ΕΠΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Ομάδα διεθνών η Α.Ε.Λ.

* ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ * ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝ. ΚΑΤΣΙΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤ. ΒΕΝΕΤΙΔΗ

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2010 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:23
Οι μεταγραφές που έκανε η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. τον Ιανουάριο σίγουρα είναι ικανές να αλλάξουν την αγωνιστική (και κατά συνέπεια και τη βαθμολογική...) εικόνα της ομάδας, ενώ όλοι είναι ποδοσφαιριστές με μεγάλη διεθνή αναγνώριση στις χώρες τους, ενώ παράλληλα αρχίζει να επιβραβεύεται και η δουλειά που γίνεται από τον Κώστα Κατσάρα στα τμήματα υποδομών της ομάδας.
Χθες, στα γραφεία της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., δεν προλάβαιναν να έρχονται ειδοποιήσεις για κλήσεις παικτών στις Εθνικές ομάδες.
Συγκεκριμένα, οι Τσέχοι Ρούντι Σκάτσελ και Γιαν Μπλάζεκ έλαβαν πρόκληση από το αντιπροσωπευτικό της Τσεχίας για το φιλικό της 3ης Μαρτίου με τη Σκοτία στη Γλασκόβη. Την ίδια ημέρα ο Άλεξ Ραντοσάβλιεβιτς, που είναι εκ των αρχηγών της Εθνικής ομάδας της χώρας του, θα αντιμετωπίσει με τη Σλοβενία το Κατάρ στο Μάριμπορ, ενώ ο Σάντερ Πουρί θα βρίσκεται στην Τιφλίδα για την αναμέτρηση της Εσθονίας με τη Γεωργία.
Τέλος, ο Σαλίμ Τουάμα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ισραήλ για το φιλικό παιχνίδι με τη Ρουμανία ενώ αν δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού θα είχε κληθεί και ο Σιμόν Αμπουχατζίρα.
Σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τους Σάββα Σιατραβάνη και Χρήστο Μπαταβάνη, που έλαβαν πρόσκληση για την Εθνική ομάδα Νέων, έχοντας συμπεριληφθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τους φιλικούς αγώνες με τη Σερβία στις 22 και 24 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου.
Μπορεί λοιπόν για λίγες μέρες να στερηθεί των υπηρεσιών τους ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., ενόψει του αγώνα με την Α.Ε.Κ. στις 6 Μαρτίου, αλλά από την άλλη είναι τιμή για την ομάδα να έχει τόσους διεθνείς.
ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Στο μεταξύ, με προπόνηση στον πλαστικό τάπητα του γηπέδου των Δένδρων συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Α.Ε.Λ., ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό στις 2.30 μ.μ. στο Αλκαζάρ.
Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, είδε με μεγάλη ευχαρίστηση να μπαίνουν σε κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς ο Μπλάζεκ και ο Βελάσκο. Ο Νταμπίζας έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ μόνοι τους έτρεξαν ο Κατσιαρός με τον Βενετίδη. Οι δύο τελευταίοι θα φανεί σήμερα αν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο παιχνίδι της Κυριακής.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σίμιτς με τον Ιγγλέσιας (ούτως ή άλλως λόγω καρτών δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί την Κυριακή), ενώ ο Αμπουχατζίρα βρίσκεται στο Ισραήλ λόγω τραυματισμού.
Σήμερα θα φανούν και οι προθέσεις του τεχνικού για την τακτική που θα ακολουθήσει στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και πολλά θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή στο αρχικό σχήμα ενός εκ των Κατσιαρού και Βενετίδη.
Πάντως, πολύ δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή στην ενδεκάδα, με δεδομένη την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας στη Ξάνθη, που συνδυάστηκε και με νίκη με 1-0.             
Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Σήμερα, στη συνέντευξη Τύπου και στο πλαίσιο του επικοινωνιακού προγράμματος της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Κυριακίδης. Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Τύπου του Ε.Α.Κ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass