ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (4.45 μ.μ.)

Όλα για όλα για τη νίκη

* ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ Ο Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ * ΑΣΧΗΜΕΣ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2010 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:21
Εννέα αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΛ καλείται να αρχίσει μία αντεπίθεση διαρκείας με στόχο να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στην οποία βρίσκεται. Πρώτος αντίπαλος στην αντεπίθεση αυτή είναι η Ξάνθη στην έδρα της που είναι αρκετά δυνατή εκμεταλλευόμενη την έδρα της (4.45 μ.μ., Novasports).
Η λαρισινή ομάδα έχει και αυτή την αγωνιστική πολλά προβλήματα (μόνιμα είναι όλη τη χρονιά) καθώς θα απουσιάσουν πέντε παίκτες εκ των οποίων οι τέσσερις λόγω τραυματισμού και είναι οι: Σίμιτς, Αμπουχατζίρα, Βενετίδης, Βλασόπουλος και ο ένας λόγω τιμωρίας ο Ιγγλέσιας.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως έχει δημιουργηθεί από δημοσιεύματα που χθες έφερναν να αλλάζει ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης (με διαδόχους Παπακώστα η Κωστένογλου ενώ πριν είκοσι μέρες μιλούσαν για τον Σουμ) και μάλιστα παραμονή αγώνα κάτι που δημιούργησε αναστάτωση στη λαρισινή ομάδα. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσο απροστάτευτη μπορεί να είναι η ομάδα σε μια τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος που ακόμα και αν υπάρχει θέμα βγαίνει με τόση ευκολία και δημιουργεί αναστάτωση. Μήπως τελικά δείχνει ότι η ομάδα έχει πολλά προβλήματα;
Δεν διανοείται ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης να έχει κάνει δηλώσεις στήριξης του προπονητή και παραμονές αγώνα να βγαίνουν τέτοια σενάρια. Η ομάδα δυστυχώς αυτή τη στιγμή μοιάζει σαν ένα «σφουγγάρι» που μαζεύει κάθε λογής φήμη ή πληροφορία που μπορούν να φέρουν πολλά προβλήματα για τη συνέχεια.
Οι παίκτες με τι ψυχολογία θα ακούσουν τον προπονητή ή και ο ίδιος θα έχει την ηρεμία που χρειάζεται;
Ελπίζουμε ότι όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων σήμερα στην Ξάνθη, θα δείξουν τον επαγγελματισμό που χρειάζεται κα θα κάνουν την υπέρτατη προσπάθεια κατάκτησης της νίκης.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ είναι ο αγωνιστικός χώρο καθώς χθες έβρεχε καταρρακτωδώς και μάλιστα ο διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ μας έλεγε ότι τέτοια βροχή δεν ξαναείδε στη ζωή του. Δεν αποκλείεται να συνεχισθεί και σήμερα να υπάρχουν προβλήματα ακόμα και με τη διεξαγωγή του αγώνα μια και ορισμένοι μας έλεγαν χθες ότι μόνο με «θαύμα» θα γίνει η αναμέτρηση. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει ένας βαρύς αγωνιστικός χώρος που οι παίκτες πρέπει να δώσουν πολλές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλό τους και να πάρουν τη νίκη.
Για την ενδεκάδα ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε να αλλάζει τακτική και να παίζει με 4-4-2 και θα παίξει στη θέση του αριστερού μπακ ο Κατσιαρός ενώ θα μείνει εκτός ο Μετίν. Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνισθεί ο Βιέρα, στην άμυνα θα είναι οι: Βελάσκο (δεξιά), Νταμπίζας, Μελίσσης (σέντερ μπακ), Κατσιαρός (αριστερά), αμυντικά χαφ θα είναι οι Ραντοσάβλιεβιτς με Ρομέου (πιθανότητες έχει και ο Κυριακίδης) και δεξιά θα αγωνισθεί ο Φλάβιο Πίντο και αριστερά ο Σκάτσελ.
Στην επίθεση θα αγωνισθούν ο Μπλάζεκ με τον Κουζέν.
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι: Σέρεμετ, Μπουκουβάλας, Τριποτσέρης, Ααράμπ, Τουάμα, Πούρι, Μετίν, Ρικάρντο Ζέσους. 
Η ΞΑΝΘΗ
Με τους Στρμπα και Βάλλα να μετέχουν κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης για τον αυριανό αγώνα με τη Λάρισα στα Πηγάδια. Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Μαντζουράκης και η οποία θα αποσυρθεί σήμερα σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, λόγω της πληρότητας στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Κομεσίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Μεγάλο εμπόδιο για την ομάδα της Ξάνθης είναι η κούραση από το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο τον Άρη (1-1).  
    Οι 20 «εκλεκτοί» του προπονητή της Ξάνθης είναι οι Γκσπούρνινγκ, Λυμπερόπουλος, Ζίεντσουκ, Μάριτς, Στρμπα, Τζάγκι, Φλίσκας, Παπαδημητρίου, Κιντάνα, Στίνγκα, Έλινγκτον, Πόι, Ριζογιάννης, Λουτσιάνο, Βάλλας, Μαρσελίνιο, Κωστούλας, Τζιωρτζιόπουλος, Σουάνης και Μπούγκα.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Ηλίας Σπάθας του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη στα Πηγάδια, έχοντας για βοηθούς τους Δ. Μποζατζίδη (Μακεδονίας) και Ν. Φαντόπουλο (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Β. Παμπορίδης του Συνδέσμου Κιλκίς.
 ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 Το παιχνίδι στην Τρίπολη μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Ολυμπιακού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 22ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Πειραιά θέλει μόνο τη νίκη για να μπορέσει να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου.
    Φαβορί για τη νίκη είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα υποδεχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο την Καβάλα. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θέλει μόνο τους τρεις πόντους για να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της. Τον πρώτο λόγο έχει και η ΑΕΚ στο ματς της Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό, παρά τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
    Δύσκολη αποστολή θα έχει στα Γιάννινα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ ο Άρης θα πρέπει να... ιδρώσει για να λυγίσει την αντίσταση του πάντα μαχητικού Εργοτέλη. Συνοπτικά το πρόγραμμα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 22ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ  
Πανθρακικός-ΑΕΚ    16:45 ΣΚΑΪ
Ξάνθη-Λάρισα            16:45 ΝΕΤ
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 19:00 NOVA
ΑΥΡΙΟ
Λεβαδειακός-Ατρόμητος      14:30 NOVA
Πανιώνιος-Ηρακλής 14:30 NOVA
Άρης-Εργοτέλης        16:45 NOVA
Παναθηναϊκός-Καβάλα         16:45 NOVA
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός      19:00 NOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  
1. Παναθηναϊκός        41-12 52  
2. Ολυμπιακός           34-12 46  
3. ΠΑΟΚ         26-9    44  
4. ΑΕΚ            32-28 33  
5. Άρης           24-20 32  
6. Αστέρας Τρ.           23-21 29  
7. Ατρόμητος 26-24 29  
8. Εργοτέλης 26-26 28  
 9. Καβάλα     18-18 27  
10. Ξάνθη       17-22 25  
11. Πανιώνιος            24-25 24  
12. Ηρακλής 25-31 23  
13. ΠΑΣ Γιάννινα       18-30 21  
 14. Λάρισα    19-32 21  
15. Λεβαδειακός       19-34 19  
16. Πανθρακικός       15-43 9  
  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass