ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τελευταία ευκαιρία για τον Μπάτλερ

* ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2010 1:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:25
Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Τζαμάλ Μπάτλερ στον Γυμναστικό / Ολύμπια σύμφωνα με πληροφορίες. Ο Αμερικανός στα τελευταία ματς δεν αποδίδει αυτό που θέλουν στην ομάδα και αν συνεχίσει την ίδια εικόνα τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει έλευση αντικαταστάτη στην πόλη. Κριτήριο θα αποτελέσει και το ματς του Σαββάτου. Η Λάρισα παίζει σε μια δύσκολη έδρα, στο Περιστέρι και χρειάζεται πολύ την καλή παρουσία του πλέι μέικερ της. Αν δεν την έχει δεν μπορεί και να ελπίζει βάσιμα σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Ο Μπάτλερ μέχρι στιγμής είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας. Έχει σημείωσει 203 πόντους (πρώτος ο Μάσι με 240). Στις βολές έχει 86% (25/29)
Στα δίποντα 39% (23/58) και στα τρίποντα 40% (44/108). Έχει πάρει 28 ριμπάουντ. Έκανε 34 λάθη, μοίρασε 49 ασίστ και έκανε 10 κλεψίματα.
Όσον αφορά τώρα στην υπόλοιπη ομάδα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ο τεχνικός Γιώργος Καλαφατάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
«ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»
«Σώστε την ομάδα». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Λάρισας, Κώστας Τζανακούλης σε μια συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες με κάποιους ανθρώπους της. Ο τεχνικός, Γιώργος Καλαφατάκης, ο γενικός διευθυντής Μάνθος Γερακίνης, ο μέτοχος και διοικητικός Μανώλης Λελούδας και ο τιμ μάνατζερ, Θοδωρής Καλογερόπουλος βρέθηκαν στο δημαρχείο μαζί του και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Κατά τη διάρκεια αυτής ο κ. Τζανακούλης τους εξέφρασε την πίστη του για την προσπάθεια που γίνεται και τους είπε πως θα πρέπει να ενεργήσουν αστραπιαία έτσι ώστε η ομάδα να μην υποβιβαστεί.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass