ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΖΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005

«Χρειάζεται επαγρύπνηση και όχι εφησυχασμός»

* «Αποκτήσαμε σημαντικό προβάδισμα αλλά έχουμε ακόμα δρόμο»

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2010 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:27
Έστω και δύσκολα ο Τύρναβος 2005 πέτυχε προχθές το απόγευμα μια σημαντική νίκη επί του Αγρότη Λιανοκλαδίου με σκορ 1-0 και εδραιώθηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η Τυρναβίτικη ομάδα μπορεί να μην έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων και να συνάντησε πολλές δυσκολίες μέχρι το 73’ όπου ο Σταύρος Τσορμπατζίδης πέτυχε το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε γκολ, όμως η ουσία είναι ότι κατέκτησε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και οδηγεί εκ του ασφαλούς, την... κούρσα του πρωταθλήματος.
Παρά την διαφορά που απέκτησε ο Τύρναβος στην μάχη της ανόδου, όλοι στην ομάδα θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, γιατί γνωρίζουν πώς εύκολα μπορεί να «γκρεμισθούν», αυτά που με πολύ κόπο «κτίζονται».
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπίζιου (σ.σ. συνεργάτης του Μιχάλη Ζιώγα), ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι και όλοι μας χαρήκαμε για το... τρίποντο που πετύχαμε.
Σίγουρα δεν κάναμε την σούπερ εμφάνιση, όμως θέλω να τονίσω ότι εδώ που φθάσαμε πρέπει να διαχειρισθούμε σωστά την πρώτη θέση στην οποία βρισκόμαστε και μετράνε πλέον πολύ τα αποτελέσματα.
Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και η νίκη μετρά περισσότερο αφού επιτεύχθηκε με αντίπαλο μια αξιόλογη ομάδα.
Χρειάζεται όμως από δώ και πέρα επαγρύπνηση και όχι εφησυχασμός, γιατί κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κρύβει τις δικές του δυσκολίες.
Αναμφισβήτητα αποκτήσαμε ένα σημαντικό προβάδισμα, όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και εάν χαλαρώσουμε, θα βρεθούμε προ απροόπτων.
Οφείλουμε λοιπόν να διατηρήσουμε το πολύ καλό κλίμα που έχουμε και την αγωνιστική πειθαρχία που είναι για μένα το Α και το Ω, σε ένα σωματείο.
Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε, τον συνολικό απολογισμό».
-Πώς είδατε την παρουσία των 1.500 φιλάθλων;
«Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός και τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά του.
Τον θέλουμε να είναι πάντα κοντά μας και να μας βοηθάει κυρίως στις δύσκολες στιγμές, όπου εκεί χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά».
-Ακολουθεί μετά από δεκαπέντε ημέρες το τοπικό ντέρμπι με τον Πυργετό. Εάν κερδίσετε εκτιμάς ότι θα εξασφαλίσετε την άνοδο;
«Καταρχήν πρέπει όλοι να συμβάλουμε για να διεξαχθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι , που θα το χαρούν οι φίλαθλοι οι οποίοι θα γεμίσουν ασφυκτικά το δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.
Αντίπαλοι θα τεθούν δυο λαρισινές ομάδες και είναι τιμητικό για το τοπικό ποδόσφαιρο ότι βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις, του βαθμολογικού πίνακα.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε το αβαντάζ της έδρας και να φτάσουμε στην επιτυχία.
Έχουμε όμως αρκετό χρόνο για να προετοιμασθούμε και το ευχάριστο είναι ότι θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες στη διάθεσή μας, πλην του τραυματία Καββαδία».
-Επηρέασαν τους παίκτες η διακοπή για τις Απόκριες και το γεγονός ότι υπήρξε αγωνιστική απραξία, καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας με το Βελούχι;
«Σίγουρα όταν δεν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια, είναι επόμενο να επηρεάζονται οι παίκτες και να βγαίνουν εκτός ρυθμού.
Δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες, όμως είχαμε να αγωνιστούμε από το παιχνίδι με τον Απόλλων στις 7 Φεβρουαρίου και επόμενο ήταν στην προχθεσινή αναμέτρηση να μην παρουσιασθούμε την ίδια φρεσκάδα, όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια.
Θα επαναλάβω πάντως ότι έστω και ...αγχωμένα καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να ξεπεράσουμε με επιτυχία το εμπόδιο του Λιανοκλαδίου».
*Την ερχόμενη Κυριακή 7 Μαρτίου ο Τύρναβος 2005 θα κερδίσει χωρίς να... ιδρώσει τον Αστέρα Ιτέας ο οποίος αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα και θα εκτίσουν την ποινή τους οι Γεωργατζιάς, Μάγγος, Αθανασούλης που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass