Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟ «DALOUZ»

«Πλημμύρισε» από παιδικά χαμόγελα

Δ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ: «Δίνουμε βαρύτητα στα τμήματα υποδομής»

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2010 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:29
Μέσα σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Dalouz», ο Απόλλων Λάρισας έκοψε τη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματά του.
Πολλά παιδικά χαμόγελα «πλημμύρισαν» το «Dalouz» και ο διοικητικός της ομάδας Μανόλης Γαραζανάκης προλογίζοντας την εκδήλωση, επισήμανε τα εξής: «Όταν ήρθε ο προπονητής Νίκος Αργυρούλης στην ομάδα δήλωσε ότι ο Απόλλων έχει «μέταλλο», εννοώντας ότι είναι ένας σύλλογος που κουβαλά μια μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία και αναδείχθηκαν ταλέντα από τα τμήματα υποδομής του.
Είναι η δεύτερη ομάδα της πόλης, μετά την ΑΕΛ, και όλοι μας που είμαστε στην διοίκηση βλέπουμε πως υπάρχουν παιδιά που μπορούμε να τα καμαρώσουμε να αγωνίζονται, σε επαγγελματικές κατηγορίες».
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Καρβούνης, ο οποίος και απευθυνόμενος στους «μικρούς» άσους, τόνισε: «Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα παιδικά τμήματα και είμαστε πολύ χαρούμενοι, όταν βλέπουμε τόσα παιδιά στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα.
Θέλω να είστε και καλοί μαθητές εκτός από ποδοσφαιριστές, να συνδυάζετε και τα δύο γιατί δεν πρέπει να παραμελείτε τα μαθήματά σας.
Εμείς θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σας και εύχομαι υγεία και επιτυχίες, μέσα στο 2010».
ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΑΡΑ
Ο Θανάσης Τσιάρας είναι γνωστός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Λάρισας και γνωστός για την αγάπη του που έχει για τον «βασιλιά» των σπορ.
Έτσι δέχθηκε να γίνει χορηγός στους τυχερούς της βασιλόπιτας, στους οποίους και δώρισε υλικό σε κατάστημα αθλητικών ειδών, που διατηρεί κοντά στον Άγιο Αχίλλιο και στον δρόμο προς την παλιά Περιφέρεια.
Τυχεροί ήταν από την ανδρική ομάδα ο Βαγγέλης Κώτσιος και από τους «μικρούς» ο Κωνσταντίνος Κορομηλάς, ο Θανάσης Χριστόπουλος και ο Δημήτρης Τσιούτσιας.
*Η διοίκηση του Απόλλωνα ευχαριστεί θερμά τον Θανάση Τσιάρα, τους υπευθύνους του «Dalouz» και το ζαχαροπλαστείο «Σοκολά» στη Φιλιππούπολη, για την πολύτιμη βοήθειά τους που προσέφεραν και προσφέρουν στον Απόλλωνα.
*Στην κοπή της πίτας από την διοίκηση ήταν παρών και ο γενικός αρχηγός Μανόλης Δασκαλόπουλος, ενώ παρευρέθησαν οι προπονητές Νίκος Αργυρούλης, Νίκος Βλαχούλης, Βαγγέλης Κώτσιος, Βάιος Κλεισιάρης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass