ΕΚΟΨΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Βασιλόπιτα... με το αίτημα του «παρκέ»

*ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΔΗΣ: «ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ»

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2010 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:29
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, αλλά και με αναφορές προς κάθε αρμόδιο για την αναγκαιότητα κατασκευής του «παρκέ» στο Κλειστό της Ελασσόνας, ο Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας έκοψε πρόσφατα τη βασιλόπιτα του 2010, στο καφέ «ΜΙΝΕ».
Στην καθιερωμένη όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν αθλητές και αθλήτριες από τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου και των Ακαδημιών, και οι προπονητές τους.
Ο πρόεδρος του ΓΣΕΕ Στάθης Χαιρετίδης, πλαισιωμένος από τη διοίκηση του συλλόγου, μετά τις καθιερωμένες ευχές, αναφέρθηκε στις επιτυχίες των τμημάτων και κυρίως στο ότι «το βόλεϊ στα τμήματα υποδομής είναι σοβαρά υπολογίσιμη δύναμη στην κεντρική Ελλάδα, ενώ τα παιδικά-εφηβικά του μπάσκετ συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας».
Στην συνέχεια, και αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την έμπρακτη βοήθεια που παρέχει στον Σύλλογο, γι’ άλλη μία φορά έθεσε το θέμα της κατασκευής του «παρκέ» στο Κλειστό (πάγιο και πολύχρονο αίτημα), τονίζοντας ότι η υλοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος, θα είναι μια σοβαρή επένδυση για την πόλη και τον αθλητισμό της, και κάτι που θα φέρει, αν μη τι άλλο, ανάπτυξη. «Το Κλειστό της Ελασσόνας είναι δυστυχώς το μοναδικό γήπεδο της κατηγορίας στην Θεσσαλία, που δεν έχει παρκέ. Αλήθεια, υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου χωρίς χόρτο; Γιατί τότε να υπάρχει Κλειστό χωρίς παρκέ;», αναρωτήθηκε με νόημα ο πρόεδρος του ΓΣΕ Ελασσόνας, και συνέχισε: «Ο σύλλογός μας έχει 200 αθλητές, 9 αγωνιστικά τμήματα, ο μοναδικός που έχει 22 χρόνια συμμετοχής στην Α΄ ΕΣΚΑΘ, και είναι κρίμα ένα τόσο μεγάλο Κλειστό να λειτουργεί ...χωρίς παρκέ». Τέλος, ευχαρίστησε τους χορηγούς που βοηθούν την ομάδα, καθώς και το ζαχαροπλαστείο Δημ. Μιχούλη στην Τσαριτσάνη, για την προσφορά της πίτας.
Το τυχερό φλουρί(αξίας 50 ευρώ) βρήκε ο Μπάμπης Γιώτσας και τα αθλητικά παπούτσια κέρδισαν η Βικτώρια Τσαντούλα και ο Αθαν. Τσιαβές.
Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας Αθανάσιος Ζιώγας, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κυριλλίδης και Νίκος Λιάκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Σπύρος Καραγκούνης (ο οποίος προσέφερε δύο ζεύγη παπούτσια, ένα για το μπάσκετ και ένα για το βόλεϊ), ο πρόεδρος Επιτροπής Σταδίων Χρήστος Τσιαντούλας, ο υπεύθυνος Αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ Ζήσης Δότας, ο πρόεδρος της «Παλαίστρας» Ελασσόνας Αθανάσιος Παιδής, εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων, γονείς αθλητών, αρκετοί φίλοι του συλλόγου, κ.ά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass