Ο ΝΟΛ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΧΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (13.30)

Ψάχνοντας το στοι... Χίο της παραμονής

ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΣΑ ΓΙΑΕΤΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2010 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:21
Απλά είναι τα πράγματα για τον ΝΟΛ σήμερα. Αν κερδίσει και τη Χίο (13.30 κλειστό κολυμβητήριο Αλκαζάρ) τότε θα πρέπει να συμβεί ένα θαύμα για να χάσει την κατηγορία. Αντίθετα αν στραβοπατήσει τότε θα συνεχίσει να ανησυχεί. Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας μετράει δύο θετικά στοιχεία και ψάχνει αυτό της παραμονής πλέον. Θα έχει μετά από τρεις αγώνες τιμωρίας (επεισόδια με ΠΑΟΚ) τον φίλαθλο κόσμο στην κερκίδα του ενώ θα επιστρέψει στη δράση και ο Νίκσα Γιάετς (τιμωρία από αθλητικό δικαστή.
Αγωνιστικά δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Μόνο ο Στέφανος Κανδιόγλου έχει ένα μικροτραυματισμό αλλά δεν είναι ικανός να του στερήσει το σημερινό σπουδαίο ματς.
ΤΡΟΥΜΠΙΤΣ: «ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ»
Για το παιχνίδι με τη Χίο μίλησε ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας, Μίρο Τρούμπιτς που είπε τα εξής: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αυτό με αντίπαλο την ομάδα της Χίου. Το πρωτάθλημα της Α1 μπαίνει στην τελική του ευθεία και δεν χρειάζονται φυσικά στραβοπατήματα. Μπορούμε, πρέπει και θα πάρουμε τη νίκη αύριο. Και έχοντας τους φιλάθλους στο πλευρό μας τότε μπορούμε να ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό ακόμη περισσότερο».
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Συγκεντρωμένοι στον μοναδικό στόχο της ομάδας που είναι η νίκη φαίνονται και οι παίκτες του ΝΟΛ. Ο τερματοφύλακας Θοδωρής Νούσιος είπε: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς αύριο πέρα από τη νίκη. Αυτό μόνο σκεφτόμαστε και γι’ αυτό έχουμε προετοιμαστεί. Θετικό είναι για εμάς ότι επιστρέφει τόσο ο Νίκσα (σ.σ. Γιάετς) όσο και ο κόσμος στο πλευρό μας. Και στους φιλάθλους θέλουμε να χαρίσουμε τη νίκη και μόνο αυτή».
Ενώ ο μεγάλος σκόρερ της ΝΟΛ, Μίμης Αληχανίδης ανέφερε: «Μένουμε απολύτως συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Οι δύο βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί και αυτούς θα πάρουμε. Δεν θα πρέπει να παρασυρόμαστε σε καμία περίπτωση. Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και γι’ αυτό και μόνο θα παλέψουμε».
ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ
Στα άλλα σημερινά ματς ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο Ποσειδώνιο την ουραγό ομάδα των Χανίων και είναι το φαβορί για τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην τρίτη θέση, ενώ ο Ποσειδών Ιλισίων υποδέχεται το ΝΟ Πατρών και θέλει βαθμούς που θα αυξήσουν τις ελπίδες του για αποφυγή του υποβιβασμού, τη στιγμή που οι «δαίμονες» γνωρίζουν ότι με νίκη ανεβαίνουν στην τέταρτη θέση της κατάταξης.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Συνοπτικά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της 14ης ημέρας και το υπόλοιπο πρόγραμμα:
Παλ. Φάληρο-Πανιώνιος        4-6
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 7-9
ΝΕ Πατρών-Βουλιαγμένη      10-10
ΣΗΜΕΡΑ
Λάρισας 13.30 Λάρισα-Χίος (Σκαλοχωρίτης, Σπανούδης)
Ποσειδώνιο 15.30 ΠΑΟΚ-Χανιά (Κουρέτας, Αχλαδιώτης)
Ιλίσιο 16.00 Ποσειδών Ιλ.-ΝΟ Πατρών (Χατζηαναστασίου, Κουρτίδης)
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)
1. Ολυμπιακός    28 -14αγ.
2. Πανιώνιος       25 -14αγ.
3. ΠΑΟΚ    15
4. Παναθηναϊκός 14 -14αγ.
5. ΝΟ Πατρών    13
6. Βουλιαγμένη   13 -14αγ.
7. Χίος        12
8. Παλαιό Φάληρο        12 -14αγ.
9. ΝΕ Πατρών     10 - 14αγ.
10. Λάρισα 9
11. Ποσειδώνας Ιλ.      6
12. Χανιά   5
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass