ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑ

Ο Παπαϊωακείμ ξανά στη Λάρισα

* ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2010 22:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:24
Σε μια μεταγραφική κίνηση έκπληξη (προανήγγειλε χθες η «Ε») προχώρησε χθες η ομάδα του Γυμναστικού / Ολύμπια (δίνοντας ουσιαστικά και απάντηση σε όσους ήθελαν να πιστεύουν πως θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα). Η λαρισινή ομάδα μπάσκετ της Α1 απέκτησε τον Παντελή Παπαϊωακείμ. Ο Έλληνας σέντερ με τη μεγάλη του εμπειρία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στα επόμενα εννιά ματς.
Η «Ε» συνάντησε τον παίκτη και συνομίλησε μαζί του:
* Παντελή ξανά στη Λάρισα...
- Επιστρέφω σε μια πόλη που την ξέρω και με ξέρει. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και πιστεύω πως θα είναι καλό τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα.
* Ο Γυμναστικός / Ολύμπια είναι σε δύσκολη θέση...
- Αυτό είναι αλήθεια. Γι’ αυτό είμαι και εγώ εδώ για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα. Πλέον η Λάρισα έχει μόνο μια ομάδα και αυτό εγώ το θεωρώ σημαντικό προσόν για το άθλημα στην πόλη.
* Εσύ είσαι έτοιμος;
- Εγώ πέρασα μια δύσκολη φάση το τελευταίο διάστημα. Έκανα μια εγχείρηση πριν από ένα τρίμηνο περίπου και εδώ και ένα μήνα προπονούμαι κανονικά. Κάθε μέρα που περνάει βρίσκω τον εαυτό μου. Στόχος όλων πιστεύω από εδώ και πέρα είναι να βελτιωθεί η ομάδα όσο περισσότερο γίνεται και να πάρει τις νίκες που χρειάζεται. Μένουν εννιά παιχνίδια ως το τέλος και τίποτα δεν κρίθηκε ακόμη. Κανείς δεν έπεσε σίγουρα και κανείς δεν σώθηκε. Υπάρχει πολύς δρόμος.
* Διαβάζαμε πως ήσουν κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Είναι αλήθεια;
- Ναι συζητούσαμε αλλά τελικά για οικονομικούς λόγους δεν τα βρήκαμε. Πάντως χαίρομαι που ήρθα σε γνώριμα μέρη με γνώριμα πρόσωπα.
* Πότε θα πατήσεις ξανά το παρκέ της Νεάπολης;
- Φεύγω σήμερα (σ.σ. χθες) για την Αθήνα και τη Δευτέρα θα προπονηθώ με όλη την ομάδα.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΪΩΑΚΕΙΜ
Ο Παντελής Παπαϊωακείμ είναι γεννημένος στις 9 Αυγούστου του 1975. Έχει ύψος 2.05 και αγωνίζεται στη θέση σέντερ. Έχει παίξει σε Φίλιππο Θεσσαλονίκης, Ηρακλή, Μακεδονικό, ΑΕΚ, Πανελλήνιος και Ολύμπια. Στους «πορτοκαλί» ήρθε στα μέσα Ιουλίου του 2008 και αγωνίστηκε για ένα χρόνο. Σε 26 ματς έπαιξε για 498 λεπτά. Σημείωσε 148 πόντους με στατιστικά στοιχεία (βολές: 36/52 - 69% 2π.: 56/103 - 54%). Πήρε 55 αμυντικά και 51 επιθετικά ριμπάουντ, μοίρασε 18 ασίστα και υπέπεσε σε 46 λάθη. Επίσης είχε 14 κλεψίματα όπως και 8 κοψίματα.
Στην αρχή της σεζόν υπέγραψε στην Καβάλα όμως δεν αγωνίστηκε. Είχε ένα πρόβλημα με τον αυχένα του και υπεβλήθη σε εγχείρηση στη Θεσσαλονίκη.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΚΑΡΝΤ
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες η επόμενη μεταγραφική κίνηση θα αφορά σε έναν Έλληνα γκαρντ, εγνωσμένης αξίας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass