ΑΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 12-15 ΒΑΘΜΟΥΣ

Από την αρχή στα δύσκολα ο Τύρναβος

*Πολύ κρίσιμο βαθμολογικά το κυριακάτικο παιχνίδι στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 29 Απρ 2015 12:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:33

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με το ξεκίνημα των πλέι άουτ ο Τύρναβος 2005 βρίσκεται σε δύσκολη θέση, διότι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό και θα χρειασθεί να πάρει αποτέλεσμα και εκτός έδρας, για να καλύψει τις απώλειες του αγώνα με τον Αιγινιακό.

Αν το όριο της σωτηρίας κυμανθεί μεταξύ 12 και 15 βαθμών όπως εκτίμησε και ο κ.Χαραλαμπίδης, τότε οι «κυανέρυθροι» πρέπει να ανεβάσουν στροφές και σε κάθε παιχνίδι κάτι να παίρνουν.

Πολύ κρίσιμο βαθμολογικά φαίνεται ότι είναι το κυριακάτικο παιχνίδι στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, όπου ο Τύρναβος 2005 είναι ξεκάθαρο ότι θα επιδιώξει τη νίκη, χωρίς φυσικά και η ισοπαλία να μην θεωρηθεί ως επιτυχία.

Στην περίπτωση όμως αρνητικού αποτελέσματος, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα αν και θα μείνουν οκτώ ακόμη αγωνιστικές, μέχρι να ολοκληρωθεί το μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Και θα είναι δύσκολα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο τρεις ομάδες να φτάσουν στους έξι βαθμούς και ο Τύρναβος εφόσον παραμείνει στον ένα, θα έχει σημαντικό πρόβλημα με το άγχος μετά να είναι ένας επιπλέον αντίπαλος στον δρόμο προς τη σωτηρία.

Η τυρναβίτικη ομάδα έχει τα φόντα για να αντιδράσει όπως πρέπει και στην Καρδίτσα είναι ικανή να κατακτήσει νικηφόρο αποτέλεσμα, αρκεί να πιάσει απόδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της.

Σίγουρα η Αναγέννηση διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο, όμως αν οι παίκτες του Αποστόλη Χαραλαμπίδη αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, τότε δεν έχουν να φοβηθούν κανένα αντίπαλο και το απέδειξαν αυτό στους αγώνες με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Λαμία.

Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία του Τυρνάβου είναι ότι δεν υφίστανται προβλήματα, πλην από τους μόνιμα τραυματίες το τελευταίο διάστημα Τσούκαλο, Κισκαμπάνη και Μάλτζαρη.

Ο Κισκαμπάνης υπολογίζεται να επιστρέψει στον αγώνα της 4ης ημέρας με τον Πιερικό στην Κατερίνη ή στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα(5η αγωνιστική) στο Αλκαζάρ.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι από κάθε άποψη και αποφασισμένοι δώσουν μια σκληρή μάχη στην γειτονική πόλη, για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

*Για σήμερα είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση στις 11 το πρωί.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass