ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ(16:45) ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ... ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Ο κόσμος θα οδηγήσει σε νέα νίκη την ΑΕΛ

* ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2010 1:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:31
Ένα ακόμη κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, το δεύτερο συνεχόμενο στην έδρα της, δίνει αύριο στο στάδιο Αλκαζάρ η ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει στις 16.45 τον Εργοτέλη.
Μετά τη σπουδαία νίκη και την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «βυσσινί» στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, η ψυχολογία έχει ανέβει στα... ύψη, έχουν πλέον άλλο αέρα και ασφαλώς εάν κατακτήσουν και στην αυριανή αναμέτρηση το τρίποντο, τότε θα βελτιωθεί σημαντικά η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Πάντως χρειάζεται να επισημάνουμε ότι το ματς θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και ίσως μεγαλύτερη, από αυτό που προηγήθηκε, με την «Ένωση».
Οι Κρητικοί διαθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο, που αν δεν αντιμετωπιστεί με την δέουσα σοβαρότητα, τότε θεωρείται ικανό να κάνει τη ζημιά.
Γι’ αυτό και για να έχει αξία η νίκη επί της ΑΕΚ, από την αρχή της αναμέτρησης οι παίκτες της λαρισινής ομάδας καλούνται να μπούνε δυνατά στο παιχνίδι, να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό και βέβαια να επιδιώξουν το γρήγορο γκολ, που θα κάνει πιο εύκολο το έργο, καθώς θα διώξει το άγχος.
Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος, γιατί το γεμάτο Αλκαζάρ θα δώσει... φτερά στα πόδια των παικτών και θα τους οδηγήσει στην επιτυχία.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ντανιέλ Κουζέν, που έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ενώ χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Λογικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα παίξει και μάλλον στη θέση του θα αγωνισθεί ο Ρικάρντο Ζέσους.
Πρόβλημα στη χθεσινή προπόνηση προέκυψε και με τον Στέλιο Βενετίδη, ο οποίος υπέστη μια μικρή κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο και εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό.
Λόγω όμως της ευαισθησίας που έχει, σήμερα στην απογευματινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει εάν μπορεί να αγωνισθεί ή όχι.
Από ’κει και πέρα, ο Ιγγλέσιας λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και την ερχόμενη εβδομάδα θα εξετασθεί από ειδικό γιατρό, ενώ σε στάδιο αποθεραπείας βρίσκονται οι Αμπουχατζίρα, Βλασόπουλος και Σίμιτς.
Πιθανό σχήμα με το οποίο σκέφτεται ο κ.Παπακώστας να ξεκινήσει η ΑΕΛ τον αγώνα, είναι: Βιέρα, Κατσιαρός, Βενετίδης ή Τουάμα, Νταμπίζας, Μελίσσης, Κυριακίδης, Μετίν, Βελάσκο, Ρομέου, Μπλάζεκ και Ρικάρντο Ζέσους.
Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Εργοτέλης, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την ΑΕΛ, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Συγκεκριμένα, στη διάθεση του τεχνικού Νίκου Καραγεωργίου δεν θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ρομάνο και Ζούνιορ, ενώ δεν θα προλάβει την αναμέτρηση ο τραυματίας Τσεσνάουσκις.
Όπως ανακοινώθηκε δε από την κρητική ομάδα ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών, θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με την με την Καβάλα (28 αγωνιστική) και με τον ΠΑΣ Γιάννινα (29η).
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ζωηρή κίνηση παρουσιάζει η πώληση των εισιτηρίων για την αυριανή αναμέτρηση και η βελτίωση των καιρικών συνθηκών, αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση.
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 έγινε γνωστό, ότι οι προσφορές στη διάθεση και τις τιμές των εισιτηρίων, όπως ίσχυσαν στον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΚ, θα ισχύσουν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες ως το τέλος του πρωταθλήματος.
Οι Θύρες 1, 13 και 14 (βόρειο πέταλο) θα διατεθούν με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
- ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ «ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»: Στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας οποιασδήποτε Θύρας, προσφέρεται δωρεάν από ένα εισιτήριο των Θυρών 1, 13 ή 14, προκειμένου να το διαθέσουν σε άτομο της αρεσκείας τους. Ο αριθμός είναι συγκεκριμένος με βάση τη χωρητικότητα και γι’ αυτό οι δικαιούχοι πρέπει να σπεύσουν προκειμένου να κάνουν χρήση της προσφοράς, απλά και μόνο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας
- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ: Αποκλειστικά για τη Θύρα 1 θα διατίθεται και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην τιμή των 10 ευρώ, τα οποία θα ισχύουν για είσοδο 2 ατόμων
- ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ: Τέλος, στις παραπάνω Θύρες 1,13,14 θα επιτρέπεται δωρεάν η είσοδος μαθητών όλων των βαθμίδων, με την επίδειξη σχετικού παραστατικού
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η «Παιδική Κερκίδα – ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά, ενώ σε οποιαδήποτε άλλη Θύρα πλην εκείνων του βορείου πετάλου (1,13,14), ισχύει κανονικά το παιδικό εισιτήριο των 10 ευρώ, για παιδιά έως 14 ετών με συνοδό
* Παραμένουν οι μειωμένες τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα, οι οποίες είναι οι εξής:
ΘΥΡEΣ 6-7: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 10 A+B – COSMOTE: 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 – CARGLASS: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 3 VIP: 50 ευρώ
* Η προπώληση θα συνεχιστεί και σήμερα κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ το «VissiniStore» θα λειτουργήσει και αύριο Κυριακή από 10 π.μ. – 1 μ.μ. Διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του σταδίου θα γίνεται αύριο, από τις 2 μ.μ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass