ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ

Εξπρές…ανόδου ο Τύρναβος 2005

*ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ 1-0 *1.500 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΩΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2010 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:27
 
 
 
 Φωτ.Βασ.Ντάμπλης
 Το πιο καθοριστικό ίσως βήμα για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία έκανε χθες το απόγευμα στο γήπεδό του ο Τύρναβος 2005, ο οποίος επικράτησε πολύ δύσκολα του μαχητικού Αγρότη Λιανοκλαδίου, με σκορ 1-0.
Στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας ο Τύρναβος βρήκε τη λύση για να κατακτήσει το τρίποντο, χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε σε φάση διαρκείας στο 73΄ο Σταύρος Τσορμπατζίδης και έστειλε στον…έβδομο ουρανό τους φίλους της ομάδας, που αγωνιούσαν για την εξέλιξη του αγώνα.
Πάνω από 1.500 φίλαθλοι ανάμεσα στους οποίους ήταν και περίπου 100 οπαδοί των φιλοξενουμένων είδαν ένα κακό παιχνίδι με πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, που κρίθηκε στο ένα γκολ.
Ο Τύρναβος 2005 σίγουρα φάνηκε επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία και τις σημαντικές απουσίες (Γιώργος Κουρδής, Καραναστάσης, Καββαδίας, Σωτήρης), ενώ συνάντησε πολλές δυσκολίες από την καλά οργανωμένη άμυνα του Λιανοκλαδίου.
Παράλληλα και το άγχος του πρωταθλητισμού ήταν χθες εμφανές στους παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας που όσο περνούσε η ώρα, τόσο και η αγωνία μεγάλωνε, με αποτέλεσμα να επικρατεί νευρικότητα τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην κερκίδα.
Τελικά, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και με τη νίκη τους αυτή βρίσκονται σταθερά πρώτοι στην κορυφή και πλέον σκέφτονται από χθες το ματς της…χρονιάς με τον Πυργετό, στις 14 Μαρτίου.
ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ «ΛΥΤΡΩΣΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗ
Η χθεσινή αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και η εμφάνιση του Τυρνάβου 2005, ίσως και να ήταν η χειρότερη της φετινής περιόδου.
Όχι βέβαια ότι και ο Αγρότης Λιανοκλαδίου ήταν μια σούπερ…ομάδα, αλλά ο κόσμος περίμενε να απολαύσει καλύτερο θέαμα και να επικρατήσει πιο εύκολα ο Τύρναβος του αντιπάλου του.
Στο πρώτο ημίχρονο η μπάλα…ταλαιπωρήθηκε αρκετά, τα λάθη διαδεχόταν το ένα το άλλο, ενώ με το σταγονόμετρο σημειώθηκαν δυο όλες και όλες, φάσεις. Η πρώτη στο 9΄ όταν ο Βεστάκης βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο Τάσος Κουρδής με αυτοθυσία τον πρόλαβε και με τα πόδια έδιωξε την μπάλα.
Ο Τύρναβος στο 30΄είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Κόκκινο, που δέχθηκε έξοχη…ασίστ από τον Κουβελά, αλλά πλάσαρε άουτ.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’, σε σέντρα του Κουβελά ο Κόκκινος έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε την μπάλα πάνω στη γραμμή ο Σκόρδας και σε νέα κεφαλιά του Κόκκινου απομάκρυναν την μπάλα αμυντικοί των φιλοξενουμένων.
Με δυνατό σουτ ο Χανής στο 64΄υποχρέωσε τον Τάσο Κουρδή σε διπλή απόκρουση και στο 73΄το γήπεδο πήρε…φωτιά.
Από εκτέλεση φάουλ του Γρηγορίου έγινε σύγχυση στην περιοχή του Λιανοκλαδίου, αρχικά έπιασε σουτ ο Γεωργαντζιάς, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη των φιλοξενουμένων και εν συνεχεία, ο Σταυρος Τσορμπατζίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Τριβέλα και μέσα σε αποθέωση διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
ΟΚΤΩ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
Στο 79΄ το ματς διακόπηκε για οκτώ λεπτά περίπου, όταν ο Αθανασούλης με τον Στυλιανό διεκδίκησαν την μπάλα και ο νεαρός παίκτης του Λιανοκλαδίου βρέθηκε στο έδαφος.
Αμέσως έτρεξαν πάνω του ο γιατρός του αγώνα και παράγοντες των δυο ομάδων, για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Επειδή ο Στυλιανός αισθανόταν ζαλάδες κρίθηκε αναγκαίο από τον γιατρό και ήρθε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και του έγιναν περαιτέρω εξετάσεις.
Μετά την εξέταση από τους γιατρούς διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και του επετράπη να επιστρέψει κανονικά με την αποστολή στο Λιανοκλάδι.
*Να σημειώσουμε μετά το 79΄δεν έγινε κάποια φάση μπροστά και στις δυο εστίες και το τελικό σφύριγμα του ρέφερι έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο διαιτητής κ. Θάνος από τα Γρεβενά έδειξε με τα σφυρίγματα του ότι δεν ήθελε να αδικήσει καμία από τις δυο ομάδες και προσπάθησε να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη.
Το ίδιο ισχύει και για τους δυο συνεργάτες του, τον κ. Ρίγκο και την κ. Σιούμπουρα που σε γενικές γραμμές ήταν καλοί.
Κίτρινες κάρτες (σ.σ.επιδίωξαν να τις πάρουν) αντίκρισαν από τον Τύρναβο οι Γεωργατζιάς (87΄), Μάγγος (90΄), Αθανασούλης (90΄+1) οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις και θα εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με την Ιτέα, που σημειωτέον αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα.
Όσον αφορά στους φιλοξενουμένους, κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Κουφιώτης (42΄), Τσούκαλος Δ. (53΄), Βιτζέκας (85΄)
Στο 52΄να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν ένα πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού του Τυρνάβου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Τάσος Κουρδής, Αθανασούλης, Σιάτρας, Γεωργατζιάς, Τσορμπατζίδης, Κοντοθανάσης (65' Κ. Σκούπρας), Κόκκινος (83΄ Βασ. Σκούπρας), Μάγγος, Κουβελάς, Γρηγορίου, Χριστοδούλου (61' Κουρούμαλος).
ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ: Τριβέλας, Σκόρδας, Τζουάνας, Βιτζέκας, Κουφιώτης, Τσούκαλος Α., Καλύβας, Τσούκαλος Ν., Στυλιανός (79΄λ.τ. Παρθένης), Χανής, Βεστάκης (35΄Κουτρουμάνος-68΄ λ.τ. Κραβαρίτης)
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
*Ισχυρή αστυνομική δύναμη ήταν χθες στο γήπεδο του Τυρνάβου και με την παρουσία της δεν συνέβη κάτι το μεμπτό.
Δεν έλειψαν βέβαια κάποιες μικροεντάσεις, ενώ και στο τέλος οξύνθηκαν κάπως τα πνεύματα, αλλά αμέσως ηρέμησαν με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
*Με αγωνία παρακολουθούσαν την εξέλιξη του αγώνα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Στέλιος Ροντούλης, ο δήμαρχος Τυρνάβου Χρήστος Κιτσίδης, όπως επίσης παράγοντες, προπονητές και παίκτες άλλων ομάδων.
*Μια χειρονομία παίκτη των φιλοξενουμένων άναψε τα αίματα στην κερκίδα και αποδοκιμάσθηκε στο τελευταίο τέταρτο της συνάντησης.
Αντίθετα, χειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο ο νεαρός Βεστάκης τη στιγμή της αντικαταστασής του στο 79΄.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η διοίκηση του Τυρνάβου 2005 ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την εντυπωσιακή του παρουσία στη χθεσινή αναμέτρηση και για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ο κόσμος συνέβαλε τα μέγιστα στο να κατακτηθεί το…τρίποντο και πλέον η αισιοδοξία είναι από δω και πέρα διάχυτη για την πραγματοποίηση του φετινού στόχου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass