Ο Πατρινός ρέφερι θα έχει για βοηθούς του τους κ. Ευθυμιάδη και Τρύφων των Ε.Π.Σ. Πιερίας και Δράμας, αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μιχάλης Ντάκος της Ε.Π.Σ. Ξάνθης.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Με τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει επικεφαλής της βαθμολογίας και με διαφορά ασφαλείας από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, οι πρωταθλητές θα υποδεχθούν την Ξάνθη και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της ακριτικής πόλης διεκδικεί την παραμονή της στην κατηγορία.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αγώνες των ομάδων που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, καθώς ο Ηρακλής υποδέχεται τον Π.Α.Σ. Γιάννινα. Ακόμη, ο υποβιβασμένος Πανθρακικός, φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα, που με νίκη θα βρεθεί «μία ανάσα» από την παραμονή, ενώ ο Λεβαδειακός θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον -βαθμολογικά- αδιάφορο Άρη, έτσι ώστε να μείνει «ζωντανός» για την παραμονή.
Τέλος, η Α.Ε.Κ. θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο σε έναν αγώνα γοήτρου, ενώ η Καβάλα θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη, που ψάχνει βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά ότι θα συμμετέχει στη Σούπερ Λίγκα και την επόμενη περίοδο.
Το σημερινό πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Α.Ε.Κ.-Πανιώνιος NOVA
Άρης-Λεβαδειακός ΣΚΑΪ
Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός NOVA
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός NOVA
Ηρακλής-Π.Α.Σ. Γιάννινα NOVA
Λάρισα-Π.Α.Ο.Κ. NOVA
Καβάλα-Εργοτέλης NOVA
Ολυμπιακός-Ξάνθη ΝΕΤ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός 48-17 61
2. Ολυμπιακός      43-17 57
3. Π.Α.Ο.Κ. 35-13 56
4. Α.Ε.Κ.     40-30 48
5. Άρης       32-24 43
6. Καβάλα   29-27 38
7. Πανιώνιος         32-30 35
8. Ατρόμητος        30-30 35
9. Ηρακλής 33-35 34
10. Λάρισα 25-39 31
11. Αστέρας Τρ.   24-32 30
12 . Εργοτέλης      30-35 30
13. Λεβαδειακός   29-41 30
14. Ξάνθη    21-33 28
15. Π.Α.Σ. Γιάννινα        25-40 28
16. Πανθρακικός 19-54 12
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass