Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΗΝ Α2 Ή ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ;

Σημάδια διάλυσης...

* ΛΕΛΟΥΔΑΣ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ Η ΠΟΛΗ;»

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2010 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:34
Σημάδια διάλυσης είναι αυτά που φαίνονται στον Γυμναστικό / Ολύμπια. Η μια, μοναδική και συγχωνευμένη ομάδα μπάσκετ της πόλης υπέστη μια βαριά ήττα στην Καβάλα. Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της άσχημης κατάστασης στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και αυτό δεν είναι μόνο το αγωνιστικό.
Για την άσχημη εικόνα που έδειξε φέτος η ομάδα στα περισσότερα ματς υπήρχαν ουσιαστικοί λόγοι. Δεν υπήρχε ποτέ ξεκάθαρο διοικητικό σχήμα. Δεν έγινε με ουσιαστικό τρόπο η συγχώνευση και αυτό που δημιουργήθηκε ήταν μια απορρόφηση του ενός από τον άλλο. Αλλαγή προπονητή, συνεχόμενες αλλαγές παικτών, χρέη που χτυπούσαν το σύλλογο από το παρελθόν και του θύμιζαν πως κινδυνεύει ακόμα και με αποβολή από το πρωτάθλημα. Σε όλα αυτά προστέθηκε και το γύρισμα της πλάτης από τον φίλαθλο κόσμο αλλά και από τους επιχειρηματίες - χορηγούς.
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός πως μετά την πρόσφατη ήττα από την Καβάλα παραιτήθηκε ο προπονητής, Γιώργος Καλαφατάκης. Από προχθές το βράδυ που έγινε αυτό κανείς δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί του για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ουδείς γνωρίζει αν θα συνεχιστούν οι προπονήσεις και με ποιον προπονητή και πώς θα ξεκαθαρίσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.
Πλέον η ομάδα βρίσκεται και με τα δύο πόδια στην Α2 Εθνική κατηγορία. Οι επιχορηγήσεις θα μειωθούν και γενικότερα τα έσοδα θα μικρύνουν κατά πολύ. Παραμένει λοιπόν μεγάλο ερωτηματικό το αν θα μπορέσει να σταθεί σε αυτήν την κατηγορία (που είναι πολύ δύσκολη) ή θα έχουμε κι άλλη κατρακύλα.
Σε επικοινωνία που είχαμε πάντως χθες βράδυ με τον διοικητικό, Μανώλη Λελούδα αυτός μας είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αξίζει αυτή η πόλη να έχει ομάδα μπάσκετ; Σ’ αυτήν την πόλη κανείς δεν ασχολείται με τίποτε άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο. Εκτός από τον δήμαρχο, δεν υπήρχε κανένας άλλος που να ήρθε για να βοηθήσει. Πλήρης αδιαφορία...».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass