ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΛΟΓΩ ΣΤΟΜΑΧΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ

Πρόβλημα με τον Στέλιο Βενετίδη για την ΑΕΛ

*ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2010 1:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:33
Με μια προπόνηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της ΑΕΛ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Καβάλα, στο «Ανθή Καραγιάννη»(19:00-SKAI).
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Γιάννης Παπακώστας δεν θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι τους Νίκο Νταμπίζα και Σαλίμ Τουάμα που είναι τιμωρημένοι.
Για το ποιος θα αντικαταστήσει τον πρώτο στο κέντρο της άμυνας αποτελεί ερωτηματικό, καθώς ο προπονητής της ομάδας δοκίμασε σε αυτή τη θέση τόσο τον Θοδωρή Τριποτσέρη, όσο και τον Ναΐμ Ααράμπ.
Ξαφνικό πάντως πρόβλημα προέκυψε και με τον Στέλιο Βενετίδη, ο οποίος δεν προπονήθηκε καθώς ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και πλέον όλοι περιμένουν τη σημερινή ημέρα, για να δουν σε τι κατάσταση θα βρεθεί.
Χθες το απόγευμα ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ αισθανόταν καλύτερα, αλλά σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά εάν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ή όχι, στο αυριανό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με μια από τις καλύτερες φετινές ομάδες του πρωταθλήματος, όπως είναι η Καβάλα.
Αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Ρικάρντο Ζέσους που υπέστη κάκωση στο γόνατο και δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του.
Και για τον Ζέσους η σημερινή πρωινή προπόνηση αποτελεί κριτήριο κατά πόσο μπορεί να συμπεριληφθεί στα σχέδια του κ. Παπακώστα.
Αντίθετα, κανονικά έβγαλε το πρόγραμμα ο Τουμέρ Μετίν, που είναι πανέτοιμος, για το αυριανό παιχνίδι.
Θα απουσιάσουν εκτός των τιμωρημένων Νταμπίζα, Τουάμα, οι Ιγκλέσιας, Αμπουχατζίρα, Βλασόπουλος(σ.σ.ακολουθεί αγωγή λόγω της ισχιαλγίας) και ο Σίμιτς που δεν είναι 100% έτοιμος.
Στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Βενετίδης, αντικαταστάτης του θα είναι μάλλον ο Σκάτσελ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Κουζέν, που επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του.
Πιθανό σχήμα λοιπόν που θα παρατάξει ο κ. Παπακώστας, είναι: Τερματοφύλακας ο Βιερά, δεξιά στην άμυνα ο Βελάσκο και αριστερά ο Κατσιαρός, ο Μελίσσης στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ έναν εκ’ των Ααράμπ ή Τριποτσέρη, στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Κυριακίδης με τον Ρομέου, δεξιά ο Μπλάζεκ, αριστερά ο Βενετίδης ή ο Σκάτσελ, στο κέντρο ο Μετίν, ενώ προωθημένος θα αγωνιστεί ο Κουζέν.
*Σήμερα είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση στις 11 το πρωί και ακολούθως θα αναχωρήσει η αποστολή, για την πόλη της Μακεδονίας.
Στη «βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη, ότι μπορεί η ομάδα να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό της και να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.
Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες, οι οποίοι μετά τις διαδοχικές νίκες επί της ΑΕΚ και του Εργοτέλη, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και γνωρίζουν πολύ καλά ότι τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, μπορούν να δώσουν ουσιαστικά τέλος στην αγωνία και να βγουν νικητές στη μάχη της παραμονής.
Νοερά κοντά τους θα βρίσκονται οι χιλιάδες φίλοι της ΑΕΛ που περιμένουν στην αυριανή αναμέτρηση να δούνε-έστω τηλεοπτικά- την αγαπημένη ομάδα της θεσσαλικής πρωτεύουσας, να αγωνίζεται με πάθος και να διεκδικεί το ποθητό αποτέλεσμα.
Πάντως, ορισμένοι φίλαθλοι της ομάδας μεμονωμένα ίσως ταξιδέψουν για την Καβάλα και να συνδυάσουν μια ωραία εκδρομή στην όμορφη πόλη του βορρά, καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για τέτοιου είδους εξορμήσεις.
*Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ΑΕΛ είχε κερδίσει τη Νέα Καβάλα στο στάδιο Αλκαζάρ με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Κάσας στο 60΄του αγώνα.
Το παιχνίδι διεξήχθη στις 29 Νοεμβρίου του 2009, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και έγινε μετά τον απροσδόκητο χαμό του Αντόνιο Ντε Νίγκρις.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass