ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΕ 1-0 ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Αποκλεισμός-θρίλερ για τους παίδες της ΕΠΣΛ

ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ (1-1) ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ Η ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2010 2:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:23
Αποκλεισμό-θρίλερ έζησε χθες στους Ν. Πόρους η μικτή ομάδα παίδων της ΕΠΣΛ η οποία αν και κέρδισε με 1-0 την Πιερία δυστυχώς δεν πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αφού στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Καρδίτσα επιβλήθηκε στις καθυστερήσεις της Ημαθίας με 4-3. Έτσι λοιπόν από τον 4ο όμιλο Λάρισα και Πιερία αποχαιρετούν πρόωρα το φετινό πρωτάθλημα σε αντίθεση με την Ημαθία και την Καρδίτσα που συνεχίζουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Στην κατηγορία των Νέων η ομάδα της Λάρισας ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των αγωνιστικών της υποχρεώσεων με ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Πιερία και θα συνεχίσει μαζί με την Καρδίτσα που κέρδισε την Ημαθία (3-0) την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.
Αναλυτικά:
Στο ποδόσφαιρο η πράξη έχει δείξει ο καλύτερος δεν παίρνει πάντα αυτό που του αξίζει. Κάπως έτσι είχαν τα πράγματα φέτος για τη μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ η οποία το λιγότερο που της άξιζε ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος κάτι που δυστυχώς δεν επετεύχθη την τελευταία στιγμή.
Η λαρισινή ομάδα έκανε το καθήκον της στο χθεσινό παιχνίδι και κατάφερε να επιβληθεί στην έδρα ενός αντιπάλου που ήθελε εξίσου τη νίκη για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Πλήρωσε όμως το γεγονός ότι δεν κρατούσε την τύχη στα χέρια της κι έτσι έχασε το εισιτήριο της πρόκρισης.
Παίζοντας με αποφασιστικότητα οι λαρισαίοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα και κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 22’ με την κεφαλιά του Γκουντρουμπή μετά από φάουλ του Γκαραλιάκου. Η συνέχεια ήταν η ίδια με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν συνεχώς τον αντίπαλό τους χωρίς ωστόσο να κινδυνέψουν δημιουργώντας ευκαιρίες κυρίως με τους Φλέγγα, Νάκα και Γκουντρουμπή οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Έτσι το 1-0 που έδινε την πρόκριση στη Λαρισινή ομάδα διατηρήθηκε μέχρι το τέλος όμως από την Καρδίτσα τα νέα δεν ήταν ευχάριστα αφού οι γηπεδούχοι αν και ήταν πίσω στο σκορ (2-3) κατάφεραν τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας να ισοφαρίσουν την Ημαθία σε 3-3 και στις καθυστερήσεις να πετύχουν το νικητήριο γκολ 4-3 βάζοντας τέλος έτσι στα όνειρα των Λαρισαίων. Στα αξιοσημείωτα αυτού του αγώνα ήταν ότι πριν διαμορφωθεί το τελικό 4-3 η Ημαθία έχασε πέναλτι ενώ η Καρδίτσα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές.
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Πατσογιώργος, Τσιώμης Β. (64’ Καθάριος), Χαρελάς, Ταραράς (41’ Τσιλιστίδης), Τσιώμης Γ., Λύρας, Παπατόλιος, Μυστακίδης, Μωυσίδης (64’ Νούλας), Δερμίσης, Δολμίδης.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαγιάννης, Νταής, Κοσμάς, Ψωμολιάς, Τηλιόπουλος, Τζιόλης, Γκουντρουμπής, Νάκας (73’ Βάσσος), Τσιλούλης, Φλέγγας (41’ Σουπεκιώτης), Γκαραλιάκος (64’ Καραγκιόζης).
ΟΙ ΝΕΟΙ
Βαθμολογικά αδιάφορη η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Πιερία με τον τεχνικό Τάσο Μπεριτζά να δίνει ευκαιρία σε αρκετά καινούρια παιδιά.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα και προηγήθηκαν στο 15’ με τον Πάτρα, ενώ στο 35’ ο Γκαμπέτας είχε δοκάρι. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 75’.
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Μανιάκης, Ζυγόπουλος, Παπαδιαμάντης, Χρυσόπουλος, Μπαρέκας (50’ Παυλίδης), Ντόσης (82’ Παναγιωτίδης), Τσιανάκας, Φλωρίδης, Τζαμάς, Παπαδόπουλος (69’ Λιάτσος), Παπαδές.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χαλβατζάρας, Πάτρας, Χάμος, Περήφανος (46’ Βησσαράκος), Καλογερόπυολος, Κατσικανής, Γκαμπέτας, Τόλιος (46’ Παπαγεωργίου), Αρβανίτης, Μωυσίδης, Σιαμαντούρας (46’ Κουτσιμάνης).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Αμέσως μετά τα παιχνίδια οι προπονητές των μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ δήλωσαν τα εξής:
Δ. Τσέτσιλας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτά και θέλω να τονίσω ότι ο αποκλεισμός ήταν καθαρά θέμα ατυχίας. Δεν πρέπει να αισθάνονται ότι απέτυχαν γιατί πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος. Θεωρώ ότι εμείς με την Πιερία ήμασταν οι καλύτερες ομάδες του ομίλου αλλά δεν προκριθήκαμε. Τα παιδιά αυτά, ιδιαίτερα οι γεννηθέντες το ’94, είναι μια πολύ καλή φουρνιά και έχουν να δείξουν πολλά στη συνέχεια».
Τ. Μπεριτζάς: «Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά και αυτό που με ενθουσιάζει είναι το πάθος που έδειξαν. Περιμένουμε από δω και πέρα τον επόμενο αντίπαλό μας αλλά όπως έχω τονίσει ξανά αυτό που ενδιαφέρει είναι μόνο η ομάδα μας».
ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ε.Π.Σ. Πιερίας- Ε.Π.Σ. Λάρισας       0-1 (π.), 1-1 (ν.)
ΕΠΣ Καρδίτσας- Ε.Π.Σ. Ημαθίας    4-3 (π.), 3-0 (ν.)
Ρεπό: Ε.Π.Σ. Τρικάλων
ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΝΕΟΙ
Λάρισα           22-4    17
Καρδίτσα        14-9    16
--------------------------------------------
Ημαθία            15-15 12
Πιερία             10-10 9
Τρίκαλα          2-19    2
ΠΑΙΔΕΣ
Καρδίτσα        11-15 15
Ημαθία            23-15 14
-----------------------------------------
Λάρισα           12-6    14
Πιερία             17-12 12
Τρίκαλα          8-23    1
ΣΤΙΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ
Στην κλήρωση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης στην κατηγορία των Νέων όπου θα συμμετέχει και η ΕΠΣΛ θα μπουν οι δύο πρώτες ομάδες των πέντε πρώτων ομίλων. Τα παιχνίδια θα είναι νοκ άουτ (με παράταση και πέναλτι) σε ουδέτερο γήπεδο. Ο επόμενος αγώνας της μικτής Νέων ΕΠΣΛ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Μαρτίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass